AJUTOR GRADINITA
Raspunsuri - Pagina 3
gabi.i spune:
Multumesc inca o data tuturor celor care au postat la acest subiect care mi-a fost de mare ajutor.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
ruprich spune:
vreau si eu va rog informatii despre gradinita 167 "poiana florilor" din sectorul 4 sau alta gradinita aproape de piata resita
multumesc
gabi.i spune:
Ruprich eu nu stiu nimic despre aceasta gradi dar 207 de pe lamotesti este OK daca i-ti comvine parca nu este f departe de pita resita.
POZE
grati.ela spune:
Gabi.i, Pisicile au luat anul acesta locul 3 la Festivalul Do-Re-Mi cu cantecelele lor cantate fara banda, adecvate varstei lor, iar la dans sportiv au luat locul 2. Nu stiu cate gradi au participat, dar au fost multe tare. 207 a luat locul 1, dar copiii nostri au fost in primul lor an si, in plus, nu au avut banda inregistrata. Asa ca, sa nu-ti para rau ca ai inscris copilasul aici. Pupici! Gratiela
gabi.i spune:
Gratiela nici gand sa-mi para rau eu sper sa ramana acolo Rebeca pana la scoala ziceam doar ca la 207 mi-a placut atmosfera si educatoarele pareau de treaba si este aproape de piata resita si Ruprich asta vroia.
POZE
nadina spune:
Radu26, stii cumva si gradinite in zona Big Berceni?
Am vizitat gradinita din spatele Sectiei 15 politie, nu stiu ce numar are si mi-a placut ca avea loc de joaca spatios, d-na directoare era amabila dar inca n-am gasit pe nimeni care sa fi avut copiii acolo.
Dintre cele particulare oferte interesante mi s-au parut cele de la
Aschiuta2003, openmind (care nu e in sectorul 4), am uitat numele celei de a treia ca sunt o baba senila.
Am auzit lucruri bune si despre gradinita catolica "Marie Fahr" parca se numeste.
As propune un sondaj: dam copiii la gradi la 3 ani sau la 4?
Avantaje/dezavantaje.
Nadina
gabi.i spune:
Grati.ela sti cumva daca s-a intrunit consiliul de parinti la 192 tati s-a mutat la o alta unitate si nu stim daca putem veni sa platim taxa aceea.
POZE
raviczki spune:
salut.... stie cineva gradinite bune in sect 5?...Mi-ar fi de mare ajutor experienta si parerea cuiva ....
grati.ela spune:
Gabica, o colega de-a mea care si-a inscris fata la grupa mica a achitat deja. Despre comitetul de parinti nu stiu nimic (Ozi pleaca la scoala in toamna) dar suma este aceeasi cu cea platita anul acesta. La ce educatoare este Rebeca? Gratiela.