gradinita de pe Frigului, langa parcul Carol
Ati auzit ceva despre aceasta gradinita?
Raspunsuri
Jeff spune:
Buna,
Eu m-am tot invartit si gandit si rasgandit cu gradinita: ma gandeam initial la Ariel sau Melba dar doream foarte tare sa o inscriu pe Anna la gradinita 17 de pe Tohani.
Acolo mi s-a spus foarte clar ca am putine sperante, ca nu vor face grupa mica anul acesta etc. si atunci am vorbit in parc cu mamicile.
Unele aveau copii la gradi de pe Frigului si erau foarte multumite.
Am fost la fatza locului sa ma edific: gradinita e intr-o curticica, fara prea mare spatiu de joaca (parca avea ceva leagane) dar inauntru este destul de frumos.
Am discutat cu directoarea - Aniela Casetti - destul de draguta zic eu - si mi-a spus cu parere de rau ca nu mai are locuri. Am pisat-o la cap cat am putut, am pus-o sa-mi promita ca ma ajuta daca se elibereaza vreun loc si a fost cooperanta. Sa stii, ca mie mi s-a parut corecta: cu toate ca i-am dat de inteles ca ma revansezdc ma ajuta, nu a sarit sa-mi inscrie copilul.
Pana la urma am reusit la gradinita de pe Tohani unde doream foarte tare sa o inscriu pe fetita- gradinita de care sunt foarte multumita (este cea mai buna din cartier si e la 2 minute de mine).
Per total gradinita este ok, ti-am spus ca am auzit pareri pozitive, am vazut trebuie sa recunosc si un copuil mai "colorat" dar trebuie mers si vazut cu ochii tai.
Succes !
radu26 spune:
Gradinita de pe Frigului (Gradinita 25 se numeste) este o gradinita mica, foarte aproape de Parcul Tineretului. Mare dezavantaj - curtea este foarte mica, si betonata. NU. Alegere recomandata in apropiere: Gradinita 30, este undeva la iesirea din Pasajul Unirii, pe Dimitrie Cantemir nr. 16. Mergi acolo mai bine, daca la 17 nu se poate. Si 17 era o alegere buna.
lavi02 spune:
Radu, am inteles de la o mamica ca ii scoate 1 zi pe saptamana in parcul Carol. Mai ai si alte motive sa NU o recomanzi, in afara de curte?
La 17 te primeste foarte greu si sunt foarte multi copii in grupa.
Ce stii de gradi 60 de pe Cuza-Voda?
Pasajul Unirii e cam departe de noi.
Multumesc,
Lavinia
radu26 spune:
Nu mi s-a parut cine stie ce, dar nici nu pot spune ca stiu mare lucru, decat ca nu e renovata, interiorul este ingramadit, copii folosesc o scara de acces intortocheata si ingusta. Daca nu ai alta alegere, atunci alte comentarii sunt de prisos, zona este aglomerata si gradinite nu prea sunt. Mai este ceva foarte mic, adica o gradinita de o grupa, in spate la Piata Norilor, dar nu stiu exact numarul, o gasesti usor, este intr-o casa in spatele pietei.
lavi02 spune:
Radu, atat 25 cat si 60 sunt proaspat zugravite, cu termopan, in 25 (de pe Frigului) am si intrat si are mobiler nou si mi-a placut. Fiind intr-o vila are scara cam ingusta, dar cred ca e OK.