Mamici de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis si eu la 17 sapt. am aflat ca aveam placenta anterolaterala. Eu prima data l-am simtit pe bb la 19 sapt. Iar de la 20 sapt. incoace am inceput sa il simtim zilnic. Asa ca nu-ti fa probleme.

Ioana
sapt.23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/album?.dir=/18e2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Anis eu nu stiu ce sa iti spun , cum inca nu am fost la eco morfo , pe 31 voi merge , nu stiu cum este placenta mea. La prima eco de sarcina, scrie ca placenta este in dezvoltare pe peretele posterior. La fiecare control doctorita a spus ca e ok vedem mai multe dupa eco morfologica. Eu dureri nu am , in afara de o stare de oboseala din ce in ce mai pregnanta. Mi-a dat si mie no-spa daca e cazul dar nu am luat pt ca nu ma doare nimic. Eu am chinurile cu mancarimile. Toata noaptea m-am scarpinat :( parca erau roiuri de tantari care ma papau , dar pe piele nu aveam nimic, decat zgarieturile de la scarpinat. Si bebitzul meu a fost harnic tot de pe la 15 sapt. l-am simtit , desi nu eram sigura ca asta e , acum sunt. De o saptamana se misca zilnic, pana acum se misca numai sera cand stateam eu intr-o pozitie relaxata , acum face tumbe toata ziua.

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Moniq cu pisicul stau super bine, mai bine decat o pustoica de 20 de ani zic eu si nici nu imi arat varsta .
Tia ai dreptate neste doamne . Sa iti traiasca baietelul si sa stea cuminte pana la termen. Noi la 22 sapt aveam 600g suntem pe aproape.
Anca vezi ofertele de la RDS sunt rentabil eu am abonament de 9$/luna si sunt multumita imi ajunge.

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Eu de visat inca nu am visat nimic, numai tati ne viseaza in fiecare saptamana, daja am ajuns la 1 an si fugim goi prin camera dupa nu stiu de trenulet....Eu oare de ce nu-l visez daloc? dar e ciudat pentru ca deja stiu cum arata, e un sentiment ciudat, dar acum sa-mi areti 10 copii, eu as stii carew e al meu...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Katink,eu am stat in Inel 2(la Groapa) si am terminat Centrocoop-ul.Ti-am vazut si eu pozele,dar...nu-mi pari cunoscuta Poate m-a lasat pe mine memoria,ca in perioada asta asa se intampla din cate am inteles
Iti multumesc mult pentru urari.Este o zi foarte importanta pentru noi.

Giana18s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele
Alinabisbalina, felicitari pentru baietel, Caterina71, sanatate si sa fie toate bune.
Sunt si eu o mamica batrinica, implinesc in Iunie 31 ani si sunt la doua sarcinuta.
Nu mi-e frica decit ca nu vou mai putea da jos kilele luate.
Stiti voi....dupa ce treci pragul de 30, e mai greau (asa se spune)
Sunt ingrijorata tare, aseara aveam contractii dureroase la 5 minuta, cu dureri ca la ciclu si intepaturi in partea de jos. Cred ca din cauza ca imi ridic bebelusha in brate foarte de si ne jucam mult si are aproape 9kg. Poate ar trebui sa fiu mai atenta, mai ales ca avem si scara interioara si ca sa ajung la dormitoare, de la bucatarie, tre sa urc 15 trepte.
Voi cum mai stati cu contractiile?
K18s

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irina,sunt intr-adevar o pustoaica Dar sincer ma simt pregatita pentru bb si pot spune ca sunt implinita.M-am maturizat probabil si datorita sotului care este mai in-varsta cu 13 ani dar care este un om minunat din toate punctele de vedere.
Este imposibil sa nu ai incredere in Dantes.Este un medic super care nu te repede,care iti raspunde la toate intrebarile...si glumet.Ma destinde,nu ca alti medici la care ti-e groaza sa te duci cu intrebari.Am intalnit si asa ceva.

Anis,la mine bb misca in fiecare zi.Si uneori chiar foarte puternic.E super!Nu stiu in schimb cum e placenta de il simt atat de bine!

Gabirus,cand ti-am vazut fetita...am inebunit!!! Si eu si sotul ne-am dorit mult o fetita,asa ca a ta.Si el cand a vazut-o a zis ca nu e adevarat.E minunata!
Nu stiu de ce simtim ca acesta va fi baietel.Dar nu ne lasam daca e asa.La anu' mai facem si o fetita.Nu vrem diferenta prea mare de varsta.Noi daca am putea am face 5.Asa de mult iubim copiii!!!

Giana18s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ma duc la plimbare ..asa ca va deschid alt capitol :
Pupiceiiiii

CONTINUAREA:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45836

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by Giana

Katink,eu am stat in Inel 2(la Groapa) si am terminat Centrocoop-ul.
Giana18s

Eu am predat doi ani la Lic. Traian si ma gandeam poate de acolo te cunosc din vedere... poate semeni cu cineva...

Caterina71,
felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si sanatoasa!

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput