Am primit de la tara o bucata de piept si un ficat de rata. Pot sa-l dau baietelului meu de 6,5 luni sau e prea gras? dar de gaina sau cocos?
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamne fereste!!! este o carne mult prea grea pentru un bebe! carnea de rata este recomandata dupa varsta de 5 ani.Este grea pentru noi, dar pentru bebita.Nici sa nu te gandesti sa ii dai asemenea alimente, respecta lista data de medic!!!
va doresc numai bine!
carnea de pui este excelenta. si de gaina cred, dar totul fiert foarte-foarte bine!SI DEGRESAT!!!!
Chiar zilele astea am citit (dar nu mai stiun unde), carne de rata sigur nu. Gaina da, cu cat mai batrana cu atit mai bune, cica, iar de cocos nu stiu.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Si eu stiu ca bebelusii si copii mici ar trebui sa manance numai carne de gaina/pui, vaca, peste.
Pofta buna.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
Carnea de rata este grasa, iar bb prea mic, mai asteapta. Eu ii dau de gaina si cocos de tara (fac zeama foarte buna), iar zilele astea i-am dat doar supa in care am fiert putina carne de boboc de gasca, dar al meu are deja 10 luni.
Era sa uit, i-am mai dat si de curcan/curca, care mi s-a parut chiar mai buna decat cea de pui!
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
Carnea de rata, gasca e foarte grea si pentru noi, pentru copii cu atat mai mult. Da-i pui sau curcan
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Dar la 6,5 luni cred ca e prea mic pentru orice fel de carne. Eu, cel putin, i-am dat muuuult mai tarziu. La 6 luni de-abia am inceput diversificarea si i-a mers tare bine.
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004