hardware(scanner) incompatibil cu XP

hardware(scanner) incompatibil cu XP | Autor: Ortansa

Link direct la acest mesaj

am un scanner pe care nu l-am mai folosit de mult timp.intre timp am instalat WindowsXP,iar azi cand am vrut sa reinstalez scannerul mi-a spus ca s-ar putea sa fie incompatibil cu windowsul.ce trebuie sa fac ca sa-mi functioneze ambele-xp-ul si scannerul?

mersi.

"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

1 Spui igonore si clicaresti pe butonul „continue anyway” cand instalezi scanerul – in general functioneaza si nu are probleme.
2 Intri pe net la siteul oficial al producatorului de scanner si faci un download de driver pentru XP corespunzator modelului de scanner pe care-l ai. Instalezi acest driver si nu mai ai probleme – sper !

Succes !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

aha,mersi Darael.incerc acum prima varianta,daca nu merge..pe cealalta.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sau daca nu te descurci scrie ce scanner ai - cu exactitate si...mai vedem ce este de facut.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

uite asa il cheama:Genius ColorPage HR6 V2:-D

l-am instalat dupa varianta nr 1 data de Darael,toate bune si frumoase numa' ca nu merge.dupa lupte seculare am constat ca o mufa este paradita rau de tot-deci probabil ca asta e buba.cum azi e sambata nu cred ca voi gasi pe nimeni care s-o repare.sau oare sa cumpar una noua?se gasesc?

mersi Marius:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

uite asa il cheama:Genius ColorPage HR6 V2:-D

l-am instalat dupa varianta nr 1 data de Darael,toate bune si frumoase numa' ca nu merge.dupa lupte seculare am constat ca o mufa este paradita rau de tot-deci probabil ca asta e buba.cum azi e sambata nu cred ca voi gasi pe nimeni care s-o repare.sau oare sa cumpar una noua?se gasesc?

mersi Marius:-)

problema !
La asta nici tata-mosu nu se gandea....
Hm, amu fata draga deja problema ma depaseste – sigur va trebui sa-ti dea sfaturi cineva mai priceput. Asa ca am sa-mi iau jucariile si am sa plec .

Oricum, succes !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Descrie mufele, si iti vom spune pretul aproximativ al unui cablu nou. Nu este indicat sa pui pe cineva sa iti repare acel cablu.

sau.. du-te cu cel vechi la un magazin de pc-uri si in mod sigur vor avea cei de acolo sa-ti vanda unul nou.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

majoritatea scannerelor folosesc cablu USB...
asa ca mergi la magazin si cere asa ceva, insa cel mai bine ia si cablul respectiv cu tine si zi-le sa iti dea unul la fel...
uite si un manual al aparatului tau: [url=http://www.geniusnet.com.tw/product/manual/HR6V2_MANUAL.PDF]aici[/url]banuiesc ca il ai, dar just in case...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput