Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa -10
Raspunsuri - Pagina 3
bety spune:
Fetele - pasarici dragute, ce mai ciripiti, mai!!!
Cata - ai scris ca a aparut Shilily, ca a rezolvat cu serviciul si ca s-a reintors printre noi...Am visat eu, sau chiar a scris, ca eu nu am gasit nici un mesaj de-al ei!
Indy - de unde ai scos chestia cu "dereglari hormonale"!!!!
Carmen - si asa m-am tacanit de tot cu analize, para-analize, laparoscopii, monitorizari, etc...eu una, uneori cred ca ma lasa toate - nervi si puteri, apai sa mai fac si analize genetice...si asa nu stiu ce-mi mai rezerva viitorul, dar sa mai si sap dupa posibile urme de cancer...cred ca e prea mult pentru mine!
Cata, Liliana sa-mi trimiteti si mie o crenguta de brad de la munte...ca mi-e asa dor de aer curat...eu sunt moarta dupa munte...abia astept sa-mi vina barbatelul si sa plecam...oriunde, dar munte sa fie...
Liliana -
pentru cei doi foliculi.
Ai vazut...fara stimulare...O sa fie bine-bine!
Eu, hai sa ma vait si eu un pic, ca-mi sta pe limba...
Nu am fost racita, ci am facut o reactie alergica...la ce...habar n-am, dar stiu ca am stranutat o zi intreaga.
Seara m-am tuns (asa un pic, ca eu am damblaua cu parul lung), m-am blondit si...daca era sa fiu racita, cum am stat cu parul ud cam 2 ore, era clar ca raceam si mai zdravan. Ieri am fost la o inmormantare si mi-am pierdut o zi cu chestia asta, dar trebuia musai sa fac act de prezenta.
De ce plang...de aseara, ma doare in dreptul ovarului stang, mi se lasa durerea pe picior si ma intreb/va intreb ce o mai fi asta?
Nu mi-a fost frig, nu m-a prins curentul pe nicaieri, sunt imbracata, mai mult blindata, ca asa umblu, mi-e cumplit de cald din cauza " blindarii", iau anti, imi pun supozitoare (cum mi-au spus doctorita si Livia), beau ceai cretisoara+vitamina E+acid folic (cum mi-a spus Livia), dar pe mine ma doare...CE O MAI FI si asta?
Va pup pe toate-toate!
Beatrice
utocatalina spune:
Betica
eu i-am urat toate astea lui Shylili, dar din pacate ea nu ne-a scris de mult cum sta...eu asa i-am dorit...sa se rezolve toate si sa ne spuna
...Betica ma bucur ca ai iesit frumoasa de la coafor
...si eu am mania parului lung...desi imi vine sa-l tund mereu
...in legatura cu durerea de care zici tu...unele fete au exact simptomele tale, dar la ovulatie
, ori stiu ca tu iei anticonceptionale...in a cita zi esti, de curiozitate?
Eu nu stiu ce sa-ti zic..si pe mine m-a jenat azi tot pe stinga, dar poate fi ca astept ciclu...eu habar nu am nici la mine cum sa interpretez
...poate te ajuta fetele mai destupate la minte!
Pupici si sa-ti treaca repede durerea!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
bety spune:
Si eu va
, ca am uitat sa trimit pupicii de rigoare, cu durerea mea.
Sunt a 10-a zi.
I-am scris cu Liviei, ca m-a mai ajutat cu sfaturi.
Beatrice
deca spune:
Thea, sotului meu i-au fost prescrise Pregnil, Understor si Lyvercin timp de 3 luni. Dg: oligospermie.
Pup si sa avem rezultate bune!
Carmen
Anca Wish spune:
Thea, al meu are astenospermie. A urmat un tratament cu Undestor, dar fara rezultate.
Acum papa Branca Ursului, napraznic si telina.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
thea_m spune:
Carmen, Anca multumesc! 
Anca banuiesc ca sotul tau a facut determinarile hormonale, nu? Si sotul meu a urmat anul trecut un tratament cu Undestor pentru astenospermie usoara, a dat rezultate, am si ramas insarcinata dar a fost SE, din alte cauze.
Teodora
Roxee spune:
Servus dragelor
!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Da' vorba lui Bety, ciripiiiiiti....

Deocamdata nu am noutati.
Am sa mai intru pe-aici, sa vad ce mai ziceti...
utocatalina spune:
Roxee sa mai vi in vizita
, ca ne-ai promis ca ne iei si pe noi la mamici!![]()

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata