AJUTOR GRADINITA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Daca gradi Puisor (langa Marriot) este in sector 5, atunci ti-o recomand; prietena mea are baietii acolo si este foarte multumita. Gratiela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna.. am vazut subiectul si nu stiu daca va mai intereseaza.
Eu m-am mutat din cartierul Tineretului dar cat am fost acolo am avut baiatul 6 luni la o gardinita germana cu prg de la 8 la 13:00, fara masa in schim baiatul meu a invatat germana fiindca acolo se vorbea zi de zi. dain cate am inteles daca face toata gradinita la ei ii dau recomandare pt scoala germana si intra fara probleme.din pacate a trebuit sa ma mut insa este o gradinita super buna. este particulara dar nu foarte scumpa cam 2,5 mil pe luna insa se ocupa foarte mult de ei . Gradinita se numeste ADIWELT.
Daca vreti amanunte eu am nr de telefon sau gasiti pe www.gradinite.com cred....
Va stau la dispozitie cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc Grati.ela noi nu am mai fost pe acolo in ultimul timp si nu stiu la ce educatoare vafi dar daca sti una buna care ia grupa mica zi-mi ca poate reusesc sao duc pe Rebe la ea.
Danilamonica poti sa ne zici unde este gradi respectiva si ce mai sti despre ea ? Eu as vrea sa o duc pe Rebeca la liceul german .Deocamdata am inscris-o la 192 dar as vrea sa o vad si pe asta de care zici tu.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Gradinita Adiwelt se afla in spatele blocului Loto de la tineretului si este foarte mica 2 grupe mica+mare circa 10-12 copii in fiecare grupa 2 educatoare "tante" cum le zic copii. Programul 8:30-13:00 fara masa, trebuie sa-i dai pachetele si se face in fiecare zi germana. Baiatul meu a facut 6 luni acolo si acum stie foarte multe ;poezi, cantece si sa numere, culorile. Au avut-o o serbare excelenta, am fost foarte multumita insa din pacate a trebuit sa ne mutam in alt cartier -ne-am facut o casa noua- si nu pot strabate orasul de la un cap la altul..am incercat o luna si era jale sa-l scol la 6 plus ca femeia nu putea sa-l care tot orasul la orele 13 inapoi.
Au adus si psihologi sa-i testeze, daca vrei(copii nici n-au stiu ca sunt testati),teatru de papusi au jucat si ei la gradinita teatru pe roluri si se comportau bine ca cei rai primeu buline albastre pe nas si le era rusine.
eu v-o recomand din suflet...
Monica

Pozele noastre http://community.webshots.com/user/dmonicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielle spune:

Buna.... la toti... nu am mai intrat de mult pe site si-mi pare chiar rau. Sunt in situatia in care din cauza poate a delasari si a lipsei timpului, inca nu am inscris copilul de 3 ani si 8 luni la gradinita si este inca la cresa... Nu ca este la cresa este o mare problema, ci ca din 15 sept trebuie sa il iau de acolo si eu peste tot unde am fost mi s-a spus ca nu mai sunt locuri, ca deja s-au facut inscrierile la toate gradinitele, desi in anumite ziare spun ca de la 1 iun se fac. Eu stau in sect 6 si desi sunt mai mutle gradinite in zona, nu stiu unde sa-l inscriu si cum sa fac sa-l mai inscriu acum.... Multumesc anticipat pentru sfaturile voastre, pentru ca stiu ca aici este o mare familie care iarta si pe cei "mai intarziait" ca mine ..Mamica Gabriela si Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Din pacate si eu sint in aceeasi situatie. Sper sa ma mobilizez saptamana asa si cu "atentia" de rigoare sa-l primeasca. Si-a mai inscris cineva copilul atat de tarziu (anul trecut de ex)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by danilamonica

Gradinita Adiwelt se afla in spatele blocului Loto de la tineretului si este foarte mica 2 grupe mica+mare circa 10-12 copii in fiecare grupa 2 educatoare "tante" cum le zic copii. Programul 8:30-13:00 fara masa, trebuie sa-i dai pachetele si se face in fiecare zi germana. Baiatul meu a facut 6 luni acolo si acum stie foarte multe

Pozele noastre http://community.webshots.com/user/dmonicutza

Acolo chiar nu exista posibilitatea de masa sau a fost alegerea voastra sa nu manance copilul acolo?

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

de "olga gudyn" stiti ceva?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

quote:
Originally posted by Marina

Asa ca am decis sa o dau pe Maria la Mica Printesa. E pe langa Mall, in spatele Casei de Pensii. Daca iti convine zona nu pot decat sa-ti recomand sa faci o vizita si sa vezi cu okii tai daca e ce iti trebuie. Maria s-a acomodat excelent.

Marina

Marina, uite cum se intalnesc oamenii!!! Eu sunt mamica Ruxandrei, iar Maria cred ca este colega de grupa cu domnisorica mea.
Si eu sunt foarte multumita de gradinita Mica Printesa. Singura problema pe care am avut-o au fost niste viroze care s-au tot repetat, dar asta este si pentru ca eu n-am catadixit sa-i dau nici un fel de stimulatoare de imunitate (cum luau multi dintre colegii ei).
In rest, mi-am trimis fetita la gradi inca de la 1 an si 10 luni, cand inca purta pampers si nu numai ca mi-au primit-o, dar au si ajutat-o sa scape de el. Asa ca bulina alba pentru perseverenta. Mie mi-ar fi iesit mai greu treaba asta. Mai sunt si alte lucruri de bine de zis, dar nu vreau sa sune a reclama.

Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Puteti deconspira tarifele la Mica Printesa?
Noi suntem in cautare de gradi prin zona...

Multumim.
Lavinia

Mergi la inceput