Bebelusi de iulie-august 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Nebunie mare si pe la americanii astia! Azi un adolescent de liceu a luatpusca bunicului, l-a impuscat pe acesta, pe bunica-sa, 5 colegi, un profesor un gardian si apoi s-a sinucis....Si daca ar fii un caz izolat...dar nu este..
BLUE ANGEL spune:
oliv , ce bine-mi pare sa te aud .. sa-ti traiasca baiatu' cel frumos si destept ...
las' ca nici cu Ro nu mi-e rusine .. un nebun cu o masina sport a omorat o femeie (care mai era si insarcinata ) care mergea pe trotuar normal .. si asta sub ochii sotului .. ohoho .. si as umple pagini intregi cu stiri dintr-astea ,,,acolo macar sunt cazuri izolate .. socante , intr-adevar !!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Simona si mie imi pare bine ca ai aparut pe aici...Nu-s cazuti izolate...din pacate...sint atit de multe incit nu va puteti imagina..Iar cu furatul, violatul si omoritul de fetite...au luat-o razna....
ANDREEABANICA spune:
Buna seara,v-am spus eu ca am o presimtire sumbra in legatura cu saptamana asta si pt mine chiar e;ieri cade fiimea din pat,azi cam pe la aceeasi ora suna cumnata-mea sa ne spuna ca a facut accident cu masina,nimic grav doar o roata rupta.Sper sa no tin asa toata saptamana.
Ma bucur ca cel putin pitica e bine si nu a patit nimic de la cazatura pe care a luat-o ieri.
Sa va zic mi-am luat azi cand am iesit pe afara,urmatoarele chestiuni:Bio-chrom-ftg si Bio-siluet,oamenii astia zic in prospect ca sunt suplimente nutritive.
Sa le iau,sa nu le iau(eu inca alaptez),dati si voi cu o parere in mine,plissssssss.
NAOMI IOANA si SERBANEL,si tuturor cei pe care i-am uitat.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
kim222 spune:
Andreea din moment ce inca alaptezi, raspunsul este NU. M-ai asteapta citeva luni...desi aceste suplimente nutritive nu fac altceva (sau cel putin asa ar trebui sa faca) decit sa-ti de-a senzatie de satietate si sa numai maninci...Crede-ma medicament pentru slabit nu s-a inventat...decit infometarea....
ANDREEABANICA spune:
Probabil ca ai dreptate,mai astept,nu stiu ce a fost in mintea mea,probabil nimic sau disperare.Macar daca-o fi sa stric ceva,sa stric doar la mine nu si la bb-ica.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
cristalina spune:
Mi-a cazut un dinte!!!
Dupa ce ca-s grasa acu' mai sunt si stirba...Io nu ma mai uit in oglinda ca ma apuca stresu' ala greu....:)
Culmea e ca mi-a dat buburuza la capete in gura pana acum de m-a zapacit si nu s-a intamplat nimic...si azi m-a mangaiat si m-am trezit cu dintele pe jos! ofof maimai!
Ma duc maine dimineata la dentist si sper sa nu ma programeze peste doua saptamani, ca io's obisnuita sa rad cu toate maselele la vedere, desi am o dantura de intepeneste calu'.
Io ma pusei pe bicicleta de camera pe care o tinem de f'o 5 ani pe post de umeras (inainte avem 52 de kile si puteam sa-mi bag torturi in vena si nu ma ingrasam) si parca s-au mai asezat carnurile pe mine...un picutz...
Sper sa am succes ca daca astept pana incep io cu dietele...eheheii...ies la pensie!
O noapte linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ema spune:
Buna seara,aparem si noi pe aici din cind in cind.
