Sa il cred?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Mai sunt barbati....

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

in cazul in care tii la el, acorda-i o perioada in care sa-si regleze conturile in fosta relatie, perioada in care zic eu ar trebui n-ar fi bine sa te amesteci foarte mult in viata lui (tu cu ale tale, el cu ale lui), ai zice chiar sa fii distanta.

Daca la sfarsitul acestei perioade vine cu problemele legate de relatzia anterioara rezolvate, puteti incepe construirea relatziei voastre.

Nu accepta ca tipul sa aibe in acelasi timp si fosta prietena si viitoare prietena.

Pupici

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

EU ZIC SA IL LASI IN PACE PANA SE LAMURESTE SITUATIA CU CEALALTA PT CA EXISTA RISCUL SA TE PARASEASCA CAND TIE LUMEA MAI DRAGA!!AI GRIJA NU PUNE SUFLET PANA NU SE LAMURESTE SITUATIA!!!CA DUPA ACEEA CEA CARE VA SUFERI TU VEI FI

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Actuala nevasta a fostului meu iubit a procedat diplomatic prin asteptare. Desi ea flirta puternic cu el pe cind noi eram inca impreuna (daca s-or fi culcat impreuna sau nu habar nu am), smechera l-a lasat sa-si linga ranile vreo citeva luni buni dupa ce m-am despartit eu de el, ca apoi sa sara oficial in bratele lui. Desteapta figura. Stia ea ce stia. Inainte de asta, la vreo citeva luni dupa despartie, eu mi-am dat intilnire cu fostul meu iubit si am credinta ca un semn daca as fi facut am fi fost din nou impreuna. Asa ca ea a fost cuminte si a asteptat sa treaca perioada critica.

Daca al tau sta inca impreuna cu "viitoarea fosta prietena", mai bine nu te implica prea tare de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

"Increderea deplina" vine dupa mult timp de "studiu" si se acorda unei persoane deosebite.
Poti insa, la inceput, sa-i acorzi unele circumstante; depinde de el cat de repede poate rezolva problemele cu care sa te linisteasca.
Nu te ambala; relatiile nu-s ca garile, sa treci dintr-una intr-alta, fara ragaz; dureaza ceva pana iesi si vezi cum este afara.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Daca e prietena, stau impreuna doar de cateva luni si pe deasupra l-a mai si dat afara din casa, inseamna ca relatia lor nu era consolidata si n-au bunuri de impartit, deci teoretic despartirea n-ar trebui sa dureze mult.
Pe de alta parte, e cam ciudat de ce l-a dat afara de 2 ori si el inca mai sta cu ea ?
Atentie mare ! Ia-o incet cu aceasta relatie ca sa vezi ce-i cu el.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

cu tine ce fel de relatie are?
mie mi s/a intamplat, la inceputul relatiei noastre statea cu prietena,dar cand a devenit ceva serios intre noi si/a luat boarfele si a plecat de la ea , fara sa/l dea afara din casa... asa ca mai bine stai si gandeste de ce se intoarce la ea cu toate ca ete dat afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Draga mea,

Parerea mea este sa il lasi pana nu este prea tarziu. Nu merita sa te implici intr-o relatie cu cineva care este deja luat.

Curaj

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

relatii de genul...sunt din pct meu de vedere cu risc...mai ales daca fosta relatie a fost lunga..mereu exista posibilitatea sa reinvie..m-as cam feri

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns argo spune:

Libelula, dar "cealalta" ce stie? Adica, ce ti-a spus el ca stie? Despre toata situatia si despre voi doi? Exista posibilitatea ca cei doi sa se fi certat si acum sa fie "suparati", iar daca ai intreba-o pe ea, s-ar putea sa ai surpriza sa iti spuna cu totul si cu totul altceva despre cum stie ea ca stau lucrurile...
Nu vreau sa te amarasc, dar mai bine sa iti pui problema de la inceput (ceea ce de altfel si faci), decat sa "te loveasca" mai tarziu...

Mergi la inceput