Transportul miresei
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
noi anul trecut pe vremea asta nici nu stiam ca o sa ne casatorim in 2005 dar...ne-am hotarat ce sa-i facisi eu l-am zapacit pe iubi cu rochitele florile costumul pantofii si toate celelalte dar el de mult imi zice sa fac cum vreau eu
si tot ca sa scape de gura mea
si tu oricum ai sa fii cea mai cea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
La mine s-a rezolvat cu transportul...si-a luat iubi masina noua si imi ramane mie Meganul.Asa ca la biserica o sa merg cu nasul care are si el un Megane, dar e Megane1 break, si parca mie mai mult imi place Sedanul meu....Apoi de la biserica vom merge in masina noua care e super...are o trapa fff mare, cam 1/3 din plafonul masinii si se vede super. Ca sa nu mai zic ca e fff spatioasa si o sa am si eu loc cu rochia...
Corina
Albumul meu
adjadyn spune:
si eu vreau..dar unde gasesc la orastie??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
alice elena spune:
Fetelor eu initial vroiam sa inchiriez o limuzina... Dar avem un prieten care are un ML 500.....
Abia si-a achizitionat-o!!!! Si din vorba-n vorba mi-a zis ca imi sta la dispozitie si ca ma plimba unde vreau!!!!
Asa ca am renuntat fffffff usor la limuzina in favoarea unui ML 500 negru.
Deci il voi plimba atat pe nas cat si pe mire intr-un Mertz de imi vine sa plang!!!!! Este si ff spatioasa in spate... Este exact ceea ce vroiam!!!
V-am pupat!!!!
roxygeo spune:
Buna ziua miresici! am o mare dilema...cine cu cine trebuie sa mearga in masina..si de ce??? ca io nu inteleg de ce trebe nasu` cu fina...de ce sa nu conduca ginerica???
Cu cine trebuie sa mearga luminarile???
Sunt disperata deja - eu o sa am o Leganza cu sofer, de la tata de la serviciu..asa ca masina noastra o sa le-o dam lor...nasu tocmai ce mi-a comunicat ca nu vrea sa vina cu masina - ca el vine cu cumnatu si sora..cind vin la mine..da io nu vreau sa mearga ginerica cu nasa cu aia in masina ...ca ei n-au nici o treaba cu nunta..sunt niste simpli invitati..asa ca va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine
Va pupic
minou spune:
Roxygeo, de ce nu mergeti toti patru in aceeasi masina? E singura varianta care mi se pare ok pentru toata lumea. Sau in masini separate, dar fara altcineva in afara de voi (tu cu nasul si nasa cu mirele)? Lumanarile nu stiu daca e obligatoriu sa le duceti cu masina voastra...poate cu masina in care se afla cavalerul si domnisoara de onoare?...ca oricum ei trebuie sa le duca si in biserica. Parerea mea...
Eu mai am insa o alta problema...mai multi imi spun sa abordez "stilul occidental"...adica nasii vin sa ia mireasa de acasa, in timp ce mirele sta ca "pinguinul" la biserica. Si daca se intampla ceva pe drum si voi intarzia la biserica?? Eu as fi vrut sa mearga iubi sa ii ia pe nasi si sa vina impreuna sa ma ia si pe mine de acasa. Mi-e tare urat sa merg singurica la biserica, fara ei. Si poze acasa eu cu cine fac? Doar cu ai mei?
Poate imi spuneti si mie cum procedati...
Pupici pentru toate miresicile
olguttza spune:
quote:
Originally posted by minou
Eu mai am insa o alta problema...mai multi imi spun sa abordez "stilul occidental"...adica nasii vin sa ia mireasa de acasa, in timp ce mirele sta ca "pinguinul" la biserica. Poate imi spuneti si mie cum procedati...
Minou in love
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Io nu m-as duce singura nici batuta!!! Plec cu sotzu'...ca d-aia mi-e barbat!!! Si cu nashii!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by minou
Eu mai am insa o alta problema...mai multi imi spun sa abordez "stilul occidental"...adica nasii vin sa ia mireasa de acasa, in timp ce mirele sta ca "pinguinul" la biserica. Si daca se intampla ceva pe drum si voi intarzia la biserica?? Eu as fi vrut sa mearga iubi sa ii ia pe nasi si sa vina impreuna sa ma ia si pe mine de acasa. Mi-e tare urat sa merg singurica la biserica, fara ei. Si poze acasa eu cu cine fac? Doar cu ai mei?
Poate imi spuneti si mie cum procedati...
