Copilasi de oct-noi-dec 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
lena spune:
Vikinga firma este de advertising e adevarat, e a husband-ului ca eu vreau sa fac un business in romanika, dar deocamdata este doar la stadiul de plan de afaceri...mergeeeeee, dar avem asa de multe de facut incat imi vine sa
Eu sa fiu sincera nu prea as mai trece prin iar si dai cu scutece, alaptat, alea-alea de-abia ce mi-am mai revenit si eu la silueta si parca am mai mult timp sa mai plec pe unde vreau de cand a mai crescut Freya, dar daca mai incolo o vrea zana un frate sau o sora o sa mai vad...
Azi a fost si in holandika soare si frumos, nema ploaie...wow, am fost in padure la plimbare si fii mea zici ca e cangur, da-i alergatura, da-i zambete si vorbaceala la copii cu care ne-am intalnit, fii' mea asta a mea, ma face de ras, e asa de sociabila, ca mor, eu sunt mai timida de felul meu
Numai bine,
Lena si Freya
P.S. Nu stiu nimic de Fleur, ea nu scria nici pe topicul "aici in olanda"...oare ce o mai face?
paula2003 spune:
VenAsa este, la voi e mai frig. Eu m-am saturat de cojoace si vreau vara. Imi trecuse si iar am racit. De regula cand sta fetita pe oala sau mananca eu ma uit putin sa vad ce mai este. Ai sa vezi mai multe postari si la ore mai matinale.
paula2003 &
Alexandra
Ven spune:
Paula, dar sta pe oala asa de dimineata?
Pupam la ea de fata cuminte ce e!
Mai, Ileana pe unde o mai fi?
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
mara03 spune:
neata!
paula, chiar ca ai o fetita cuminte. eu nu pot sa-l obisnuiesc pe tudor cu olita in nici un fel.
multumesc lena, adriana si venera pentru sfaturile legate de oscilo. i-am dat lui tudor si merge spre bine. in schimb pe mine ma doare gatul de nu pot nici inghitit.
lasa venera ca vine ea primavara si pe la noi. de la sfarsitul saptamanii asteia avem calduuraaaa.
azi dimineata si-a administrat fiu-meu un tratament pentru ten de toata frumusetea. s-a frecat cinci minute cu lamaie pe toata fata. o fi stiind el ceva despre proprietatile ascunse ale lamaii.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Lumy_ spune:
Fetelor!Si eu sunt un de noiembrie 2003! Ma cheama Alex si sunt tare poznas!Nu vreau deloc la oala si mami se enerveaza rau, dar las ca-i trece! Va pe toate!
Lumy_
paula2003 spune:
Da, icepe cu un ha.., si peste putin timp din nou ha.. daca nu ma duc face pe ea pipi(nu inainte de a tipa) O pun , ii dau medicamentul cu lingurita si preper laptele. Ii dau si laptele si eu navighez, citesc pana termina. Daca vad ca-i mataita o mai pun o data si supa pt. kk. Si in functie de cat dureaza o mai culc sau nu.
Sunt nervoasa ca am primit o amenda de la politie, neparcare regulamentara. E cusuta cu ata rosie, sunt unele indicii incepand de la data si pana la nume care nu sunt reale. Acum pe la politie nu am mai umblat sa vad ce si cum. Astept un tel de la cineva sa vad daca o pot rezolva si mai vorbim.
In ultimul timp am numai necazuri din toate partile.
paula2003 &
Alexandra
Elenalove27 spune:
Ellie bine ai revenit . Ti-am dus dorul si m-am gandit la tine tot timpul dar nu ai mai dat nici un semn de viata.
Samuel este baiat mare acum si un frumos la fel ca mami si tati ai lui.Sanatate multa si te asteptam la discuti mai des.
Ukiiubita, trebuie sa intri la profil personal si acolo unde scrie la semnatura sa faci ce ti-am explicat eu.SUCCES
Noi am fost in vacanta de 4 zile in Disney si UniversalStudio si SeaWORLD , a fost supeeeerb.
