Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Bine ai venit eliy si sa iti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si sa auzim despre ea numai de bine.
Galaxy, multumim de aprecieri. Iti dai seama ca il pupacesc de il albesc, chiar daca lui nu pare a-I face placere lucrul asta.
Vigantolul se da pana la 2 ani, cate 2-4 pic/zi in fiecare zi apoi, de la 2 ani se da numai in lunile mai putin insorite si anume, lunile care au in componenenta litera R.

Bine ai venit eliy si sa iti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si sa auzim despre ea numai de bine.
Stiu ca era cineva interesata de diferenta intre vaccinul de la stat si cel de la dispensar si iata ce stiu eu: cel de cumparat se numeste PentActHib si costa in jur de 800.000 si este, asa cum ii spune si numele, efficient in imunizarea impotriva a 5 boli, spre deosebire de cel gratuity care este trivalent. PentActHib-ul actioneaza impotriva difteriei, tetanosului, tuse convulsiva, meningita cu haemophilus influenzae tip B si poliomelita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

nu stiu ce se intampla, fac numai prosti cu raspunsurile astea. Mi le ia si pe cele din urma...le-am bulibasit si nu cred ca se mai intelege ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetele,
nu stiu daca reusesc sa postez am tot incercat zilele astea si ... pb. tehnice.
Bun venit, Eliy !
Bdana, eu am intrebat, pt raspuns.
Revenim ...

Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (2 luni, 4.850 kg,56 cm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

bun venit elily.
o zi buna la toate mamicile.
noi ne am trezit de la 5.30,cum vede lumina cum deschide ochii.
Noi inca nu dormim in patut,sper sa reusim sa o dezobinuim de mami dar acum are colici,iar noaptea e mult mai usor asa,ca papam san.
Bellamia iti urez sa scapi de colici cat mai repede.
La noi se strange tare,si mai ales scoate sunete ragusite din gat,am zis ca o sa ramana fara glas daca mai continua mult asa.De plans nu plange mult,doar cand o doare mai tare.Dar asa tare se strange,se inroseste,mai da si laptic inapoi daca e dupa masa....poate o sa treaca.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Sunt fericitaaaaaaaaa!!! Colicii s-au rarit, noaptea dormim ca un copil cuminte ce suntem si am inceput sa gungurim si s-o cautam cu ochii pe mami.

Mai nou e fascinata de televizor...stiu ca nu e prea bine dar cand vreau sa plec de langa ea sa fac ceva urgent si nu doarme ca sa nu chiraie o las sa se uite. Nu zice baz si sta asa si o ora.
Ieri am stat 2 ore afara si am dormit , de credeam ca n-o sa mai doarma la noapte. dar a dormit fata mea cuminte tun.

Pentru colici noi am mai luat Spumisan (de la Sensiblue) care e tot un fel de Sab. dar ni l-au recomandat de la urgente unde ajunsesem cu ea intr-o noapte ...asa dureri avea mititica. Bine ca s-au dus si sper sa nu mai revina!!! Duca-se pe pustii ca mi-au terorizat fata o luna si ceva de credeam ca nu se mai face om din ea.!!!

Pupicei la fete si bebei.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

multumesc mult fetelor sunteti tare dragute si haioase.noi ne-am trezit a 6 30 pt am fost la doctor unde am facut vaccin(de-ti sti voi ce a durut!)si ne-am cantarit.avem deja 5 800 si 58 cm pai daca mananca toata ziua la o ora jumate,asa-i ca nui normal?ma bucur mult pt tine draga mea ca nu mai "aveti"colici,eu ma pot lauda ca fetita mea nu a avut colici dar chiar si asa ma scoala moaptea din 2 in 2 ore sa manance.e tare alintata nu stiu cum sa o dezvat de "in brate" ca nu pot face nimic toata ziua.stie cineva vreo "reteta"?va pup pe toate.o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna dimineata fetele si bunn venit Eliy!

Cornelia, ma bucur tare mult pentru voi!
NOi desi am fost afara ieri trei ore nu am reusit sa dormim prea bine noaptea! Acum doua zile am bagat si doua biberoane si azi nopate unul ca nu are rabdare domnul meu sa suga si adoarme si ural de foame si pe mine ma terorizeaza!Ziua manainca foarte bine ca sunt si eu mai receptiva si il mut il masez ii scot aerul si iar mai suge, dar e invata dumnealui ca daca mami adoarme profita ca o focutza mica ce e- alipiticot sa stii ca denumirea noastra de asici se trage de la lipsa de voce cauzataa de colici-si adoarme cu tzitzi in gura! Si ziua cand il vad ca ii vine sa adoarma si o mai molfaie nitzelus si zambeste in coltzul gurii si se uitaa poznas cu un ochi ...Ce sa mai uit de toate..

Am vorbit cu o prietena azi caraia asistentaa si pediatra i-au recomandat vaccinurile cumparate cum ca ar fi mai lipsite de reactii adverse...- dar eu nu cred

Alina Maria , stii ca te intrebam de sistemul medical...Fata de care iti spuneam a venit in Romania de urgenta pt ca baiatul avea 40,4 nu 40,5!!! Diagnosticul a fost otita si inceput de pneumonie! ..trimis acasa fara tratament precis -si fara alte investigaatii! A venit de urgenta pentru ca baiatul delira si incepuse sa dea ochii peste cap!
Mie nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva! Dupa 5 ore de asteptare un copil cu asemnea febra poate avea convulsii cu afectarea sistemului nervos !Ma rog , eu nui ocunosc personal si s-ar pute sa mai fie si lucruri neadevarata! Dar nu cred ca vine cineva cu un copil cu febra la mii de km daca s-ar fi facut ceva timp de 6 zile!
Oare chiar se poate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Elyi, ca sa citez babele - las-o sa planga

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Reteta pentru bebe cuminte: Cutiuta muzicala (3 volume de la Carffour). Bebebta mea sta o juma' de ora si asculta cate un CD.

www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ma "uit" la voi si va citesc, aveti deja copilasi mari, mie mi se pare ca a trecut deja o eternitate de cand am venit de la maternitate... si de fapt nu sunt nici trei saptamani. Ma streseaza tare colicii astia, tin in continuu pana pe la trei luni, ca mie mi se rupe sufletul cand il vad cum se strange si cum mai da pe afara de ma si sperie. Si pe mine ma ingrijorau sunetele acelea ciudate, guturale, pe care le scoate din cand in cand, dar din cate vad de la voi e tot din cauza colicilor. Cel mai greu e sa-l dezobisnuiesc sa manance asa de des. Sa-l las sa planga parca nu ma lasa sufletul. Sa vedem, acum are deja 2 ore si un sfert de cand doarme, de mult n-a mai dormit asa de mult!

Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)

Mergi la inceput