schimb de apartamente in vacanta?...

schimb de apartamente in vacanta?... | Autor: Alyssa

Link direct la acest mesaj

Ma gindeam si eu asa...
Mi-ar place sa calatoresc in fiecare tara, sa traiesc in mediul tarii respective, nu la hotele si statiuni...
O varianta ar fi sa gasesti pe cineva dintr-o alta tara cu care sa sincronizezi concediul si cu care sa faci schimb de locuinte pe acea perioada...
Inainte de acest schimb ar trebui planificat si comunicat intre persoane, trimis harta orasului, poze cu locuinta, ceva informatii despre imprejurimi si unde se pot duce sa viziteze, sa faca cumparaturi...
Practic o vacanta din asta nu ar costa decit drumul si mincarea pe care si asa o consumi daca stai acasa... Si casa ta ar fi pazita de cineva, plantele udata, mita hranita...
Eu de exemplu stau in Toronto, am un apartament cu doua dormitoare complet mobilat, sufragerie mare, cablu de televizor, computer, internet, blocul foarte curat si cochet. Statia de autobuz e la scara si metroul e la zece minute, magazinul de aprovizionare de alimente e la zece minute de mers. In Toronto se pot vizita multe: CN tower-ul, Insula Torontoului, China Town, Muzee, Malluri, restaurante bune peste tot, Vara au loc fel de fel de spectacole pe strazi care sint gratuite si foarte interesante, Niagara Falls este la doua trei ore de mers cu masina...
Mi-ar place sa vizitez orice tara, orice oras... Ce m-a dus cu gindul la asta este costul unei astfel de vacante daca ai sta la hotel... Si deh, cum nu ma da banii afara din casa, m-am gindit la alternative...

E o idee buna?... Comentati va rog, poate iese ceva pentru toata lumea!

Alice