Alvaro a dorimit mai mult dar eu am fost prin toate trenuletele si tati a avut grija de bebe.
Nu a fos impresionat de caractere din Disney , din contra a plans.
O sa revin la scris ca acum nu ma lasa nici bebe nici tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
ciuf spune:
Lumy, bine ati venit. Asteptam povesti despre Alex.
Pupicei de la Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Lumy, bine ai venit!
Am mai pus cateva poze cu Matei in ultimul album .. is facute duminica. Si cateva poze cu parada de Sf Patrick, care a fost acu o saptamana, si la care Matei s-a distrat tare, mai ales cand a vazut animalele, radea de nu mai putea la cai si la catei (au fost catei imbracati in verde .. irlandezi ).
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Ellie spune:
hehe Elena,merci mult si eu v-am dus dorul mult si de aia am zis ca imi iau cate un sfert de ora in fiecare seara pentru forum,din programul super incarcat.Azi am muncit 13 ore si sunt moarta,am noroc .ca asta micu doarme si el dus ca l-a plimbat taica-sau azi toata ziua si a obosit saracutzul,aud numai sforaiciuri toata casa.
Acum m-am prins si eu care-i smecheria,tre sa-l tin ocupat toata ziua si sa-l tot plimb pe afara si asa ca sa vada el cat mai multe locuri noi si cat mai multa lume sa-l laude si sa-i zambeasca....atunci oboseste si el " storcatorul de energie"si atunci,posibil sa doarma linistit toata noaptea.
Mai nou pe la noi,nu stam pe oala -deocamdata,mancam toata ziua de toate,in special carne si paine,astea sunt alimentele de baza,daca s-ar putea toata ziua sa tinem intr-o mana ceva carnita si in cealalta o bucata de paine,ar fi minunat ,insa ce ne facem cu jucariile,caci numai doua maini avem,??? asta-l pune in garda pe el ,si vai de mine ce-i in casa caci le vrea pe toate ,scapa una apuca alta si chiuie de mama mama ca nu stie ce sa faca si se enerveaza ,le arunca pe toate in cada si gata, a scapat ,nu mai are pt ce sa lupte...pana gaseste altceva.
Samicu are programul de mancare asa:
8-9 laptic
10-11 cereale cu fructe
12-13 snack,branzica,biscuiti,fructe uscate,suculet,carnita betzigase,sa.
14-15 pranz,zeama,supa de pui sau vita data prin blender ,caci asa-i place lui moale sa se duca pe gat,si legume
18-19 carnita cu piure
21-22 banana sau alte fructe
23-cereale cu laptic si asa se culca linisttit si cu sufletelul impacat.
Doctorita ne-a zis sa nu cumva sa-l culcam fara sa-l spalam pe dintzisor caci face bacterii in gurita si e jale,sau daca dam noaptea lapte,suc sau ceai,la fel tre sa spalm apoi dintzucii.
eu nu mai reusesc sa-i curat gurita ca el repejor pleaca in lumea visului si tine gurita stransa ,nu ma lasa sa mai fac nimic din el s-apoi nu pot sa dorm noaptea ca tot imi apar in fata ochilor imaginile dintzisorilor stricati si gingiilor umflateoff ca nici nu stiu ce sa fac....voi cum faceti?
Elena ,in sfarsit am citit si eu prima parte a istoriei voastre,am ramas foarte impresionata ,am si ras si plans,ai un talent deosebit de a expune in cuvinte ceea ce simti.Asa s-o tii si keep going
Pupaceste-l pe Alvarica din partea lui Samic, noi va tinem minte ....cum ne-ati facut sa va asteptam 2 ore in Maiami,a?//
nu va uitam.
Bine ai venit Lumy_,asteptam poze si sa ne spui ce minunatii face Alex.