Din Republica Moldova cine mai e? (4)
Raspunsuri - Pagina 6
alinkav spune:
Salut fetili dragutili!
Am examen pe 14 aprilie, deci mai am timp, dar zilnic citesc si ma pregatesc, sa nu pic proba scrisa, ca la soferie sper sa ma descurc.
Rodica dar harnicuta mai esti, nici eu nu calc lenjerie ptr pat, ceea ce calc eu meeu si la fiecare 3 zile, sunt al lui Alex. Pe alea da,nu las nimic ne calcat. Ptr noi strang totul, si cand e nevoie, atunci calc.
La Bucuresti e tare fain, cald si vesel. Cand e soare atunci e vesel ptr mine.
Puiul imi doarme si eu pe aici umblu, ca in ultimul timp am intrat cam rar pe forum, desi inainte eram o forumista inraita.
Bine, hai ca va las, si ne mai auzim!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
alinkav spune:
Am uitat sa urez bun venit Violetei!!!!
Sa ne povestesti mai multe despre tine!!!!
poze cu Alex
Violetik spune:
Hu...incepusem sa cred ca nu m-a mai observat nimeni Merci mult!! Despre mine: inca odata-din Chisinau ,1983 rac, casatorita din septembrie 2004,planificat bebe in 3-4 ani ( sau 5, mai vedem), daca nu mai devreme ( ador copii!!!),sunt la diploma acuma.Problema care ma peocupa cel mai tare acum e slabitul.Poate gasesc ceva bun din pastile de slabit si pe la noi...desi..tot din Ro mi le aduc. asta e...mai intrebati, mai spune-ti.Tinem legatura!
Davina spune:
Salutare fetele!
eu stau cam slabut cu scrisul dar va citesc cind am timp .
la noi e soare asa ca eu ies cu Deanna aproape in fiecare zi in parc .cind sint acasa stau mereu cu ochii pe ea pentru ca se tiriie ,chiar azi am gasit-o aproape de usa:-(
Alina cred ca ai tras o frica ...bine ca s-a terminat totul cu bine .
Am si eu o intrebare pentru fetele de la Chisinau .De unde cumparati toate chestiile pentru bebei (pampersi ,servetele umede ,cereale ,borcanase ..)>?please. Noi vom veni in tara in curind si vreau sa stiu un loc de unde pot procura tot,nu vreau sa ma incarc cu prea multe de aici .Orice informatie ar fi binevenita.
Lilia ce mai face Amelia ?
Bun venit Violetei .
Ma bucur mult pentru tine Lucia
o zi buna la toti .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Rodica dar harnicuta mai esti, nici eu nu calc lenjerie ptr pat, ceea ce calc eu meeu si la fiecare 3 zile, sunt al lui Alex. Pe alea da,nu las nimic ne calcat. Ptr noi strang totul, si cand e nevoie, atunci calc.
Tu, Alina, nu-s harnica, da' bolunda de cap. Pina si barbatu meu imi zice sa nu le calc, si eu nu ma pot dezvata
Pai, din cite vad, Alina, alte mame din Ch nu ti-au raspuns, asa ca-ti scriu io. Scutecele, servetelele umede firma Pampers le achizitionam de la METRO, deschis in Stauceni (de fapt, noi luam servetele umede de ceva firma turceasca dar vad ca cupilu’ le suporta bine si la cite se duc la noi de cind cu diversificarea, ne costa mai ieftin decit cele Pampers). Borcanase la noi nu prea abunda, si din cite am vazut majoritatea is de fructe. Sint de productie autohtona, de la Orhei Vit, din care luam noi si is si cele mai ieftine, mai sint tot felul produse in Rusia si Ucraina. Cereale am luat doar de 3 feluri pina acum: de orez fara lapte de la Nestle (cumparat la METRO), care apropo de discutia de la bebei de sept-oct, nu a facut deloc cocolase, cu hrisca firma Bebi si de porumb cu lapte de la Vinni (cumparat la supermarketul FIDESCO, acolo am vazut mai multe feluri). In ceea ce priveste pireul de legume, il fac din legumele cumparate de la piata si le dau la blender.
Cam asta ar fi, daca mai ai intrebari – te rog. Cit vii acasa? Pe cit timp?
Vai, Vio, dar ce tema actuala te preocupa. Si eu am vreo citeva kile de dat jos, dar tot ma amagesc ca alaptez si dupa… De parca acum nu as putea face ceva abdomene, dar leneeaaaa…
Am trecut cu bine de aceste vaccinuri, dar mai avem unul cu probleme peste 30 de zile.
Pupici de la noi, unde e frumos, miine vor fi cica 16 grade
Rodica si PAULA (02.09.04)
alinkav spune:
Salutare!!!
Alina, desi nu suntem la Chisinau, ne aprovizionam mai mereu cu sucuri si cereale(casha-mai bine zis) de acolo. Si totul se gaseste in supermarket. Sucuri bem de la Vita, ca sunt ieftine si super bune. Cereale noi mancam in fiecare zi, de ovaz, de hrisca, si altele si ne plac de la Heinz, sunt super bune si se dezolva foarte bine. Asta si ptr tine Rodica!!!Mai luam si de la Vinni. Aici din pacate nu se gasesc de hrisca si ovaz, dar si alte feluri tot nu ne plac, au alt gust, nu de casha adevarata.
Vio spor la slabit!!!Ai gasit deja ce te-a interesat?Si poate te vei razgandi in privinta la bb, si ai sa te apuci mai repede de conceput!!E super sa ai un bb mic!!!!Bine,si mare!
poze cu Alex
Davina spune:
Buna fetele ,
mersi Alina si Rodica de raspuns ,mi-am notat tot .Noi venim in luna mai si v-om sta 3 saptamini .Venim la Bucuresti ,dupa la Chisinau si la tara .La Bucuresti nu stiu cit o sa stam si pe la Chisinau ne oprim numai pentru cumparaturi .Din cite stiu Rodica Stauceni e in suburbiile Chisinaului ?Eu i-as face piure in casa fetei dar sotului ii este frica sa nu face ceva diaree ...si eu sincer nu vreau sa o imbolnavesc pe acolo sau sa o tirii pe la spitale .Aici ii gatesc eu acasa legumele si fructele .Nu stiu cum o sa se compoarte ea la 8luni cu o asa calatorie lunga ... a mai calatorit cineva cu bebe ?
of si eu trebuie sa mai dau ceva din kg ,dar mi-e lene sa fac abdomene .
va doresc un we placut .Aici e Pastele la catolici asa ca noi v-am .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
ana_s spune:
Hallo fetelor! Sunt Ana din Germania. Mi-ar face placere sa discut cu voi. Ma bucur ca ,m-am inscris in www.desprecopii.com si v-am gasit pe voi. Sunt din Moldova si locuiesc acum in Germania, sunt casatorita aici,copii inca nu am. Am 19 ani.Raspundeti-mi cineva, mi-ar facea o mare placere sa discut cu voi. PA!
Balbina spune:
Buna, Ana,
Bun venit in clubul basarabencelor,
Nici eu nu sint de multa vreme aici, dar datorita caldurii cu care am fost primita ma simt de parca le-as cunoaste pe fete de multi ani.
Da-ne mai mai multe amanunte despre: data nasterii, unde te-ai nascut in Moldova, cu ce te ocupi in Germania, si alte detalii de genul asta.
------------------
Numai bine,
Natalia