Minou in love
Ca pinguinul?!?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Eu chiar asa vroiam sa fac...
El pleaca de-acasa de la el, cu familia lui...si eu de la mine, cu familia mea si cu nasii... Si ne intalnim la biserica... Eu una as vrea ca mirele sa nu ma vada decat in momentul in care intru in biserica...
![](icon_smile_shy.gif)
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
minou spune:
ioana07!
Sa stii ca era o gluma, chestia cu pinguinul ...nu am vrut sa sune urat. Mie mi-ar fi tare greu sa vin singura la biserica. Cu cine sa merg in masina? Asa cum e moda in Occident, mireasa vine cu tatal, intr-o masina de epoca si apoi el o duce la altar unde o preda in mainile sotului. In RO, nu se poate aplica decat prima parte (masina de epoca e optionala
). Dupa care, ar trebui sa imi storc creierii pe cine sa pun sa ma astepte in fata bisericii sa ma conduca la ginere...asta ar fi nashul...sau tatal? Si cu invitatii cum as proceda? Sa ii trimit pe toti la biserica, nu pot (eu cu cine mai vin?). Sa vin cu alaiul meu si sa intram dupa ce in urma cu o jumatate de ora intrasera ceilalti...nu prea merge...
Cred ca te-am innebunit, dar chiar as vrea sa te rog sa imi dai si mie detalii. "Aboradarea" ne-a fost propusa de nasi...si au argumente pro destul bune. Sunt deschisa tuturor propunerilor...dar cum facem cu detaliile astea minore?
Pupici si o seara frumoasa,
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by minouioana07!
Sa stii ca era o gluma, chestia cu pinguinul...nu am vrut sa sune urat.
Pai normal ca a fost o gluma...si chiar una buna... Am lasat eu impresia ca m-as fi suparat?!?
![](radtare.gif)
quote:
Mie mi-ar fi tare greu sa vin singura la biserica. Cu cine sa merg in masina? Asa cum e moda in Occident, mireasa vine cu tatal, intr-o masina de epoca si apoi el o duce la altar unde o preda in mainile sotului. In RO, nu se poate aplica decat prima parte (masina de epoca e optionala). Dupa care, ar trebui sa imi storc creierii pe cine sa pun sa ma astepte in fata bisericii sa ma conduca la ginere...asta ar fi nashul...sau tatal? Si cu invitatii cum as proceda? Sa ii trimit pe toti la biserica, nu pot (eu cu cine mai vin?). Sa vin cu alaiul meu si sa intram dupa ce in urma cu o jumatate de ora intrasera ceilalti...nu prea merge...
Cred ca te-am innebunit, dar chiar as vrea sa te rog sa imi dai si mie detalii. "Aboradarea" ne-a fost propusa de nasi...si au argumente pro destul bune. Sunt deschisa tuturor propunerilor...dar cum facem cu detaliile astea minore?
Pupici si o seara frumoasa,
Minou in love
Daca tu vrei sa mergi la bierica impreuna cu mirele atunci asa vei face... Nu trebuie sa mergi singura doar pt ca asa se face in Occident...sau mai stiu eu din ce alte motive... Trebuie sa faci exact asa cum simti tu...asa cum iti dicteaza inimioara
![](icon_smile_big.gif)
Mie, de exemplu, mi se pare mai romantic sa ma vada mirele pt prima data in momentul in care intru in biserica... Dar e doar parerea mea... Inca nu am discutat acest aspect cu nasii dar nu cred ca vor avea ceva impotriva... Nu stiu ce vor spune insa socrii mari...
![](bang.gif)
![](radtare.gif)
La repartizarea in masini...sincer inca nu stiu exact... Dar, in principiu...ma gandeam ca eu sa merg impreuna cu nasii (matusa si unchiul meu) si cu mama. In celelalte masini vor fii: fratele, tatal, bunicutzele (ale mele), verisorii mei (fiecare cu prietena), prietena mea cea mai buna...etc Deci am "alai" ca sa zic asa... nu merg chiar singura...
![](icon_smile_big.gif)
La fel...mirele cu rudele lui. Prietenii banuiesc ca vor veni direct la biserica.
Pana intram in biserica eu oricum voi sta in masina...nu neaparat ca sa stau ascunsa...mai mult pt aerul conditionat. Iar cand o fi sa intram...oricum invitatii intra primii...apoi ginerele cu nasa...si dupa aia...eu cu nasul... Eu cam asa vad...dar cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ... Toate astea va trebui sa le discutam si cu preotul sa vedem ce spune...
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.