Ricardo este bolnavior si i-a antibiotice.Era si timpul sa aiba ceva,el nu a fost bolnavior pina acum,chiar nu-l cunoscusem pe doctorul lui de familie.Poate daca reuseam sa i-au antibiotice fara reteta,nu-l cunosteam nici acum. A facut rosul in git si toata teravara a fost doar febra.Am pus-o initial pe seama dintilor insa a inceput sa creasca febra,m-am uitat in gitul lui si m-am lamurit.Punctulete albe pe amigdalite si febra 40.Acum dupa doua zile de antibiotice e bine,insa trebuie sa-i dau min.5 zile.In rest e tare vesel si zimbaret.
Eu am o alergie sau naiba stie ce e asta,parca as fi piscata de urzici pe tot pieptul si pe umeri.Al meu imi spune sa ma bag sub solar dar mie teama,eu am inca masca aceea maronie pe pometi de la sarcina si mie teama ca solarul o accentueaza.Iarasi ajung la doctor,urasc asta.In ultimile 7 luni am vazut doctori en-gross,deja fac alergie cind ai vad.
Serban a avut foarte mult de invatat pentru Kangourul,nu joc-concurs european de matematica,si e cam terminat acum.Sper sa i-a punctaj mare,altfel e jale mare,e foarte orgolios si nu accepta esecuri.E al treilea an cind participa si pina acum a obtinut punctajul maxim,sa vedem anul acesta ce face.Eu sunt sigura ca o sa fie bine,a muncit foarte mult pentru concursul asta.
Daria,mai usor cu nervii,controleaza-te si nu mai pssst la printesita ca nu faci nimic.Sunt mult prea mici ca sa-i atragi de atentie.Si apoi peste 2-3 ani cind le turuie gura si te nauceste cu intrebarile,ce mai faci? Incearca sa fii calma ,copii reactioneaza mult mai bine la vorbe calde,blinde.TRage aer adinc in piept,da-ti cu apa rece pe fata,si iti trec nervii.SAu macar incearca.Eu te pup oricum.
Pupici la dragalasi si dragalase.
Ema si Ricardo
roxanaz spune:
neatza frumoaselor.
Ema, sanatate lui Ricardo si bafta multa lui serban la kangourou!
Olivia, "suedezu" are 9,5 kg....si 7 luni si 3 saptamini (8 pe 29).
aaa, si am uitat sa va zic ceva: i-am luat o minge maricica cu winnie the pooh si ii zice "ablia". sa vezi ce ii turuie gura..."ablia ablia ablia...." mori de ris
acusi iar e in greva de somn....cred ca deja m-am obisnuit!
aoleu Monic!!!! in afara de mersul la dentist du-te sa-ti faci o schema de tratament ptr calcemie....sa bagi ceva serios ca sa nu continui tot asa cu cazutul dintilor!!! bafta!!!
szivarvany spune:
`Neatzaaa !
Ema - sanatate lui Ricardo ! La fel si tie, iar lui Serban bafta ! Si sa nu te bagi la solar ca petele de pe fata ti se bronzeaza primele. Eu aveam inainte de la tratamente, nu-ti zic cum aratam vara. Cu alergia se poate sa fie vreun medicament, intreaba doctorii. Eu asa arat in august daca nu merg la imunizare. Pupici si mai scrie-neeee ! Cu pssst-ul, crede-ma ca cedez, Giulia face mai rau ca un catel cand vede straini
Rain - ioi iti tin pumnii la doctoru` dentistu` !!! Traiasca anesteziile !
Roxanaz - cum e vremea pe la Constanta, ca la noi tot soare si friiiig :( Il pupacim pe Patrick cel vorbaret !!!
Noi am dormit toata noaptea, probabil Giuliei i-a priit vantul de ieri si cele 3 plimbari. Ea a crezut ca glumesc cand i-am zis ca vom sta afara toata ziua pana ii place. Cum de dormit nici vorba, a stat si s-a uitat la lume incruntata :) Si balesteeeeeee da` nu vad dintii, doar gingia umflata in multe locuri !
Pupici la mamici si bebici !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii