Bebelusi de mai-iunie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Multumim pentru cuvintele frumoase.
Am plans mult aseara, citind povestea lui Tudorica. I-am trimis apoi un mesaj Madutzei, spunandu-i ca vreau si eu sa-i trimit hainute si jucarii acestui copilas nefericit. Din pacate, din ceea ce citesc astazi aici, inteleg ca el nu mai are nevoie de nimic, cu atat mai putin de jucarii. Doamne, Doamne, ce tristete!
Sa va ajute Dumnezeu tuturor celor care ati fost sau veti merge sa-l vedeti! Dumnezeu sa vegheze si asupra lui, sa-i usureze suferinta! Cate nenorociri sunt pe lumea aceasta...
Tuturor o zi buna!
Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)
monet spune:
dragele mele,
ce pacat, ce trista si reala povestea lui tudorica. daca e asa de grav si nimic nu se mai poate face, poate mai bine sa vina un ingeras sa-i arate drumul sus, spre cer, unde-o sa fie fericit si sanatos si, mai ales, iubit!
...............................................................
iulia, e un scump si-un fotogenic puiul tau! sa va traiasca:)
dana, ce te invidiez... ai fost la plaja, la nisip si apa, uaaaaaa... lasa, cresc copiii, bucura-te acuma de fiecare clipa, ca mai tirziu cu nostalgie o sa te uiti in memorie. si numai atit o sa-ti ramina, amintirea clipelor cind pruncii erau mici si zapaciti:). fa-ti planuri pentru ce-o sa faci cind cresc ei, amindoi, mai mari si se duc la scoala toata ziua.
da, am fost la o petrecere data de un coleg de servici de-al lui sean la un restaurant superfancy.... totul foarte scump, dar si foarte bun. am mincat bine de tot, am baut (apa minerala:)) si am si dansat! inca nu se vede deloc ca sint cu bebe la bord, asa ca m-am simtit cot la cot cu celelalte gagice:). doar ca simteam toate mirosurile si aromele care veneau dinspre bucatarie, parca toate celulele olfactive din nas imi sint trezite la viata!:)
la multi ani, sebi!!!!! 11 luni!! printisorul nostru!
la multi ani, radu! la multi ani, cristina!
lauraa, ma bucur ca esti bine, eu nici nu mi-am facut probleme ca ai fi avut ceva in neregula - ce ai descris parea ca o 'autocuratare" a uterului. pupici larei!
irinusha, nu-mi vine sa cred ca vorbeste cris asa fain! ce bine de voi, aveti un baiat pe cinste!
a fost victoria in vizita la lia ieri si s-au jucat fetele de numa-numa - au cintat, s-au fugarit in patru labute, in doua picioare sprijinindu-se de ce gaseau, s-au pupat, au cochetat una cu alta, si-au impartit jucarii, nu s-au putut imparti nicicum pe o carte:), ce mai, distractie in toata regula. cre' ca lia o sa fie foarte fericita cind o fi vremea sa merga la gradi! ma si bucur:).
va pup, ca mai am de lucru si nu vreau sa stau prea mult azi la servici (adica sa plec pe la 3pm).
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Nally spune:
La multi ani Raducu!!!
La multi ani Cristina!!!
Multumim frumos pentru urari!! Sunteti dragute ca de obicei!
Sebi e foarte activ!! Azi abia am putut respira! A inceput sa paseasca singurel de 2 zile si acum e innebunit sa mearga el!!! Plus ca se lupta cu pumnul in gura cu inca doi dinti care vor sa iasa amandoi odata!!
Nu stiu ce sa va zic! Am o stare tare idioata!! Cred ca e de la stat prea mult in casa cu cupilu!!! Vreau sa ma plimb singuraaaa prin magazineee dupa pantofi si vreo doua costuuumeee!! Si niste lenjerie intima! Da ce ma lasa cupilu??? NUUU!!! Ca e disperat dupa mine ! Sa vedeti ce urla cand plec numai pana la paine din casa! Jale mare! No sper sa treaca si perioada asta nasoala ca nu mai pot de nervi! Deja fac socoteli si incerc sa pun pe hartie ce imi trebuie pentru mot si ziua lui!! Forfota mare la mine in minte! Ce tort sa ii fac? Cum sa i-l fac? Sa iau coifuri sa nu iau? Ce cadou sa ii iau la pui? Ce cadou la nasa? Io cu ce ma imbrac? Ma pot vopsi pana atunci la loc roscata sau imi pica parul de la atatea atentate la adresa lui?
No... chestii din astea ma omoara pe mini zilele astea!!!
Va pupic
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
pd spune:
Multumim frumos pentru urari.
Nally, hai ca m-ai binedispus.
Cristina are 4 dintisori si cred ca mai ies cat de curand ca tare o mai chinuie. Are cam 10 kg, nu stiu exact ca a cantarit-o nenea doctorul imbracata. Toata ziua vrea numai in picioare si bineinteles sa mearga, dar numai tinuta de manute, deocamdata.
Seara are program de terorizat catelul, adica ea in premergator il alearga prin toata casa si ii trage peste labe cu marginea de la permergator sau daca il prinde il jumuleste bine si ala nu scoate un sunet.
Cam atat ca ma duc si eu la nani.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Grate spune:
Flori, admiratie si mii de multumiri celor care au fost, vor sa mearga sau vor sa faca ceva pentru Tudorica!!!!!!!
Fetelor sa aveti parte numai de bucurii!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
Grate spune:
Mey fetelor,
nu mai este mult si Patrick imi demoleaza casa. Simbata m-am trezit cu masa de cafea la usa...cum?...pozna lui fiu-meu. A impins-o pina ce n-a mai putut. Scaune gasesc in celalalt capat al sufrageriei, scrinciobul mi-l duce linga televizor iar usele sunt zdruncinate in fiecare zi de curiozitatea lui. Ce sa mai zic, se si infurie tare cand nu ajunge ceva si se intinde pina nu se mai poate. Cind fac mincare la bucatarie, vine si se aseaza cu funduletu linga piciorul meu iar cind vreau sa merg, se ridica in picioare si tinut asa de piciorul meu, merge odata cu mine....o dulceata.
Dupa ochisori, mi se pare ca intelege tot ce-i zic...ca nu vrea sa faca ceea ce-i spun...asta e altceva. Si mai scapa cuvinte, intr-o zi me-a spus "asa" cind i-am cerut parerea despre mincare,zice "da", "nu" in repetare dupa mine.
Plictiseala nu poposeste nicioadata la noi in casa datorita lui Patrick iar noi ca doi parinti iubitori, savuram momentele frumoase impreuna cu el.
Acum am venit cu noutati, maine promit sa va raspund!
Somn usor!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
danaA spune:
Fetele, azi toata ziua nu mi-a mers forumul . Adica nu puteam deschide subiectele. La voi a fost la fel? Si acum stau cate 2-3 minute sa se deschida o pagina. Nu e de la calculator ca alte site-uri merg.
Va ziceam ca am mers ieri la plaja, dar nu sa facem baie ci doar sa se joace copiii in nisip . Nu e chiar asa de cald---adica de facut plaja.
La multi ani sarbatoritilor!!!
Nally, sa-ti traiasca baietelul!!
Madalina, ce sa zic, probabi ca rutina ne scoate din circuit cateodata. Ne revenim noi.
Mona, asa e. Tre sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta cu ei. Si crede-ma cand ma uit peste pozele cu Andrei de cand era mic ma tot gandesc cand a crescut asa mare ca parca nu am apucat sa ma bucur de momentele cand era un bebe mic. Cu toate astea mai am si eu cate o zi din asat proasta, dar imi revin eu. Ce fain de tine(de voi) ca ati mers la o petrecere. Mi-as dori si eu sa merg si sa dansez si sa ma recreez pentru cateva ore.Ma bucur ca tu te simti bine si samburelul tau creste.
Fetelor va las acum ca tre sa-l culc pe Stefa.
anacami spune:
Buna,
Monet, sa stii ca si eu am gandit la fel ca tine cu privire la Tudorica! Imi pare nespus de rau, dar poate este mai bine asa. Daca s-ar putea face ceva pentru el - operatie/tratament- cred ca ar fi bine sa si fie adoptat de cineva; daca de acum este asa bolnav, nu pot sa-mi inchipui cum va fi pentru el peste cativa ani fara o familie.La noi in Romania sunt foarte multi copii abandonati in orfelinate, care dupa 18 ani sunt scosi in strada si lasati sa se descurce pe cont propriu (!!!).
Cateodata ma gandesc ce norocosi suntem, si noi si copiii nostri, ca avem o familie si un trai decent.
Ieri am plans si eu cand am citit despre Tudorica (cu greu ma puteam stapani, sa nu ma vada colegii); Inainte sa ajung acasa o alta veste rea (de data asta am bocit):cea mai buna prietena a mea "de cartier" (v-am mai spus cate ceva de ea-nu stiu daca va mai amintiti) are cancer.Are o fetitza mai mare cu cateva zile decat Sebastian, ne-am imprietenit in parc, dar ne intelegem foarte bine.La un control de rutina acum 1-2 luni i s-au descoperit niste chisturi la ovare; i-au scos uter,ovare,...La biopsie (a primit ieri rezultatele) i-a iesit cancer grad III (s-a extins destul de mult).Spunea ca daca trebuie sa moara, ar vrea sa moara cat mai repede, sa nu se obisnuiasca fetitza cu ea.Nu-mi vine sa cred, are 36-37 ani, a nascut acum cateva luni (ma gandesc ca ar fi trebuit sa se observe de atunci), spune ca nu o doare absolut nimic si ca se simte foarte bine...De astazi trebuie sa inceapa chimioterapia.Sincer nici nu stiu ce sa-i spun, as vrea sa o pot incuraja! Nu va spun toate astea sa va intristez, dar ma gandesc ca exista atata durere si atatea drame langa noi ... Aveti grija de voi!!
A mai fost cineva la Tudorica?Daca este nevoie de scutece,hainute,lapte,etc, pot sa contribui si eu!
http://community.webshots.com/user/anacami (pana la 8 luni)
http://community.webshots.com/user/sebymatei ( >8 luni)
anacami spune:
A mai auzit cineva de cazuri ca cel al prietenii mele? credeti ca ar trebui sa urmeze tratament homeopat/naturist; puteti sa-mi recomandati un doctor/o clinica?
http://community.webshots.com/user/anacami (pana la 8 luni)
http://community.webshots.com/user/sebymatei ( >8 luni)
piatra lunii spune:
Buna, fetele
multumim de urari pt Ingrid, la 10 luni!
pe mine m-a apucat asa o lehamite sa scriu, nu's ce am, de citit citesc , da' atat. Poate unde is si singura cu Ingrid, tati iar e plecat, a tot calatorit zilele astea, acu e in Africa, si cand am ceva timp liber fara Ingrid, am atatea altele de facut . Acum inca doarme copilu' meu si io m-am trezit inainte, adica la 8- si acum e mai mult de 8.30, nu pot sa cred ca doarme atata- na, ca cred c-o aud , da' totusi, ea care se trezeste pe la 7.30- 8 fara, in ultima vreme.
ANACAMI, si io stiam pe cineva care a avut cancer- la uter insa, cred,da' nu-s sigura- tot asa tanara, vreo 29, s.a operat si e bine, acum, asta fuse acu vreo cativa ani. Sa dea Domnul sa fie bine prietena ta.
na, ca acu chiar tre sa ma duc la Ingrid, va pup, sper sa revin.