Transpira capsorul lui bebe

Transpira capsorul lui bebe | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

mamici dragi,
am o problema mare noaptea cu transpiratia capsorului lui bebe.
se uda patul sub ea de cat de tare transpira... am incercat sa ii fac o temperatura mai mica in camera, dar sub 20 de grade nu imi vine sa o culc.
ce sa fac? e normal sa transpire asa? poate transpiratia abundenta sa indice altceva?
multumim
pupici de la noi

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si a mea transpira la cap, dar nu noaptea ci in timp ce papa. Dar atat de tare incat mana mea e uda acolo unde tine ea capul, parul ei la ceafa la fel si o vad cu broboane de transpiratie pe frunte...Nu stiu de ce, nu e mereu foarte cald. Cred ca o sa intreb si eu pe dr.la prima vizita desi ma gandesc ca e vorba de efortul depus la supt. Numai ca faza asta o face acum, de un timp incoace, nu de la inceput....

Tu i-ai pus ceva, vreo pernita? Sau ii pui caciula? Eu am pus o data un pui de pernita pentru ca am vrut sa o tin pe plan inclinat, si din cauza umpluturii pernitei a transpirat fantastic. Si am renuntat, pentru ca oricum nu ma ajuta pozitia respectiva.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si Silviu transpira asa doctorta a zis ca e normal el transpira si cand suge si daca ii pun 2 caciulite afara
asa ca nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Maximilian transpira dar atunci cand bea lapticul si uneori cand se joaca. Pediatrul nostru a zid ca-i normal deoarece depune efort!
La tine fiind vorba de transpiratie in timpul noptii, cred eu ca s-ar putea sa-i fie prea cald. Si eu ma tot intreb cum ii este cald lui Maxi in camera fiind 19-20 grade pt. ca se dezveleste mereu, iar in saculetul de dormit nu-i place, mai nou...
Daca esti convinsa ca nu-i este prea cald, atunci am citit ca asta ar putea reflecta o usoara anemie, deci ar fi bine, pt. linistea ta sa-i faci analize. Si cel mai bine sa intrebi pediatrul!
si-o

Alina si Maximilian
noastre la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cel mai bine e sa intrebi dr. pediatrul, dar pot sa-ti spun ca Bogdan transpira si acum la 2 ani si 3 luni. Nu tot timpul, dar des. Si el transpira cind sugea. Am intrebat pediatrul si a zis ca nu este nici o problema. I-am facut si analize si totul a fost OK. Dar am de gind sa-i mai repet analizele, ca le-am facut cam demult...

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

alexandra are 6 luni si up pic. transpira si cand suge, dar m-am gandit ca e de la efort asa ca nu mi-am facut griji.
dar noaptea mi se pare ca transpira prea mult. o culc fara caciulita, fara pernuta, intr-un body si o pereche de pantalonasi subtiri. paturica cu care o acopar e subtire de tot...

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si lui Darius ii transpira caputul (nimic altceva) in timpul somnului. Dr. a zis ca-i lipsa de calciu si ne-a recomandat 10 zile pe luna calciu, 1 fiola/zi.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta, io nu vreau sa te alarmez ca nu`s de specialitate, deci NU dati cu pietreee, mie pediatra mi-a spus ca transpiratul pe timpul noptii, fara alte cauze gen infofolire, caldura mare in apartament, perina, poate fi un semn de anemie, eu fiind o mare obsedata de asa ceva. E drept ca Giulia nu transpira, i-am facut hemoleucograma si suntem in limitele normale.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Si noua ne-a spus doctorul ca e vorba de lipsa de calciu daca ii transpira ceafa,talpele si ne-a dat calciu 3 luni de zile 10 zile pe luna.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilike spune:

Fetelor toti copilasii mici transpira la cap f mult deoarece au temperatura corpului mult mai ridicata(sant mai fierbinti ca noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si denisei ii transpira capul, dar numai cand doarme(cateodata transpira toata- deci tind sa cred ca e de la caldura, cu toate ca temp e de 19-20 grade). are 1 an si 8 luni, iar analizele i le-am facut prin noiembrie si au iesit ok. si eu ma speriasem, pentru ca auzisem ca poate sa fie anemie, dar m-am linistit. cand era mai mica si o alaptam, ii curgeu apele pe ea...

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput