Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -19

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Draga Mirela

Iti multumesc din suflet ptr. bunavointa ta de a ma lamuri in privinta temperaturilor. Iar ideea cu site-ul e buna.
Iti doresc numai bine, acum luna asta nu o sa incep cu masurarea temp., o sa incerc... asa la noroc, iar daca nu iese, incep de luna viitoare si cu monitorizarea temp. si poate si cu altele.

Florinini.

Mergi la inceput

Tania Z,

Sa speram ca vom avea si rezultate dupa emotii.

...si sa vedem ce iese.

Florinini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata fetelor . Maria Alexia imi pare sincer rau si sunt alaturi de tine . Eu mai am ceva de asteptat, sunt in ziua 27 si temperatura 37.03. Nu stiu daca trebuie sa sper la , dar oricum altceva nu mai am de facut. la toate.
"Daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Gabitico
Iti tinem pumni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria Alexia imi pare rau.

Gabitaco sa ne dai vesti bune!

Florinini stii cum e: speranta moare ultima. Iar emotiile astea pot fi si placute, mai ales daca te gandesti, cum zici si tu, la rezultate...cu ochi.

va pe toate
Tania

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TANIA eu azi sunt in ziua a 11-a.De ieri mi-a aparut deja mucusul albus de ou.Tot de ieri am inceput .Sper din toata inima ca aceasta luna sa fie cu noroc.

Fetelor azi am primit o veste care m-a lasat cu gura cascata: matusa mea care are 42 de ani,2 fete: una de 20 ani alta de 18,a ramas GRAVIDA!!Si are GEMENI! Si vrea sa faca AVORT. Nu pot sa cred....

CATALINA te-ai intors de la munte?Ha zi-ne ce s-a intamplat?A venit sau nu SCUFITZA ROSIE?Tin pumnii!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetele!!!
Ati incercat vreuna sirop de tuse, ajuta? Tot am auzit ca multe au ramas gravidutze asa, cica amelioreaza calitatea mucusului in zilele cheie... cine stie?

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt trista rau...ma alatur si eu lui Rocado si Maria Alexia pe tarimul rusilor...veniti in ziua 31...cu 3 zile intirziere fata de cm normal si dupa ce imi facusem atitea sperante...nenorocitii de rusi au venit duminica la 11:00, cind deja nu ii mai asteptam...toate zilele astea mi-am protejat "oul" cum mi-a placut sa-l numesc...dar de fapt totul a fost in zadar...de fapt Clear Blue o aratase clar in ziua 28, dar eu am refuzat sa cred pina nu a venit ciclu...Merci tuturor: Tania, Gabitaco, Rusci, Danangie, Chi, Antonia, Felicity si mii de scuze daca am omis pe cinevadar din pacate azi nu sunt intro forma de cozonac...sper ca maine sa imi revin...ce ma sperie acum este durerea pe stinga care face deja o sapt. de cind s-a instalat si modificarea cm de la 27 de zile la 30...pe 31 am programare la un alt doctor si probabil ca atinci in ziua a11-a voi face si monitorizarea...pina atunci stau cumintica sa treaca rusii...bag niste ovule pentru rana de col ca sa o tratez si sper sa am puterea de a mai tine termometru in mina sa-mi iau temp. peste citeva zile...Va multumesc tuturor pentru sustinere, noapte buna!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATALINA off...ce rau imi pare...cunosc sentimentul pentru ca si eu raman asa in fiecare luna la venirea rushilor.Nici nu stiu ce sa mai fac pentru a nu mai fi asa stresata......ca ma gandesc ca si datorita stresului nu se fixeaza outul.......noapte buna si tie.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie, Tania
Eu sunt in ziua a 10 si inca nu am nici o secretie de genul albus de ou, e inca albicioasa. Stiu ca luna trecuta a fost foarte transparenta, dar atunci nu am prestat din cauza faptului ca abia atunci mi s-a descoperit fibromul si inca nu discutasem variantele cu doctorita(adica posibilitatea de a ramane gravida chiar si cu ala inauntru). La tine vine secretia transparenta imediat dupa ce se termina CM sau dupa 2, 3 zile de la terminare. La mine cred ca ar trebui sa apara astazi sau maine.
Va doresc o prestatie ... fericita.
Florinini

Mergi la inceput