Cine lucreaza in domeniul artei?
Raspunsuri - Pagina 3
RA spune:
Q-ule,am incercat impreuna cu fiu-meu(care acusi va avea 2 ani)
sugestia ta cu "mototolul cu vopsea".Nu pot sa-ti spun ce distractie a fost,si l-a pus si pe tricou,si pe fata,si...si pe coala
Am aranjat "opera" si acum sta la loc de cinste in camera lui.Si chiar mi se pare reusita,privita asa, prin ochi de mamica mandra de
odrasla ei.
Acu' ma bate gandul sa incerc si fara "colaborare".
In orice caz,e un mijloc grozav de relaxare a nervilor suprasolicitati mirosul asta de vopseluri si culorile...
Multam si daca ai timp,mai spune-ne,ca le spui bine.
Caprioara,multa bafta!
Ortansa spune:
imi bag si eu putin coditza aici:-)
pentru ca ai ales sa pictezi cumva fundul oceanului,desi ce am sa-ti povestesc eu acum ar merge mai degraba pe carton,ma risc cu ideea urmatoare:
-folie de plastic(aceea de acoperit alimentele) se intinde pe suprafata de lucru(peste care s-a dat in prealabil un strat de lipici transparent) ,foarte lejer,apoi se incretesc cute micute cu degetele,a.i. sa se lipeasca din loc in loc,sa formeze ca niste valuri(cum ma exprim!).da impresia de apa involburata.mai dai un strat de ultramarin :-)daca mai e nevoie,apoi aplici scoicile si ce mai vrei tu:-)
dar cred ca e pacat de panza:-)
parerea mea.
"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D
Caprioara spune:
Buna, fetelor si baietilor,
Deocamdata lucrarea stagneaza ca viu tarziu de la serviciu si nu e timp de joaca .
Multumesc la toata lumea de incurajari si de idei. Cu plasticul poate voi incerca la alta opera de arta, ca la asta nu mai are rost. Dar e f.f. buna ideea. Ma bucur ca nu sunt singura cu asemenea "pitici".
Aseara am fost la Carrefour Orhideea si la intrarea dinspre IDM e un magazin de cadouri si multe briz-brizuri. Am vazut acolo cateva modele de scoici (insa toate de acelasi fel intr-o punguta), pret mult mai bun ca in Obor (unde erau la bucata). Si intre ele erau niste cochilii foarte lungi, ca o spirala. Cred ca o sa cumpar sa fac din ele picioare pentru un crab pe care il voi pune in centru (deh, sangele apa nu se face, eu sunt in zodia racului ) .
Mai stie cineva unde se gasesc scoici in mai multe forme?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Buna,
In sfarsit lucrarea este gata si pusa pe perete. Azi o sa am si poze .
Dar nu stiu cum sa le pun in album ca sa poata fi vazuta opera de arta de catre eventualii curiosi (tre' sa ma laud si eu cu ea , nu ? ). Cine ma ajuta cu instructiuni, va rog?
Pupici,
Caprioara & Matei
devylla spune:
Caprioara s-ar putea ca poza ta sa aiba mai mult de 100 b admisi de DC.Eu zic sa incerci sa iti faci pe Yahoo Photos.Acolo va merge sigur.
Chiar sunt curioasa sa iti vad tabloul....tata a fost pictor si iubesc pictura!
Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.
Sabina
Caprioara spune:
quote:
Caprioara s-ar putea ca poza ta sa aiba mai mult de 100 b admisi de DC.Eu zic sa incerci sa iti faci pe Yahoo Photos.Acolo va merge sigur.
Chiar sunt curioasa sa iti vad tabloul....tata a fost pictor si iubesc pictura!
Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.
Sabina
Multumesc de sfaturi.
E de fapt un panou decorativ, nu o adevarata pictura. Fondul este pictat in ulei, iar peste aplicate scoici. Abia astept sa pun pozele...
Caprioara & Matei
Caprioara spune:
Iata si linkul cu pozele (nu sunt prea bune ele, culorile sunt cam sterse in afara de panoul cu crabul). Voi mai face si altele ca sa se vada in ansamblu si cu mobila din sufragerie cum se potriveste.
Astept comentarii (primesc si critici ).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abiolan1975/my_photos
Pupici,
Caprioara & Matei
relyana spune:
F. frumos, bravo! Impreuna toate 3 dau bine. Cand mai incerci poti sa aranjezi o constelatie, sau o idee in simboluri. Nu stiu daca nu e tardiv ca am intrat si eu acum in subiectul asta, dar eu am folosit carton. Pe panza am lucrat doar prima data si a fost mai greu fiindca nu are stabilitatea cartonului. Pe carton aplici niste vopsea lavabila pt. zugravit, dar sa nu fie sidefata. Apoi faci conturul a ceea ce vrei sa reprezinti si treci la joaca cu vopselele in ulei. Eu consider mai usor sa lucrezi in ulei, nu ai nevoie sa astepti sa se usuce, poti corecta usor, cu mai multa vopsea pe pensula chiar iese un pic in relief. Succes, imi place mult prima ta incercare, chiar ai imaginatie, n-o lasa sa se odihneasca prea mult.