Bebelusi sept-oct 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Naty spune:
mihaela e mai bine papusica? Ce experienta nasoala cu spitalul!
mcm daca te mai duci la dentist, sa-ti faca anestezie, dar fara adrenalina si poti sa alaptezi dupa aceea. Nu tine la fel ca anestezia obisnuita, dar tot e ceva.
andreea bebelusele noastre sunt nascute in aceeasi zi. A ta la ce ora e?
In legatura cu perimetrul cranian, nu te mai stresa atat. Ce ti-a zis dr.? Mie nu mi se pare ca ar fi prea mare 44 cm si nu cred ca e o problema ca e mai mare decat Pt.
Noi nu avem vesti noi, bebelina a fost cam maraita aseara tocmai cand aveam musafiri pentru ziua mea.
Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10.10
http://community.webshots.com/user/rnico102
ellen spune:
Aissa, eu am testat link-urile ca doar asta imi este meseria si nu am putut sa rabd. La mine e ok, merg amandoua. Multam mult.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
anne33 spune:
Astazi,e vreme frumoasa si am luat bebelina la plimbat vreo 2 ore.S-a incalzit dintr-o data,sunt vreo 8-10grade Celsius la noi la Deva.Acum doarme dusa.
Mamaelei,ce frumoase sunteti amandoua draga.Roandre,nu stiu,...scuza-ma,dar eu sunt mai rea de fire cand vine vorba de copii mei,eu cred ca-i dadeam niste suturi doctoritei de nu se vedea.Ce raspunsuri sunt alea la ea?Poate de asta cand are fiimea cea mare probleme la scoala,nici nu-mi mai spune saraca,prefera sa si le rezolve singura
roandre spune:
Deja s-a pus listuta pe site...si eu am stat pana la 2 azi-noapte sa editez listuta....Oricum ma bucur ca a facut-o altcineva, dar ma bucuram si mai tare daca se spunea ca o face altcineva sa nu muncesc degeaba.
La mine linkurile sunt bune, am verificat. La Nathalie a Andreei nu exista link momentan...deci nu e bun cel pus.
Asta am vazut pana acum caci n-am avut timp sa verific totul.
Despre bebe...mai tuseste, de astazi ii dai si sirop de tuse, a vomitat o singura data zeama de orez. Cam greu cu regimul caci numai morcovi si orez nu-i chiar o placere sa papi la fiecare masa.
Am sunat azi doctora s-o intreb de programarea bebelinei si dupa ce prima data imi zice ca a uitat si sa revin, apoi imi spune ca nu a mai reusit sa faca programarea si s-o mai sun maine. Mda, cam asta e experienta mea cu spitalul.
Am si eu o intrebare...analizele de sange in spital in cat timp sunt gata ca sa stiu cand sa cer rezultatele?
Mina asteptam si restul de retete de papa! A luat cam putin vizigotu in ultima luna, dar daca reusesti sa nu te stresezi din cauza asta...pls, spune-mi si mie reteta! Oricum, e clar ca e super activ vizigotu pt cate stie sa faca. De cand ti-a spus ca poti sa-l pui sa faca la olita?
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Anne33, i-as fi spus si eu cate ceva daca nu era "recomandare" si nu as fi pus intr-o postura proasta persoana care mi-a recomandat-o.
Asta e, am zis ca acum o sa-mi pun un afis mare in casa pe care o sa scriu "FARA RECOMANDARI!!!", poate asa imi intra in cap si ma lecuiesc.
Alexia, de 6 luni +
roandre spune:
Hai ca numai eu scriu acum (daca bb doarme, eu imi fac de cap).
Fetelor care nu mai alaptati, am si eu o intrebare. Astazi dupa 2 saptamani de cand nu mai m-am muls si nici nu am mai incercat sa scot o picatura de laptic din sani m-a apucat curiozitatea sa vad daca mai am lapte si .... cand strang de san iese un "laptic" alb-galbui, lipicios si care se scurge ca mierea (adica se intinde asa...nici nu stiu cum sa explic). Deci nu mai e lapticul ala apos...e normal asa? La voi cum a fost sau cum este?
Alexia, de 6 luni +
aissa spune:
Roandre, sincer imi pare rau ca ne-am muncit amandoua. Daca stiam ca te-ai apucat tu de lista nu ma mai apucam eu ca am stat si eu si ieri si azi calare pe ea o gramada. Dar dupa ce am zis aici ca nici nu m-am uitat la lista Andreei sa vad ce are in plus fata de a ta mi-a dat Nina mesaj in care imi spunea ca are link-urile si ca trebuie doar colorata si m-am simtit prost. Atunci cand am inceput nu m-am gandit cat e de lucru ca o lasam balta, sincer.
Sper doar ca e bine. Cat despre link-ul Andreei eu nu il am, scrie "link-ul tau" si eu la link-uri nu m-am bagat decat sa schimb ghilimelele.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
ionella3003 spune:
anamari, multumim de urari, si tie la fel!!!
apropo, am pus poze noi pentru cine vrea sa ne vada performantele.
Mihaela, si noi am facut analize la sange la Gr. Alexandrescu: dimineata le-am facut si au zis ca seara sunt gata (tot de la PRATA le iei). Oricum le-am luat a doua zi (vezi ca se elibereaza doar dupa amiaza).
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
elyanne spune:
Mihaela, Aissa multumim pentru listuta si imi pare rau ca v-ati muncit amandoua...
Mihaela ma bucur ca e mai bine Alexia. Trece si tusea.
Mina e bine de stiut treaba cu insistatul, ca eu tot incercam sa o fac sa manance piure... o sa fac pauza o sapt. si mai vedem dupa aia. Iar in legatura cu greutatea cred ca bb nostri sunt la categoria fulg... isi mentin silueta. Asa e ritmul lor de crestere.
Ellen poate maine ne intalnim in IOR, sa vedem cum e vremea. Dar eu cred ca ajung pe la 13. Mai vorbim maine. Cine se mai inscrie la plimbareala?
Noi am fost azi la plimbare si am ajuns pana in IOR, ca era frumos afara... Acum vad ca s-a innorat. Maimuta mea nu a vrut sa manance nici azi piureul de legume, in schim a baut suc de morcov, mar si ananas. I-am dat decat 50 ml, ca pana acum nu i-am dat ananas si am zis sa nu exageram. I-am luat de la Hipp si daca vad ca-i place incep sa-i fac eu. Pe sticla scrie ca se poate tine 3 zile de cand se desface, dar eu stiam ca sucurile se oxideaza foarte repede si nu stiu daca sa-i mai dau si maine tot din sticluta asta.
Cu asta ne laudam, acum am ceva de lucru asa ca revin mai tarziu.
Eliana si Elena (23.10.2004)
timea spune:
Felicitari pt.listuta!
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004