Copilasi din 2002 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Anina_n spune:
Irina, jos palaria in fata voastra, oameni cu suflet mare !
Am glumit cu mancarea ! E clar ca are o perioada de crestere, acum ! Probabil mananca si multe lactate, nu ?
Uite, www.desprecopii.com/info.asp?id=441" target="_blank">aici, niste grafice de crestere.
Fetelor, deschid partea a 9-a, nu mai postati aici. Ne re-vedem acolo !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
buna ,fetelor,ma bag si eu la caldurica,printre mamicile din 2002.am o mandra,Daria-Maria (25.08),un pic cam nazdravana ca mai toti copii din noua generatie.am citit azi un articol in "mami" si m-a intristat,acolo spunea ca nu exista copil rau,ci parinte nepriceput.eu nu cred,de gene de ce nu zice nimic?
si eu cred ca inaltime nu tine de ce mananca,ci de cum ii e amprenta genetica.mandra mea e foarte inalta,adesea mi se zice ca are 4 ani si e atat de mofturoasa la mancare.nu o tin in eprubeta si nici nu-i dau doar mancaruri fara e-uri.sunt de parere ca dc o protejez prea mult,a avea de furca pe viitor.
astazi s-a dus tare fericita la gradi,caci are de terminat de pictat niste amarate de pietre.Sa vedem dc asteptarile au fost pe masura realizarilor.Mi-e teama sa nu inceapa sa-mi picteze prin casa obiecte de mobilier.
Cat despre olita,acum suntem la faza cu colacelul pt wc.e foarte stresant,caci trebuie sa stau cu ea in baie pana termina,asa cu olita,o puneam langa mine.Stie deja sa se stearga si sa traga apa.Mai facem la olita,dar rar,cand uita de colacel,isi aduce singura olita,face,si-o duce singura la baie si o varsa in wc,trage apa si sterge colacul dc e vreo picatura.ce mai,am fata mare!
avem insa o problema,dc face treaba mare,trebuie sa o tin de mana,altfel nu face.la fel si fata vecinei.patiti la fel?
Ema