Pagina de suflete
Raspunsuri - Pagina 8
carmita_baby spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
adi2003 spune:
Uneori stau si ma intreb de ce exista atata suferinta si mai ales intr-un copilas nevinovat?
Nu pot sa-mi raspund la aceasta intrebare.
Cu toate astea, Dumnezeu si-a pus mila cu Tudorica si i-a alinat durerea, luandu-l la El. Acum e un ingeras...si cred ca e "fericit".
ancuta06 spune:
Tocmai am intrat si eu la subiect sa va intreb ce as putea sa-i duc
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
motanik spune:
Doamne....eu nu am avut net in weekend si nici ieri iar acum cand am venit la birou am gasit pm-urile de la Adelamaria si m-am grabit sa imi editez mesajul in engleza pt ajutor, fara sa citesc mai departe...si cand am citit apoi mi-a stat inima in loc... Chiar speram sa il putem ajuta, in mintea mea ma gandeam ca o sa ii gasim si o familie...ce trits. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. E tare greu sa mai pot intelege insa de ce atata suferinta....Nu stiu, nu am ce sa mai zic...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
adrianangi spune:
Tudorica va fi ingropat maine, in jurul orelor prinzului, la cimitirul Straulesti 2. Nu stiu cu exactitate ora, pentru ca cei care trebuie sa asigure transportul sicriului de la spital la cimitir inca nu vor...
Vom afla sigur maine la ora 10,00 - 10,30. In rest, toate sunt pregatite.
Daca e cineva care sa fie alaturi de Tudor pe ultimul lui drum, las telefonul meu, cu rugamintea sa fiu sunata maine, dupa ora 10,30, ca sa pot da informatii precise.
Dumnezeru sa-l odihneasca pe Tudor!
amironeanu spune:
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
Pur si simplu nu ma pot opri din plans. Imi pare atat de bine ca nu a fost singur in ultimele lui clipe.
Andrea
lorelei_19 spune:
Bietul puiutz
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Acum e un ingeras. Pacat ca n-a apucat sa simta mai mult din dragostea oamenilor. Abia la sfarsit. E atat de trist totul...
gandacelu spune:
:(((((((((((((((
Dumnezeu sa-l odihneasca
:(((((((((((((((((
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
adrianangi spune:
In loc de necrolog...
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=244677&mode=thread&order=0&thold=0
http://adriana.freewebspace.com/photo.html