Cine lucreaza in domeniul artei?

Cine lucreaza in domeniul artei? | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am postat un subiect la zona artelor numit "Ati pictat vreodata?" dar nu am primit decat doua raspunsuri. Cred ca acolo intra mai putine persoane de pe forum, asa ca incerc si aici, poate am mai mult succes. Daca nu fac bine, rog moderatorii sa mute subiectul si imi cer scuze anticipat...

Ideea este urmatoarea: vreau sa ma apuc de pictat. Problema este ca nu stiu mai nimic despre asta. Ca atare as vrea niste sfaturi ( fie ele si de genul "Las-o moarta! ").

Vreau un tablou pentru sufrageria mea si nu am gasit nimic sa-mi placa. Am fost la Hanul cu Tei pe Lipscani si m-am uitat la tablouri. Sunt si destul de scumpe pentru ce imi pot permite eu. Acolo am vazut insa panze si hartie pentru pictat si desenat, culori, si mi-a venit in cap sa-mi fac singura un tablou mai abstract asa , ca de altceva sigur nu-s in stare. Voi ce parere aveti? Credeti ca am vreo sansa sa reusesc? Ma gandisem sa-mi iau o panza si sa pictez in ulei. O panza mare costa 560.000 lei iar culorile vreo 60.000 tubul. Iau culorile sa se asorteze la sufrageria mea, si incerc. Sunt dusa cu pluta rau, ce ziceti ?

Astept pareri si sfaturi, plus cunostinta cu oameni din domeniul artei care doresc cunostinta cu oameni din domeniul cifrelor (vezi io).