Cum editam un mesaj?

Cum editam un mesaj? | Autor: meems

Link direct la acest mesaj

Intrebarea mea este cum putem edita un mesaj dupa ce deja l-am postat? Poate am scris ceva gresit, sau am apasat pe enter inainte de-a termina mesajul... Cum putem sa mai facem schimbari? Ma refer la mesajele proprii, nu la cele scrise de altii, normal.

Multumesc!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Deasupra mesajului tau e o bara pe care e trecuta ora la care e trimis... profilul... adresa de web, eventual... tot pe aceasta bara e o foaie cu un creion ala e simbolul pentru editat mesajul tau!
Sper ca m-am faucut inteleasa! Succes!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Nally,

Da, te-ai facut inteleasa si-ti multumesc de raspuns. Am vazut acea foaie cu creionul pe ea, insa... nu se intampla nimic daca dau click pe ea Nu sunt prea priceputa in ale computerului... Poti sa-mi spui exact cum ar trebui sa procedez ca sa-mi pot edita un mesaj deja postat?

Multumesc!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Poi te duci la mesajul pe care vrei sa il editezi dai clik pe simbol de "editeaza mesaj" si iti apare mesajul pentru a fi editat... schimbi ce ai de schimbat in el si dai trimite modificarile!!
Altfel nu stiu cum sa iti explic!
Sper sa reusesti! Succes!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput