Mamici de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Ce bine de voi ca va visati bb-ii!!! Eu de cateva seri nu visez decat ca nasc.Si ce nasteri..... de-mi vine sa mor de frica.

Waaaaawwww ce lovituri am inceput sa simt...E minunat,dar prea puternice pt un bb asa mic...

Giana18s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

blackpanterro si la mine bebelina in vis avea ochii mari verzi-albastrii..mari si clari ..limpezi sa zic Eu am si eu ochii verzi...nu-i de mirare..dar ai ei erau mari...
Da ce avem toate de visam cu mare in fata?>????

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, voi v-ati gindit la botezul lui bebe? Ca la mine au inceput sa ma bombardeze daja parintii mei cu tot felul de traditii si obiceiuri romanesti si alte chestii de-astea in legatura cu botezul.
Sotul meu este catolic, eu sint ortodoxa, parintii lui nu se prea duc la biserica, dar sint niste oameni minunati; ai mei merg in fiecare duminica (in tara).
Oricum, o sa botezam bebelusa ortodoxa, sotul este de acord cu asta.
Acum mama a inceput sa ma streseze ce si cum ar trebui sa fac si de cite ori trebuie sa mergem la biserica atunci, dupa ce nasc si de cite ori si pt ce ar trebui sa vina preotul acasa ... ca ar insemna sa il cazez pe preot acasa la noi pina terminam cu tot tambalaul ...
Voi ce credeti? Si ce stiti despre obiceiuri, cum se procedeaza?

Oana C si 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Oana,noi inca nu ne-am gandit la botez.E prea devreme inca.
Nici nu are cine sa ne "streseze" cu asta.Ai nostri nu sunt foarte credinciosi.

Noi vroiam sa facem nunta la sfarsitul anului.Dar cum bb a fost mai rapid...scoatem doar actele acum(sambata 26 martie) si nunta...speram ca la botez.Dupa ce scap de kg in plus.Sa intru si eu intr-o rochita frumusica

Vad ca tot cea mai mica sunt...

Giana18s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acelasi caz este si la mine, sotul este catolic si eu ortodoxa.Parintii lui ar vrea cred sa botezam copilul catolic dar eu nu vreau pentru ca niciodata nu mi-a placut catolicismul.Au atatea chestii de indeplinit, confirmari si tot felul de obiceiuri.Sotului nu ii pasa oricum, nu a fost niciodata de acord cu religia pentru ca este motivul nr.1 pentru cele mai multe crime si razboaie ce s-au intamplat in lumea asta.El crede in tot ce poate fi dovedit.
Asa ca botezam copilul ortodox.

Adriana si Aidan 25sapt+2zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si daca botezati bebelusul ortodox, care sint cerintele si ce trebuie sa faci in legatura cu botezul ... (chestii de biserica si botez pt mama si copil, de la nastere pina mai incolo)?
Pentru ca eu nu am mai fost la un botez de f multi ani si nu stiu cum se procedeaza, iar ca sa ma iau dupa mama, v-am spus, ar trebui sa cazam preotul la noi.

Oana C si 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Adriana, hehehe si eu ma gandeam la acelasi Aidan si mie mi-a placut mult the character buna ideeee Una peste alta numele e frumos tare si acolo e minunat. Da sa stii ca si ideile sotului tau sunt dragute (mai ales ca-i inteleg gusturile muzicale si mie imi plac) da poate la al doilea nu?
Mai ce de pozici au aparut pe aici!!! Care mai de care numai eu nu reusesc.
Giana oho ce tinerica mamica avem printre noi, ma bucur!!! Si de ce-ti faci probleme ma rog frumos??? as putea sa stiu??
Oana super pozele alea in excursii in natura!
fetelor se vede ca e ora voastra ca sunteti voi pline de bazaiala ..la noi daca e seara mai putin.
Pupici,

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ce dragutze burticutze si mamici! O generatie frumoasa, sunt sigura ca si bebeii vor fi la fel.

Giana, Adriana eu am 25 si sunt deja la tura 2 ; la prima sarcina am avut 20! Mai e cineva sa-mi bata recordul? Nu va faceti probleme, instinctele unei femei de la 20 ani in sus functioneaza foarte bine, varsta nu conteaza asa de tare. Spre deosebire de barbati cu care la 20 ani nu ai ce discuta, ca-s vai de capul lor

Adriana, tu esti din Timisoara de origine? Ca vad ca ai poze facute la noi.

Trebuie sa rog si eu pe cineva sa-mi faca niste poze dragute, ca alea ce mi le-am facut eu cu trepiedul au iesit groaznic.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna seara burtici!......

noi suntem bine, bebitza misca din ce in ce mai tare...

cu sofatul, si eu ma mai rasfat; dar pt ca mi se pare periculos cu centura peste burtica, va zic cum fac eu(sfatuita de tati): prind centura pana sa ma asez eu in masina, apoi ma asez si eu si trag peste cap doar partea de sus a centurii, astfel incat am centura doar peste piept, nu si peste burtica; mi se pare destul de ok, si nu stau cu frica ca ma strange de burtica la prima frina

giana...felicitari ca o sa fii o mamica asa tinerica!!!...si eu abia ce am implinit 24, si noi o sa facem nunta la anul, ca acum doar cununia..si botezul lui bebe la toamna....

apropo, fetelor!eu in ultima perioada aud de tot mai multe cunostinte care asteapta bebei....stiu vreo 8 viitoare mamici...de unde pana anul asta nu prea stiam pe nimeni cu burtica.....
nu vi se pare ca acum face lumea mai multi copii?!!!!!

va pup pe toate!!

anca 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ia te uita si Adriana ce juna mmamica esti si tu!!! Oho si Gabi mai ales ca la 25 e a doua oara!!!!!!!Bravo mai mamici tinerici ce sunteti! Deja pe langa voi ma simt batrana...desi nu sunt sau nu ar trebui sa ma simt...

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput