Sticlutze sterile-pina la ce virsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Dragos are aproape 17 luni, dar biberoanele de lapte i le sterilizez in continuare. Restul: farfuriute, castronele, canite, lingurite, furculite doar le spal foarte bine si le pun la uscat. Vorba fetelor, cind ma uit cum linge toate gardurile si toate geamurile magazinelor si afisele de pe strada ma tot gindesc ce sens mai are sa dau banii pe solutie de sterilizat, dar... nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

la sfatul unei pediatre si asistentei din maternitate, am sterilizat rar biberoanele , adica la citeva zile , si numai pina la o luna; am folosit in perioada aia biberoane pt ceai si de la 3 saptamini si pt lapte suplimentar; conditia e ca in casa si in bucatarie sa fie curatenie, nu gunoi, nu muste etc, si sa am miinile curate cind pregatesc biberoane; dupa ce bebeii au avut o luna am spalat cu detergent normal, perie si le clateam bine cu apa fierbinte, le lasam la uscat , apoi le pastram uscate intr-un castron cu capac; faceam curatenie ceva mai aprig decit de obicei, cu domestos pe jos samd, dar nu foarte special; asa am procedat si eu, si sora mea, si prietene ale mele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu n-am sterilizat niciodata biberoane! Asa am fost sfatuita de catre moasa si asa am facut.Le-am spalat doar cu apa fierbinte si detergent.Si copilul e sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nici eu nu am sterilizat biberoanele, ci doar le-am spalat cu un detergent mai special si cu apa fierbinte. Si sa va mai spun ca Deiutzu meu nu a racit in doi ani si aproape jumatate decit de fro 2 ori, si nici atunci grav?... Ce sa mai vorbesc diaree... Chiar, ce e aia diaree?!
Pupici la toata lumea!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Noi am folosit sticlutza numai pt. a stoarce laptic cand mami pleca la servici. Le-am sterilizat de la inceput si pana la 1 an. Dupa 1 an a inceput sa pape mai bine si in cantitati mai mari , asa incat nu mai folosim sticlutza, il alaptez la pranz si seara, noaptea.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Gata cu sterilizatul, mi-ati fost de ajutor sa ma hotarasc. Ma uitam cu merge pe aici tractorasul meu si cum are pe minutze tot felul de chestii si cum baga aceleasi minutze in guritza ca mi-am spus : "Care-i rostul?" Ati venit si voi cu sugestiile si experientele voastre si m-am hotarit. Miine avem 8 luni, ajunge!
Pusi la toate si la toti copilasii vostri!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput