ptr.dr .teo
sunt ana si am o mare problema si nu stiu ce sa ma mai fac.mi sa confirmat la medic ca am o anexita puternica.am luat pana acum o groaza de medicamente si nici un rezultat.din contra parca se agraveaza starea mea din ce in ce mai mult.am usturimi groaznice si am impresia ca fac pe mine tot timpul ,dar nu e asa si totodata am dureri mari in zona ovarelor.nu mai stiu ce sa mai iau ca parca nu are nici un efect.mi sa dat urmatorul tratament:nolicin,diclofenac,piroxicam,stamicin,digestal,nidoflor,gynozol,clotrinazol,anghirol,metroclopramid,scopantil,ampicilina,polidin,oxacilina,papaverina. toate astea le-am luat si nici un efect. spuneti-mi ce sa mai fac sau ce sa mai iau ca nu mai pot suporta usturimile.va rog ca nu mai stiu ce sa fac!!!!!!!!!! ce ma calmat pana acum a fost apa calda ,dar acum nici nu ma mai ajuta.astept raspuns va rog frumos.!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri
delsim spune:
Daca zici ca ai usturimi si senzatie persistenta de nevoie la toaleta, probabil ca ai infectie urinara. Du-te la un internist sau nefrolog sau urolog . Trebuie sa dai sumar de urina si urina pentru urocultura.Se va vedea exact despre ce germene este vorba si se va face si o antibiograma , ca sa se vada exact la ce antibiotic este sensibil.Se va putea face un tratament tintit si corect. In rest, tot antiinflamatoare, antispastice, bai calde la sezut eventual cu ceai de musetel sau bicarbonat, multe multe lichide.
Daca este infectie genitala, eventual candidoza (ca vad ca ti s-a prescris si tratament pentru candida), iar asa trebuie recoltare de secretie vaginala, frotiu , culturi si apoi tratament.
Intre timp sa porti numai lenjerie de bumbac, bine spalata, fiarta si calcata cu fierul ( sa nu folosesti la spalare balsam de rufe), nimic din poliester, igiena intima riguroasa, dar fara spalare intravaginala, fara exces de sapun.
DARAEL spune:
delsim -
!
Totusi, pentru un dg si un tratament corect, ar trebui sa aflam mai multe detalii, cum ar fi si acel „detaliu nesemnificativ” ca esti insarcinata, dupa cum spui la alt subiect „am si eu o intrebare” http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45186 unde, apropo, spui, ca te numesti Elena si nu Ana asa cum semnezi aici.......
Daca doresti sa primesti raspunsuri corecte la intrebarile puse, in special cele care se refera la tratamente, cred ca primul rand va trebui sa fii sincera !
Asa cum ti-am raspuns si la celalalt subiect, noi nu putem sa-ti recomandam ceva fara un consult clinic si fara investigatiile paraclinice corespunzatoare , asa ca te indrum - din nou - sa mergi la medicul de familie sau direct la medicul ginecolog si, pe baza unui examen clinic competent si a investigatiilor paraclinice necesare sa iti recomande acel tratament de care ai nevoie.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DianaR spune:
Mai mie imi miroase a troll.
Darael, o fi sora-sa! 

De acord cu Delsim. Acum pur teoretic, si mie imi suna a cistita desi trebuia sa treaca dupa atatea antibiotice. Ca doar n-o fii cistita tuberculoasa? (Deja suna a examen de specialitate, o prezentare de caz ceva?)
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 9 luni
elena.dolores spune:
deci, vreau sa lamuresc ceva. ana este o prietena de a mea care are problemele pe care vi le-am spus mai sus, iar eu sunt elena si sunt isarcinata. deci nu e nici o minciuna in celelalte mesaje.eu slava domnului deocamdata nu am avut asemenea probleme,dar prietena mea a vazut odata ca eram pe site si i-am povestit despre forumul acestui site si ma rugat ca sa cer un sfat ca nu mai stia ce sa faca.
deci stati linistiti ca nu am mintit pana acum cu nimic. imi cer scuze de confuzia provocata.elena