Bebelusi sept-oct 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by andora
Intrebare pt mamici saritoare: de cand se poate incepe cu iaurtul si de care? Si prima carnita trebuie sa fie de pui? se poate si de vita slaba?

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004) http://tinypic.com/282kck

Iaurt mie doctora mi-a zis sa astept cu el pana la 7 luni dar sunt mamici care dau puiutilor de ceva vreme si a fost totul ok.
Carne de pui sau vita mi-a recomandat. Am inceput cu pui de la borcanel si apoi cu vita tot de la borcanel si i-a placut.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata fetelor!
Intru si eu pe fuga, ca in dimineata asta bucataresc pentru fata si tati abia asteapta sa-m ia locul.
Andora, imediat va trec cu numele in listuta.
Roandre, sunteti mai bine voi?
Despre vreme doar de bine, abia astept sa ne plimbam. Inca mi-e teama sa o dezbrac prea tare, am renuntat insa la caciula groasa in favoarea uneia mai subtiri (pe care o pun peste o caciulita de bumbac).
Danyce, eu mi-am facut albumele pe yahoo tocmai pentru ca acolo pot face oricate albume, e nelimitat numarul de poze. Pe webshots nu e asa si eu imi cam tin toate pozele pe net acum, mai ales ca randul trecut cand am avut probleme cu calculatorul am pierdut toate pozele din el si tot ce am salvat erau pozele din albumele de pe net si un folder care era la niste prieteni in calculator.
Fetele, eu azi vreau sa incerc branzica. Acum intrebarea mea este: cum o incalzesc? Ca o fac acum si pana i-o dau e rece, iar maine din frigider.... O pun pe baie de abur pe foc, sau incalzesc apa si o pun deasupra, dar luata de pe foc???

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata mamicilor si va doresc o zi buna!
Aissa, mersi pt lista... O sa bag si poze curand, de fapt am uploadat vreo 69 pe http://community.webshots.com/user/andreeaoracle ...mai am eu cate ceva si pe site dar am o groaza de aratat Acum imi par rau ca n-am ales Yahoo, nu stiam ca aici e limitat
Mihaela, sper ca papusica ta e mai bine... Cu iaurtul o sa mai astept, eu deocamdata ii dau doar cereale cu mar si morcov si cu porumb, deja a cam invatat care e treaba cu mancatul, ne batem pe lingurita... supica a papat de 2 ori cu maaare pofta si pe urma n-a mai vrut.. n-o sa-i mai pasez albitura sa vad ce zice. Mar ras cu biscuite am incercat de 2 ori si s-a constipat, nu-i mai dau. O sa iau si eu borcanele cu fructe, tre' sa ii placa, doar au gust bun. Iar carnita ii bag dupa ce papa supa cum trebuie. Mersi de raspuns! A, si ia-i domnule fetei rochita, te rog frumos!
Acum inchei s-o adorm pe Gogo ca azi noapte a fost tare maraici, iar am privit cum se lumineaza de zi impreuna.. romantic.
Pupici la bebici!

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004) http://tinypic.com/282kck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

ionella3003 - avem porcusori la fel!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Buna dimineata si de la noi!

Alexia tot mai tuseste dar macar nu mai vomita asa mult (cam o data pe zi acum). Face si kk tare iar asa ca am scapat de o problema.
E atat de frumos afara si cald incat asa mult mi-as dori s-o scot putin afara dar...nu stiu daca e bine! Voi cand ati avut bebelusii raciti i-ati mai scos afara?

Aissa, eu branza i-o amestecam cu fructele si o incalzam putin la microunde (oricum piureul de fructe era cam la temperatura camerei si nu cald). Se poate s-o incalzesti si pe baie de abur, cum vrei si tu.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata dragelor!
La multi ani bb-ilor care au mai crescut cu o luna azi!
La multi ani ELIANA!!!!multa sanatate si fericire..oricum e cea mai fericita aniversare din viata ta...alaturi de Elena .

Multumim Mihaela si Aissa pt listuta....e super super.
Multa sanatate bolnaviorilor..sa treaca cat mai repede..ca se pare ca a venit pimavara si parcurile ne asteapta..yupii .

Noi ne-am cam facut de cap zilele trecute cu plimbaricile...am fost in parcul Moghioros cu Adela si Andreiut..o plimbare pe cinste cu niste copilasi super cumintei..sper sa nu-i deochi.

Inush iar nu prea mai vrea sa pape tzitzi cum papa ea de obicei..probabil ca si eu sunt obsedata sapapecopilul cat mai mult..acum o inteleg si eu pemama ce simtea cand faceam noi mutre la mancare...
De dormit noaptea nu prea doarme bine..adica se trezeste de vreo 4 ori pt tzitzi sau ceiuc.
In rest e tare vioaie..curioasa..chiuie uneori de-si face greata sau incepe sa tuseasca..vb cu televizorul..e o scumpica

Va pupic..revin mai tarzior,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Buna dimineata!

Ellen in legatura intalneala nu stiu cand papa pitica a doua oara, ca s-a trezit la 9 sa manace si urmatoarea masa o sa fie dupa ora 12. Si nu prea am cum sa ajung asa repede ... Parca o face intentionat: cand trebuie sa ajung pe undeva nu se trezeste devreme sa pape. Cand n-am nici o treaba se trezeste la 7. Reusim noi sa ne intalnim pana la urma zilele astea.

Ana_a eu fac tortul diplomat cu frisca Hulala si este f. bun. Cu frisca la cutie, nu din aia din tub... nici nu stiam ca exista Hulala si la tub. Iar la gust nici nu se compara cu aia la tub. Si eu o sa fac tort diplomat, dar peste vreo 10 zile, ca am zis sa ne serbam zilele si eu si al meu sot impreuna, ca sunt la distanta de 2 saptamani si am ales o duminica undeva la mijloc. Am zis ca e mai bine asa, ca sa nu o tinem intr-o petrecere ca e obositor si pentru mine si pentru maimuta mica.
La multi ani! pentru tati... este pestisor ca si mine...
Noi cand am fost raciti (si eu si tati) am dormit cu pitica in aceiasi camera si nu a patit nimic. Cat stateam aproape de ea imi puneam masca, dar cand i-am spus pediatrului a zis ca ma chinui degaba cu masca pe ochi, ca microbii circula si nu rezolv nimic. Asa ca am renuntat de a doua zi sa mai stau si cu masca. Cred ca depinde si de bb, de cat de sensibil este.

Mina asteptam cu interes link-ul catre poze.

Mihaela paraca zicea cineva ca i-a spus dr. sa iasa cu bb afara chiar daca e racit. Parca asa imi amintesc... Eu zic ca o jumatate de ora la aer nu are ce rau sa-i faca. Ieri a fost foarte frumoas afara, cu toate ca nu era ara mult soare. Cred ca azi o sa fie si mai cald.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mihaela- eu am scos-o pe Ina afara si cand a fost racita..ce-i drept ea nu afost prea rau...dar ai grija sa nu bata vantul

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mihaela, eu l-am scos pe alex cand a fost racit, chiar si pt. 10 min si tot l-am scos afara. Tu faci cum crezi... Multa sanatate!!!

Multumim pt listuta, ati muncit ceva la ea...

La multi ani bebeilor care mai adauga azi o luna plina!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Anielas multumesc pentru urarai! Asa este: e cea mai fericita aniversare pentru ca e impreuna cu puiul meu mic... Anul trecut de ziua mea anuntam pe toata lumea ca sunt insarcinata (singurii care stiau erau parintii nostri).

La multi ani Cristia!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput