Am auzit ca este o gradinita visavis de Patinoarul Lia Manoliu -parca asa se cheama pe Bulevardul Basarabiei.Stie cineva de aceasta gradinita sa-mi dea si mie niste informatii.
andreeat
Privata sau de stat?
Eu stiu una, dar este mai sus putin, spre intersectia cu Socului...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
De stat este.Pe cea de la Socului o stiu dar am mamici care au copii acolo si nu prea sunt multumite.
andreeat
Este o gradi de stat intr-o viluta, pe Bd. Basarabia, vis-a vis de patinoar, cu program scurt. Eu locuiesc in zona, daca vrei ma uit azi si iti scriu ce nr. are gradinita.
Pot sa-ti spun ca multe mamici din zona prefera aceasta gradi de care intrebi tu celei din intersectia urmatoare, adica celei de la Diham, cica educatoarele sunt mai grozave, directoarea mai preocupata, etc...
Mai multe nu stiu, anul trecut in toamna, am fost si eu sa vorbesc pt. inscrierea baietelului meu si cum era prea devreme, nu am stat de vorba decat cu o d-na educatoare, si mi s-a parut ok...
Intre timp, din diverse motive am optat pt. una particulara.
Vichi multumesc, deci exista aceasta gradinita.Asa am auzit si eu ca este intr-o viluta .Am sa merg maine sa vad despre ce este vorba.
andreeat
Gradinita nr.147 tel. 3244684
Gradinita nr. 154 tel. 3245214
Una dintre ele se afla in acea viluta chiar fata in fata cu spitalul V.G.
lala
154 este gradinita de care intrebi tu. Orar normal, foarte buna gradinita, mergi cu incredere. Daca vrei si alte detalii, intreaba
Radu 26 pai am fost cu incredere dar nu m-a bagat nimeni in seama ca nu prea sunt locuri ca nu primeste decat de la 5 ani (noi facem 5ani fara 3 luni)etc.....etc.Pe cine sa mai intreb alte detalii?
andreeat