AJUTOR GRADINITA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc inca o data tuturor celor care au postat la acest subiect care mi-a fost de mare ajutor.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

vreau si eu va rog informatii despre gradinita 167 "poiana florilor" din sectorul 4 sau alta gradinita aproape de piata resita
multumesc

Mergi la inceput

Ruprich eu nu stiu nimic despre aceasta gradi dar 207 de pe lamotesti este OK daca i-ti comvine parca nu este f departe de pita resita.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gabi.i, Pisicile au luat anul acesta locul 3 la Festivalul Do-Re-Mi cu cantecelele lor cantate fara banda, adecvate varstei lor, iar la dans sportiv au luat locul 2. Nu stiu cate gradi au participat, dar au fost multe tare. 207 a luat locul 1, dar copiii nostri au fost in primul lor an si, in plus, nu au avut banda inregistrata. Asa ca, sa nu-ti para rau ca ai inscris copilasul aici. Pupici! Gratiela

Mergi la inceput

Gratiela nici gand sa-mi para rau eu sper sa ramana acolo Rebeca pana la scoala ziceam doar ca la 207 mi-a placut atmosfera si educatoarele pareau de treaba si este aproape de piata resita si Ruprich asta vroia.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Radu26, stii cumva si gradinite in zona Big Berceni?
Am vizitat gradinita din spatele Sectiei 15 politie, nu stiu ce numar are si mi-a placut ca avea loc de joaca spatios, d-na directoare era amabila dar inca n-am gasit pe nimeni care sa fi avut copiii acolo.
Dintre cele particulare oferte interesante mi s-au parut cele de la
Aschiuta2003, openmind (care nu e in sectorul 4), am uitat numele celei de a treia ca sunt o baba senila.
Am auzit lucruri bune si despre gradinita catolica "Marie Fahr" parca se numeste.
As propune un sondaj: dam copiii la gradi la 3 ani sau la 4?
Avantaje/dezavantaje.
Nadina

Mergi la inceput

La gradi de la 3 ani!
Avantaje: multe.
Dezavantaje: nu vad.
Gratiela

Mergi la inceput

Grati.ela sti cumva daca s-a intrunit consiliul de parinti la 192 tati s-a mutat la o alta unitate si nu stim daca putem veni sa platim taxa aceea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

salut.... stie cineva gradinite bune in sect 5?...Mi-ar fi de mare ajutor experienta si parerea cuiva ....

Mergi la inceput

Gabica, o colega de-a mea care si-a inscris fata la grupa mica a achitat deja. Despre comitetul de parinti nu stiu nimic (Ozi pleaca la scoala in toamna) dar suma este aceeasi cu cea platita anul acesta. La ce educatoare este Rebeca? Gratiela.

Mergi la inceput