Bebelusi de sept-oct 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
timea spune:
Salutare,
vad ca multe noutati aveti mai fetelor:)))) A inceput sezonul la stat in picioare, in fundic, dintisori:) Felicitari la toti:)
Noi ne laudam cu statul in fundic destul de bine, isi ia singura jucariile cu ambele maini, le tranteste , le zguduie, le arunca pe jos, incepem sa dorim in picioare... pe burta nu-i chip s-o pun, de rotit ce sa mai spun... a merge Mara in picioare si n-a stii sa se roteasca:( Tot mi-a zis dr. s-o pun pe burta sa se exerseze, sa-si intareasca muschii... n-am cu cine, o apuca plansul si se intoarce pe spate... De vre-o 2 zile e maraita tare, a inceput sa saliveze asa ca si eu cred ca suntem pe cale sa avem dintisori... A venit si la noi caldura asaa ca ne plimbam cate 1-2 ore pe afara, pana nu ma mai tin pe mine picioarele.
Cu mancatul incepem sa stam din ce in ce mai rau, de cand am introdus carnita de 1 saptamana, a inceput sa-mi refuze si legumele...in schimb laptic cersim destul de des...Cam asta-i cu noi la 6 luni si aproape 2 sapt.
Numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
anielas spune:
Neatza!
Azi e mare sarbatoare mare..facem 5 lunisoare!!!!
La multi ani si pt ELENA si Vlad!!
Noi ieri am pasit sustinuta de la canapea pana la usa..vreo zece pasi..si cand ajungeam la destinatie o ridicam si o aruncam in sus..si era numai un zambet..imi vine sa o pap rau de tot pe scumpi...
Mai nou incercam sa ne ridicam singurica de pe perna..se incordeaza toata si ridica piciorele la 45grade si capsorul putin ...dar de rostogolit nu vrea...dar asta e..nu-i place ei si gata...
Am reusit sa mai punem si noi poze in albumul 4luni juma...cu nazdravanii de la Valcea.
Gata..s-a trezit sarbatorita..azi avem de gand sa devastam magazinele in cautarea tinutelor de primavara
Pupici,
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
aissa spune:
La multi ani! tuturor cu o lunisoara mai mari...
Noi am avut aseara o repriza de urlete....mama-mama. Asa cum vorbeam cu Ana, a adormit si a inceput sa geama in somn. Am tot mangaiat0o, nu a ajuns. In final ii fac lapte, era ora 22 si deci ultima masa. O iau din pat, semiadormita. Mai si a inceput sa planga, cu urlete, cu lacrimi, cred ca avea niste dureri ingrozitoare. Am reusit sa-i schimb pampersul si apoi am dat-o cu calgel si i-am bagat imediat biberonul in gura, habar n-am daca e ok sa-i dai sa pape imediat dar nu a mai contat la cum tipa. A papat cu suspine, de fapt contracta stomacul, ca si cum ar suspina inca (a mai facut asa noapte cand geme in somn). Of, fetelor, norocoase sunteti si bebicii vostri daca le-au iesit dintii fara scandal.....Dupa ce a papat radea saracuta, dar era inca inlacrimata. Si musca cu gingiile alea....de imi amorteste degetul, dar in continuare nici urma de colt. Nu stiu cat o mai freaca asa ca e tare rau si in plus nu mai papa aproape deloc la lingurita. Si nici eu nu insist stiind de la voi ca se poate sa refuze lingurita in perioada asta.
Altfel, Roandre, ieri inseamna ca a fost ziua mondiala fara lift...
Aseara am mai pus o data maimuta in premergator si i-am pus si jucarii si era foarte incantata, le papa pe toate si din efortul de a le apuca se impingea in picioare si prin urmare se deplasa, bineinteles cu spatele, si era total absorbita de chestie. Chiar o sa o mai pun, oricum nu o las nesupravegheata in el.
Cat despre incaltari eu stiu asa: in casa, pentru a invata figura cu mersul, nu trebuie incaltati. Afara, ghete, nu papuci, sandale, trebuie glezna sustinuta (cand merge, normal), talonete si talpa taricica dar flexibila.
Danyce, eu am pus-o in premergator ieri prima data pentru ca ma gandesc ca ea oricum sta mult in picioare la mine in brate, unde chiar se impinge in picioare, ori acolo, neajungand cu toata talpa nu se poate forta prea tare. Iar pozitia, cu picioarele atarnate, o compar cu cea din port bebe, in care te poti plimba cu ei ore intregi fara a pati nimic. Spatele e protejat, nu se incovoaie, oricum a mea sta foarte batoasa de spate, mereu a fost asa. Si ne apropiem si noi de 6 luni, asa ca o sa o mai pun in el. Cat despre preturile la incaltari, stiu ca cele de firma, din piele, sunt in jur de 1 milion (sau asa stiam eu, nu am mai fost la cumparaturi in ultima vreme)
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
andora spune:
LA MULTE LUNISOARE!!! PT INUTZA ANIELEI, PT ELENA ELIANEI SI VLAD AL HERREI!!! Sa va creasca mari si voinici!!!
Eu am ramas in urma cu cititul, dar aplauze pt pasi, stat in fundulet si-n piciorute!!!
Noi nu ne mai prea laudam cu nimic decat cu papatul de legume, cu tentativele incununate uneori de succes de a ne ridica in funduleata si cu muscatul de deget pe mami cand ne da cu Calgelul cel indispensabil. Plus cele 18 secunde - recordul la stat pe piciorute. A, ieri ne-am luat carucior, de bun nu cred ca e grozav (am pus si niste poze pe yahoo), dar noua ne va fi util cum va da caldurica fiindca nu prea mai suportam sa stam in landou fara a avea nici o panorama decat cerul, copacii si in cel mai bun caz vreo jucarie atarnatoare... In rest suntem tare zambarete si la fel si noi ne plictisim extrem de repede de jucarii (cu o singura exceptie - un pitic care se invarte si-i atarna doua bilute).
Va las, sanatate bebicilor ca vine caldura si tre' sa fiti in forma!
Pupici!!!!!
Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://photos.yahoo.com/andreeaoracle
http://community.webshots.com/user/andreeaoracle
herra spune:
LA MUUUUULTI ANI!!!
PENTRU VLADU' MEU, PENTRU INUTZA SI PENTRU ELENA!!!
fetelor (Anielas, Eliana), ce faceati acum 5 luni pe vremea asta?!
ca eu acum 6 luni eram terminata...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
anielas spune:
hihi..acum 5 luni pe vremea asta eram cu perfuziile in mana si eram tare vesela..in schimb dupa 8 ore..cam epuizata..si cu verdictul dat..CEZARIANA ca nu merge asa..pana la urma a fost super bine..
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
frosa spune:
roandre ma intrebai de inaltime la copil, am o masuratoare de la aprox 6 luni, vine oricum doctorita joi (sa facem vaccinul) si o sa-ti spun exact.
La multi ani bebelusilor care mai adauga o luna.
Noi la 6 luni jumatate nu ne prea laudam cu nimic adica ... dinti nu, in fund sta cit de cit iar de mers ha ha cred ca mai am de asteptat.
Am vazut scaunelul cu jucarele ... super .
Spuneati ca la Tomy sunt reduceri?
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
ellen spune:
Noi nu am scapat de vaccin azi. Trebuie sa mergemn azi pana la 12 sa facem vaccinul. Cica numai miercurea se fac iar pana acum nu am stiut Astept bebelina sa se trezesca sa-i dau sa manace si apoi plecam la vaccin.
Mihaela, cred ca ajungem pe la 12-12.30 in parc, poate ne vedem.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
herra spune:
LiliaToma - eu fac branza in fiecare zi, din 250 ml. lapte + 2 tablete de calciu lactic; imi ies 40-50 de grame, depinde cat o scurg...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
roandre spune:
Buna dimineata soare!
LA MULTI ANI dragi sarbatoriti, sa cresteti mari si frumosi!
Noi cred ca in curand o sa avem inca 2 dintisori sus pt ca s-a inflamat gingia, s-a albit si intr-un colt se vede puitn din dintisor...dar si eu ca Mina, astept sa vad dintisorii iesiti bine afara si pe urma vin la laudat. Nu e maraita, nu are nimic deosebit fata de cum e ea. Doamne ajuta sa fie tot asa ca vad de la puiutii vostri cat se chinuie.
Andora, super carutul tau...pls spune-mi de unde l-ai luat, cat ai dat pe el si cate kg are (ma intereseaza daca e usor).
Frosa, eu am intrat in magazinul L'affaire si erau reduceri la jucariile Tomy, Heller, Joustra.
Aissa, n-o forta sub nici o forma cu lingurita ca sa n-o refuze din cauza ca o dor gingiile si apoi sa n-o mai vrea deloc. Cica pofta de mancare scade si ea cand le ies dintii si ar fi normal. Va doresc sa-i iasa dintii mai repede si sa nu se mai chinuie pitica atat.
Anielas, am vazut pozicile...ce misto e salopeta de blugi. Trebuie sa ne luam si noi una ca nu se mai poate!
Timea, a mea sta pe burtica (adica se intoarce singura) de la vreo 5 luni jumate. Am inceput sa fac exercitii cu ea, adica o puneam pe spate si apoi o "bateam" incet peste fundulet cat sa prinda ea ideea sa se intoarca pe-o parte si apoi ii impingeam funduletul ca sa se intoarca pe burta. Ea avea impresia ca ma joc cu ea si radea si in cele din urma, cam dupa vreo 2 saptamani a prins miscarea. Pana atunci nici nu vroia sa stea pe burtica 1 minut.
Danyce, ma bucur ca sunteti mai bine si ne rugam sa va treaca raceala complet.
Eu in premergator nu o s-o pun pt ca nu-i cumpar si nici n-am primit vreunul cadou...hihihi. Prietena mea a pus-o pe bebelina de la 6 luni in premergator si nu a patit nimic.
Referitor la incaltaminte....daca e din piele incaltamintea era undeva pe la 550-700000 lei. Daca e din inlocuitor erau cam 150-200000 lei. Bineinteles ca preturile pot varia de firma, magazinul de unde le iei, etc.
Davina, dar priceput e sotul la torturi...hehehe.
Blue77, sunt bine structurate mesele...dar noi nu papam nici jumate din cat ai scris acolo. Oricum, dupa ce incepe sa mai pape si ea cred ca facem la fel mesele.
Ieri i-am dat cereale cu biberonul si nu a vomitat...e pt prima oara cand nu vomita dupa cerealele date cu biberonul.
Mai dar mie nu-mi plac Nestle de orez. La voi nu fac cocoloase? Celelalte cereale nu imi faceau cocoloase si la fel le fac.
Mcm, sucul de fructe poti sa-l faci si din para, portocala (cate putin la inceput ca e mai acida si sa vezi cum reactioneaza), mar.
Deci, merge cineva azi prin IOR pe la 12.30?
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.