Dr. Vasile Popa (Natura Medica) - naturist

Dr. Vasile Popa (Natura Medica) - naturist | Autor: mihaiv

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Sper ca veti avea amabilitatea sa raspundeti si unui barbat "pierdut" intr-un forum de doamne
Am citit mult pe forum despre tratamentele naturiste si am decis ca sotia sa urmeze un astfel de tratament. Incercam de vreo 7-8 ani sa facem un copil - fara succes. Totul pare a fi in regula si la ea si la mine dar ... nu merge. S-ar parea ca ea are un foarte usor dezechilibru hormonal.
Sotia are si um mic fibrom (25 mm) si am dori sa combinam tratamentul pentru fertilitate cu reducerea fibromului.
Vom merge la cabinetul Natura Medica la dr. Vasile Popa, pentru ca am considerat ca ar fi mai bine sa nu facem dupa ureche tratamentul.
Am inteles ca celebrul tratament al Liviei e bazat si pe discutii cu dr Popa. A mai fost cineva la dr. Vasile Popa ? E bun ?

Multumesc,

Mihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Da este foarte bun,dar dupa cate stiu eu ,veti discuta cu dansul prin telefon.Eu am facut tratament pentru alte probleme si rezultatele au fost foarte bune dar tratamentul a durat 1 an de zile.Stiu doar ca are rezultate foarte bune in probleme de infertilitate,totul este sa urmati cu strictete atat regimul alimentar cat si tratamentul care s-ar putea sa nu fie tocmai usor.Va doresc mult succes si un bb cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Da, sa aveti incredere, dansul e fost farmacist si stie ce spune. Eu am urmat un tratament acum cativa ani si a fost cu succes. Acum stiti cum e, depinde de fiecare organism cat de receptiv este la tratamentul naturist, nu exista boli, ci bolnavi. Tratamentul nu va fi usor de tinut, fiindca sunt multe chestii care trebuie "luate" si "facute", plus regimul alimentar, dar va merita efortul. Si eu ma gandesc chiar acum sa iau legatura cu dansul pentru un tratament pentru bebe, ca vin parintii mei in vizita si mi l-ar putea aduce. Bafta!

Mergi la inceput