Mamici de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cu stelutele sta treaba cam asa...la 100 de mesaje scrise primesti 1...apoi parca la 300..apoi la nu mai stiu...
Eu le-am facut in 2 ani ...

Tia sa-ti traiasca bebelushul si sa se faca mare !

Haideti raspundeti-mi si mie la intrebari...mamicile din august!!!

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

de fapt nu e liniste....mie nu mi se incarcase pagina si apareau doar vreo 2 mesaje.......
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis,
eu o simt zilnic cum loveste, apoi (nu zilnic) cum se muta (cred) dintr-o parte in alta.
Habar nu am cum e placenta, anterior, posterior, sus, jos inserata... aici mergi si te palpeaza, iti face eco si zice ca e normal, adevarul ca nici nu as stii in germana sa intreb toti termenii astia...
Ultima oara mi-a trecut in carnet ca e ridicata pana la buric.. ceea ce e normal, a adaugat dr...

Cu durerile si eu le pun pe seama maririi uterului, nu iau nimica pt dureri, sunt trecatoare si nu zilnice...

Hai ca am scris destul in dimineata asta, fac o mica pauza sa mai plimb bebelusa.

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Alinabisbalina pana cauta anis in cartea ei iti scriu ce am gasit eu despre semnificatia numelui DAVID :

Origine: ebraica
Inteles: iubit de Dumnezeu sau conducator(al popoarelor).
Nume inrudite: Dave, Daved, Davey, Davin, Davis, Davon, Davy, Dawe, Davida

In alte parti am mai gasit ca inseamna "beloved" sau "de iubit"
Mie mi se pare un nume tare frumos si iti doresc sa iti traiasca baietelul si sa fie iubit asa cum ii spune si numele.

cami si zuza mica din burtica 19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by bebestrumfitza
spune-ne cum e cu rds?....cat e abonamentul?......eu am zapp, dar e cam scump; pt vreo 20 ore /luna, platesc vreo 2 mil......plus ca se mai da si tati pe net......m-ar interesa si pe mine o oferta mai buna....

O sa-ti raspund eu, ca tocmai am si eu net de la RDS de citeva zile si sint foarte multumita. Uite aici poti vedea oferta lor, si preturile:
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

ANIS, despre ce intrebari este vorba, probabil ca am pierdut sirul

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by anis

'Neata fetele,

Mai fetelor din august, la voi misca bebelusii in fiecare zi?? Ca vad ca a mea iar nu a mai dar semne de 2 zile...dr a zis ac din cauza placentei anterioare nu simt....of..dar eu vreau sa simt.

Azi avem ceva dureri in abdomenul inferior, dupa ce ieri m-a mancat burtica....sper sa fie din cauza ca se mareste.

ASTEA!! MAi e careva dintre voi care are placenta anterioara???

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Fetelor l-am pus si eu bebe boy in link, sa vedem daca o functiona. Promit ca in curand o sa-mi fac si eu o poza cu burtik sa ma vedeti.

Ioana
sapt.23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/album?.dir=/18e2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata!

Am fost la doctor de dimineata sa-mi vada eco morfologica facuta ieri. Bebita mea, ca e FETITA, e normal dezvoltata, are 365 grame, 146baiat/minut, i-am ascultat inimioara si dr. mi-a facut si o poza in care se vede clar ca-i fetita!. Si placenta mea e anterioara. Din pacate colul este cam scurt, 36 mm, din cauza ca am oaresce contractii. Eu iau NoSpa din a 3-a saptamana de sarcina, si in zilele cu contractii maresc musai doza la 3 pastile si stau numai in pat pana ma linistesc. In general parasesc patul doar cateva ore cat merg la servici, unde stau pe scaun la calculator. Dar minunea de a avea un bebe, dupa ani de tratamente, merita orice efort.

Anis, te rog sa completezi si la mine cu ultimele noutati: DPN 6 august si o cheama ALEXANDRA.

Ati scris ata de multa de ieri de cand am plecat eu la eco, incat nici nu mai stiu la ce intrebari sa va mai raspund. Promit sa raman on-line ca sa pot sa mai vorbesc cu voi.

Sa fiti sanatoase si bebeii sa creasca sanatosi in burtici.

Cati si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis eu am placenta posterioara, nu anterioara, si e drept ca am simtit-o pe bebelina mea destul de devreme, de la 15s si ceva. Dar pot sa iti spun ca si acum are zile cand e mai linistita si daca nu sunt odihnita si nu stau seara intinsa pe spate in pat nu o prea simt.
Asa ca nu te impacienta ca la tine, avand placenta anterioara, bebe pe langa faptul ca tre sa se agite mai trebuie sa dea si tare ca sa simti bataile prin "camuflaj" Si el, la fel ca tine, are zile mai agitate si zile mai calme.
In privinta durerilor nu stiu ce sa zic. Eu am zile in care nu am nimic si zile ca ieri cand am simtit o jena constanta in partea dreapta-jos mai spre mijloc a burticii. Cred ca e de la marirea uterului. Oricum cu 1-2 no-spa si cu gandul la bebe trec toate

cami si zuza mica din burtica 19s+

Mergi la inceput