Sfaturi ref. BABYSITTER ???

Sfaturi ref. BABYSITTER ??? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma cu sfaturi in legatura cu bona ce va veni sa aiba grija de Giulia. Din pacate nu am cu cine sa o las, as fi preferat sa fie din familie, dar asta e. Trebuie bona. Motivele pentru care am apelat la aceasta solutie sunt nshpe, nu vreau sa va plictisesc cu ele. Ajutati-ma va rog frumos.

La ce anume sa fiu atenta la femeia respectiva ?
O saptamana de proba cu mine e de ajuns ?
Am sa-i las mancarica pregatita de mine Giuliei, asta pentru mine e esential, sa nu-i dea nimic din ce eu NU vreau.
Am vorbit cu colege si prietene si sunt femei pe care ele le cunosc personal, am sa incep sa ma intalnesc cu ele.

Va rog sa ma ajutati, orice sfat e bine-venit !

Imi cer mii de scuze daca s-a dezbatut subiectul, dar sunt foarte stresata, va dati seama, Giulia e mai pretioasa decat viata mea.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Giulia, mai bine pune subiectul pe forumul:
"Scoli, gradinite, crese, bone..."

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Karina, merci, ai dreptate !!!

Poate ma ajuta vreun moderator

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Daria,
Daca zici ca iti iubesti asa mult copilul fa un efort si stai cu el pina face 2 ani. Singura bona in care poti sa ai incredere este mama ta.
Letitia

Letitia Criveanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Daca nu ai cum decit sa apelezi la bona...sa dea Domnu', sa o nimeresti ...ca noi....pai in primul rind , sa vada bine si sa auda, apoi sa nu fie grea la mina, sa chitaie copilul si cind ii schimba pempersul [ copilul meu nu plinge , nici cind il imbrac, nici cind ii pun in nas ceva , nici cind il ung, sterg , etc, la bona chitaie si cind il spala putin pe fata dupa ce a mincat, ceea ce m-a facut sa cred ca este foarte grea la mina, mai brutala ]...sa fie punctuala, si sa ti-o recomande cineva de femeie serioasa. Nu conteaza cit a mai facut-o pe bona, a mea, o inlocuieste pe sora ei care si-a rupt piciorul...pai asta a stat cu mai multi copii, si nu am nici o baza pe ea...acum realizez de ce nu o cheama fiica ei sa stea cu nepotelul, ...una peste alta...mai asteptam nitel sa vina bona prima, ca asta ma umple de nervi in fiecare zi. Bafta, si sa ne spui si noua ce gasesti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria stii bine ca si Luca merge la day care..si uite dupa 2 saptamini este foarte fericit...
In cazul tau baby sittera vine la tine acasa...eu in locul tau asa monta un sistem de supraveghere de care ea sa nu stie....Seara ai putea urmari tot ce s-a intimplat in decursul zilei....
La interviu eu zic sa te duci cu Giulia...si sa urmaresti reactia acelei persoane....este interesata de Giulia, vrea mai multe amanunte despre ea, are intentia de a o lua in brate...sau este mai mult interesata de cum te vei achita de plata lunara? Eu asa am ales baby sittera...a fost singura care l-a luat in brate si l-a pupat...
Daca mai ai intrebari...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

In primul rind m-as ghida dupa instinct. Daca ti se pare ok la prima vedere poti sa continui investigatiile daca NU nu merita sa insisti.
Apoi , obligatoriu, as sta de vorba cu familia unde a lucrat inainte (daca este cazul) si i-as face o vizita acasa la ea.
Eu zic ca asta este de baza dupa care o vezi cum se desfasoara acasa. Eu zic ca o saptamina 2 este suficient sa stai cu ea ca sa te lamuresti care este treaba.

Nu este usor , dar daca nimeresti persoana potrivita o sa fie ok.

Succes maxim si ... nu-ti pierde rabdarea indiferent cite femei o sa vezi , pina la urma o sa gasesti pe cineva.

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_mirela spune:

Daria,cel mai important lucru este sa observi reactiile bonei fata de Gulia.
cine iubeste copii nu se poate abtine sa nu-i ia in brate sa-i pupe si sa se prosteasca putin facandu-le pe plac.iar cine face asta doar pt bani ,fii sigura ca nu prea se inghesuie sa-i atinga.si sa-i observi reactia cand copilul plange,de cele mai multe ori,multi,isi pierd cumpatul cand copii incep sa planga(reactioneaza brutal in loc sa-i inpace)intr-o sapt iti dai tu seama.

Mergi la inceput