Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, l-ai dus la ortoped? I-ai facut eco pt sold? S-ar putea sa nu aibe nimic si sa il chinui degeaba.

Leta, de ce vrei sa o faci sarmaluta pe Deea?

Cornelia, noi nu am avut crusta, de fapt nici nu se vedea urma vaccinului.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Fetele dragi!

Suntem tare fericiti ca laptele a vemit si mai mult!!! De trei zile nu mai avem nevoie de biberon si ne saturam si dormim si noaptea si ziua! Azi am tras amnadoi somn de la 12 la 17! SUnt si eu om! PApacim stam cumintei si privim in jur si pe urma asteptam baia care a ajuns sa se intinda o jumatate de ora si masajul care e super....

Mai avem dureri de burtica , dar sa stiti ca somnul il facem sarmaluta! Da rezultate la noi! De ieri si la pranz il fac sarmaluta si asa adoarme bine! ALtfel tresare si ridica manile si iar se trezeste si plange ...Asa ca solutia asta este atrebuna desi nu imi place deloc...Dar cum se scoala dam drumul la maini si ne zbenguim in voie!

Mai draga, noi nu avem nici un semn pe mana! Desi sigur i-au facut vaccin in spital! Nu se vede nimic! Si i-a luat si sange din calcai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

http://www.babybfree.ro/bfree_parinti.html

Poate va intereseaza.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Salutare, fetelor

Sunt atat de incantata sa citesc ca unele dintre noi mai alapteaza inca. Tineti-o tot asa!

shobo, eu il scot pe Andrei cate doua ore deja, l-am scos si pe zapada, pe vant...
Ieri am fost la cumparaturi, in Billa si prin alte magazine, imbracat numai in bluzita, pantalonasi si un body , cu o caciulita si o sepcuta. Si toate bunicile pe strada se inchinau ca suntem parinti nebuni si raceste copilul... Dar sunt mandra ca am reusit sa-l obisnuiesc cu aerul, si ca nu seamana cu mine. Asa ca eu zic sa-l tii la aer cat mai mult.
In ceea ce priveste somnul de dupa plimbare, cateodata doarme si 4 ore, altadata nu mai doarme deloc. Este tot dupa cheful lui.

Ieri am fost la restaurant si discoteca pana la 2, si m-am simtit super..E nemaipomenit totusi sa mai iesi un pic...

Fetele, vrea cineva sa il duca pe bebe la inot cat mai repede posibil? si daca da, unde si cand? eu vreau sa facem inot repede, si ma intrebam daca exista alta varianta in afara de activ center

Va pupam pe toate,

Gabi si Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tigabita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinuta, as vrea sa incersc s-o fac sarmaluta ca sa n-o mai doara burtica. Witchie mi-a zis ieri ca la Irina functioneaza foarte bine. As incerca si eu, daca merge - voi continua, daca nu merge - asta este...

Patricia, nu stiu ce sa zic...e cam propaganda acolo. Sint citeva pareri, la fel ca la teleshopping. Parerea mea (doar a mea, nu da cu pietre )este ca inca nu s-a gasit solutia ideala pentru invingerea colicilor.
Sa zicem ca noi luam acel biberon si scapam (mira-m-as), dar fetele care alapteaza ce sa faca? Biberonul poate cel mult sa reduca colicii, dar nu te scapa definitiv.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am postat un mesaj si la Mica Publicitate, dar va intreb si pe voi...stiti pe cineva care vinde un patut de bebe?

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, l-am dus la un ortoped si ne-a zis ca si neonatoloaga din spital ca e bine sa-i punem o luna 2 pampersi; insa echo sau radiografie nu i-a facut. mai vedem dupa o luna cum se prezinta. nu stiu daca e sanatos sa-i facem radiografie asa mic. poate doar echo daca se vede la fel de bine...

bestutza, witchie si cine mai stie ce insemna sa-i faceti sarmalutze in timpul somnului? ca daca ajuta la durerile de burtica ma intereseaza si pe mine. totusi daca e vorba de infasat nu avem voie din cauza soldului;

Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gabi ma bucur pt. voi ca puteti sa alaptati doar la san , mie mi-a fost f. geru sa renunt de aceea am vrut sa se incheie cat mai repede acel capitol , am fost f. suparata insa pana la urma mi-am revenit si i-am dat cat am mai avut . Cred ca voua o sa va vina mai greu sa nu le mai dati (mai incolo) caci veti fii foarte obisnuite .
Fetelor oare de ce s-or face acele vacinari in spital in Romania ? pt. ce sunt mai exact ?
Si Mandy a fost intepata in calcai de i s-a luat sange sa i se faca niste analize dar la doua saptamani dupa nastere , si totul a fost o.k.
Patricia s-ar putea sa fie adevarat , si eu am o sticla speciala care este stramba si biberonul are 3 pozitii . Forma sticlei ajuta ca laptele sa fie in continuu in top chiar daca bb. se misca sau impinge sticla . Fundul sticlei e un fel de dublu cu gaurele astfel incat poate iesi aerul afara , desigur picura daca o zbati insa nu asa tare iar cand bb. bea nu mai picura ci lasa aerul afara in momentul in care bb. trage din biberon el nu i-a aer . E cam greu de explicat insa am incercat . Eu am cumparat de la BIBI se numeste sticla fiziologica , sper ca am scris corect .
Bestutza ma bucur ca te-ai odihnit , nu-i asa ca te simti mult mai bine atunci cand poti dormi si ziua , am reusit si eu o data iar de atunci nu mai pot .
Poate nu o sa mai intru in seara asta pe net , asa ca va doresc o saptamana plina de zambete din partea puiutilor vostri !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Tigabita

Si eu vreau sa il duc pe bb la inot cat mai repede , mai ales ca si eu facut ani buni si stiu ca tare bine!
Nu stiu daca e reclama-intra pe site-ul miciicampioni.ro si nu e acelasi lucru ca la active center dar e eu am citit in formula as un articol despre bb subacvatici! Stiu ca sunt cursuri si pt nou nascuti si zica-se ca pana la 6 luni nu-si pierd instinctul de respirtie sub apa capatat in perioada intrauterina!
Vreau sa mai creasc un piculet 1,2 saptamni si pe urma sa sun , pentru ca se pare in prima faza tre sa vina cineva acasa si abia de la 6 luni se fac cursuri cu insotitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, tu cauti patut? Am vazut ca erau multe de vanzare la mica publicitate.

Shobo, mai bine ii faceau ecografie. Acolo se vede clar daca e sau nu displazie de sold.

Alina Maria, si eu am acelasi tip de biberoane de la Chicco.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput