Cu dragoste,din IASI.......(12)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
Gabriela, sa-ti traiasca flacaiashu`, sa aiba parte numai de bucurie, fericire si noroc. La multi ani si distractie placuta!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
herra spune:
Distractie placuta si La Multi Ani pentru Octavian!
eu n-am reusit nici macar sa vad noul kids land, si nici partea noua a mall-ului; doar la Bamboo am fost...
cati copii aveti invitati? cat va dura toata petrecerea si nu in ultimul rand - cat costa asa ceva?
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
amironeanu spune:
Octavian
Gabriela, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa te iubeasca mereu la fel de tare ca acum . Si distractie placuta la Mall si cadouri cat mai frumoase!
In caz ca nu stiati, s-a deschis un magazin cu haine pentru copii (de la nou-nascuti la 14-15 ani) la Tomiris (fosta Matasea). Au lucruri foarte frumoase si mie mi s-au parut si mult mai ieftine decat in alte magazine. Si mai bune calitativ. Merita sa incercati.
Un week-end placut si insorit!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
addiana spune:
LA MULTI ANI, OCTAVIAN!multa fericire, iubire, sanatate! sa-ti traiasca baiatul, gabi, si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata! sa creasca mare si frumos, destept si aratos, sa se tina fetele dupa el, si banii ca scaiul de el!
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
gulshan spune:
LA MULTI ANI,OCTAVIAN!!!!
petrecere frumoasa si sa ne povestesti dupa,ok?
salutari tuturor.
acvi spune:
LA MULTI ANI ,OCTAVIAN!!
SA AI O COPILARIE FERICITA!!!
SA-TI TRAIASCA BAIATUL GABI,SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII..PETRECERE FRUMOASA SI TE ASTEPTAM CU AMANUNTE...
GABI SI ALEX.
LindaZ spune:
LA MULTI ANI, OCATVIAN ! Oare cand am sa va cunosc si eu ?
Fetelor, mi-ati dat de gandit. Tocmai m-am mutat in Dacia, e prima seara cand dorm cu copilul aici, tocmai mi-am parcat masina cu nr. de SV in dreptul blocului, dar nu am geamuri pe partea aceea si am stat singura afara cu Ioana cu caruciorul pana la 20 . . . Unde gasesc spray paralizant in Iasi ? Cand eram studenta am avut mereu unul in poseta, pana a expirat.
Numai bine, Mihaela si Ioana
herra spune:
buna ziua si o saptamana frumoasa!
am din nou o intrebare: a fost cineva la cabinetul de vaccinologie? am inteles (de la dr. de familie) ca este pe undeva pe langa liceul de arta; ca ma pot duce cu copilul la prof. Gotea (pt. a-l consulta) si apoi la prof. Azoicai (pt. a-i recomanda vaccinurile optionale)...
eu i-as face, de exemplu, pt. pneumococ si meningococ...
si mai am o nelamurire - am mai discutat-o si pe alte forumuri, dar nu m-am lamurit: eu i-am facut vaccin PentActHib, deci cu antipolio injectabil; dr. de familie a intrebat la Sanepid si i-au spus ca trebuie sa-i dau si o doza antipolio oral, ca sa-si faca anticorpi si la nivelul mucoasei stomacale si nu numai; dar nu are deja anticorpi??
am fost si ieri in gradina botanica; nu aveai loc sa arunci un ac! pe unde va mai plimbati??? ca mie imi place sa fie mai pustiu...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)