se uita pe strada dupa alte femei?

se uita pe strada dupa alte femei? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

vi s-a intamplat sa fiti cu partenerul pe strada si el sa intoarca ostentativ capul dupa cate vreo zana care trece pe langa voi? Daca da, cum ati reactionat?

Pentru amuzamentul barbatilor:
http://www.axefeather.com/index_pop.aspx?referred=&country=fr

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allygi spune:

Pai cum altfel..."e frumusica tipa.. ce zici?"...iar el va zice ca da dar nu e nimic deosebit.Important e sa nu se faca o tragedie din asta,altfel se ajunge la discutii inutile si ostile care nu creeaza decat nervi.Ce,noua femeilor nu ni se intampla sa vedem unul dragut si in gand sa-l apreciem?....doar nu e tradare asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Da, mi s-a intamplat. Si daca vreun "binevoitor" imi atragea atentia ca sotul meu s-a uitat dupa vreo zana, raspunsul meu era invariabil acesta : Si ce daca, s-a insurat, n-a orbit!

Madi si Mariuca (28.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Mie mi se par neseriosi barbatii care se uita pe strada dupa femei, indiferent ca sunt insurati sau nu. Si dupa mine se uita o gramada si cateodata au o privire atat de gretoasa, ca am senzatia ca ma murdaresc numai cu privirea. Si mai ales unii sunt atat de nesimtiti ca se uita insistent chiar cand sunt cu sotul meu alaturi. Mie mi-e greata de asemenea indivizi, no offence!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Da` care nu se uita?? Acu` de intors capu` ca ghirtzanu` nu-l intoarce dar cu coada ochiului, la greu, vorba aia, ma uit si eu ca-s femeie, dar el?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, o sa va distrati, da' barbatul meu nu se uita. Le vede numa' pe cele nasoale si comenteaza. S-o fi uitand, ca la peisaj, da' nu intoarce nici capul nici coada ochiului. Ii mai arat eu cate una...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Haideti mai fetelor ca nu este dracul chiar asa negru ( a mi se scuza expresia folosita fix in Postul Pastelui)...eu cred ca in fiecare femeie exista o anumita cochetarie, un anumit orgoliu femeiesc care face sa ne dorim admiratia semenilor.
As fi ipocrita sa nu recunosc ca imi place sa simt priviri admirative....(priviri, nu gesturi)...fie ca din partea barbatilor sau a femeilor.

Tzuni, cand eram mai mica, ma deranja sa-i vad pe prietenii mei ca intorceau capul dupa vreo alta tipa.Acum, insa...daca vad vreo "zana" care mi se pare demna de a fi privita, ii atrag eu atentia lui Razvan...si la fel fac si daca vad vreun tip misto....

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Cand suntem inpreuna nu se uita, nu stiu ce face cand este singur

"Nimeni nu este in posesia adevarului absolut"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Chiar sa intoarca asa capu ca nesimtitu nu, dar de uitat se uita. Si eu ma uit cand o tipa arata trasnet, dar el...daca nu s-ar uita deloc mi s-ar parea aiurea, adicatelea ce el chiar nu are simt...estetic, sa zic asa!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

Tzuni, cand eram mai mica, ma deranja sa-i vad pe prietenii mei ca intorceau capul dupa vreo alta tipa.Acum, insa...daca vad vreo "zana" care mi se pare demna de a fi privita, ii atrag eu atentia lui Razvan...si la fel fac si daca vad vreun tip misto....

Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!

Poze cu Maya

asa fac si eu! Si-apoi, de dragul amuzamentului, incepem sa barfim si sa desfiintam zana, sa o facem vrajitoare, si sa ne spunem ca vederea ne-a jucat o festa! Suntem rai, dar e... asa de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Bai, o sa va distrati, da' barbatul meu nu se uita. Le vede numa' pe cele nasoale si comenteaza. S-o fi uitand, ca la peisaj, da' nu intoarce nici capul nici coada ochiului. Ii mai arat eu cate una...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Anca, exact asa e si la noi!

Nora,Andrei-Mihai-20.04.1999& Victor-Alexandru-12.07.2001

Mergi la inceput