picioare umflate

picioare umflate | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

mi-am cumparat sambata o pereche de pantofi cu tocul jos, foarte comozi. azi cand i-am incaltat parca-mi pusesem in picioare niste menghine. iata se apropie dupa-amiaza si tot nu mi-am revenit. e prima data cand mi se intampla asta. asa o sa fie toata sarcina sau e ceva temporar? voi ati trecut prin asa ceva? deja ma gandesc cu groaza ca tre' sa-mi caut alti pantofi, abia ii gasisem p'astia sa-mi placa :-(

21+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am fost ca un elefant in timpul sarcinii, asa aveam picioarele. Am renuntat la sare si statul mult in picioare, am dormit noaptea numai cu picioarele pe o perna mare si a fost mai bine. Dupa nastere si-au revenit la loc. Am purtat numei incaltaminte comoda si fara toc.
Sarcina usoara si un bb sanatos.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Da, Tia asa o sa fie toata sarcina si chear mai rau... Cumpara-ti pantofi mai largi, nu manca sare, nu sta pe scaun cu picioarele in jos, dormi cu picioarelle mai sus decat nivelul inimii... si o sa ti se para mai suportabil! Eu eram imensa... eram umflata cu pompa si m-am desumflat abia dupa nastere. Dar nu imediat!
Eu la un moment dat, pentru ca era vara si cald, imi faceam dusuri reci pe picioare, dar nu recomand ca poti sa racesti!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dar daca te umfli si la maini, fata sau alte zone, mergi urgent la medic. La picioare e normal sa te umfli un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

hai ca azi sunt muult mai bine, cred ca pantofii de ieri au fost nefericiti, n-o sa-i mai incalt. pup si mersic

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tia, cum sa nu mai porti pantofiorii? Te strang rau? Hmm, la mine faza cu picioarele umflate a fost temporara...adica aveam perioade si perioade si tineau o zi-doua...stii ca tre sa bei apa si sa nu mananci sarat (adeca prostii cum mancam eu chipsuri cateodata).
Bafta in continuare.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Atentie! Pe mine m-a prevenit doctorita ca nu e bine sa renuntam la Potasiu (implicit sare)... aveti grija doar la cantitatea ingerata

Aveti grija de voi!!!

IrinucaR 5+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza!

Mai e ceva, atentie si la ciorapi / sosete cu elasticul foarte strans... daca circulatia este ingreunata, e normal ca picioarele sa se umfle... E logic, dar eu mi-am dat seama de asta cam tarziu .

Sanatate!

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

am schimbat pantofii si a fost mai bine, n-am scapat de butuci, dar macar pot trai cu ei si vorba berbantului meu: las' ca ai pantofi noi pentru la toamna

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tia... eu am prins spre vara perioada cu umflaturi... si am renuntat rapid la pantofi, am trecut la papuci (culmea, aveau talpa inalta si ma simteam bine cu 5 cm inaltime!) dar de prin luna a 7-a am trecut la slapi... mi-am luat unii care sa se asorteze cu ce aveam si mergeam lejer... nu se mai putea, si nici nu voiam sa ma chinui... s-au uitat unii ciudat prin metrou... da' nu mai era treaba mea.
si uitasem ceva... dupa ce-am nascut imi trebuiau pantofi mai mari... se latise piciorul, si se mai si lungise cu juma' de numar cel putin
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput