Bebelusi de mai-iunie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
Nally spune:
La multi ani Rares!!!
La multi ani Victor!!
Pentru ieri!
La multi ani Catalin!!!
Sa cresteti mari pui scumpi!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
Ioana cand am citit ca esti necajita ... ooo ce s-a intamplat??? Si cand vad ca problemul era la catel am ras de numa! Nu-i bai iubita se trateaza!!! Fuga la veterinar si tratament pe el si e ca nou!!!
Irinusha am plans cand am citit despre Tudorica! Sincera sa fiu nu cred ca am puterea sa ma duc sa il vad! Nu pot! Am o durere in piept numai cand ma gandesc la el! Dumnezeu sa ma ierte dar nu ma pot duce sa vad asa un suflet chinuit pe care nu il pot ajuta deloc! Eu sunt genul care ma implic foarte mult emotinal si daca nu pot face nimic ma consum si mai tare! Daca as putea sa il iau acasa sa ii dau papa sa am grija de el ca de al meu as fi facut drumul pana acolo! Dar asa ceva nu e posibil la noi in ro ... Imi pare rau de sufletelul nevinovat!!!
Puteti sa spuneti fetele ca nu am suflet, dar nu pot sa ma duc sa il vad asa!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Bebe Beca spune:
Carmen, si noi tot Canon A95 avem. Tare bun. Si mai avem un Minolta semiprofesional, dar nu digital. Acela este preferatul meu...
Cat despre catel... este sub tratament acum. Dar se scarpina tare si plange... de ti se rupe inima.
Rebecutza nu mai presteaza mancare (de alta natura decat cea de la mamica ei) de vreo 4 zile. M-a terminat... Ma gandesc ca se trage de la dinti toata treaba asta.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
DianaR spune:
La multi ani Catalin!
Carmen, noi avem o camera digitala pentru utilizatorii obisnuiti, HP 735 3,2MP si zoom optic 3. Mai slaba decat a voastra, dar o avem de peste un an. Pentru mine e OK, cat sa fac eu poze de familie. Frate-miu are ceva de genul a ce ai tu, si e super faina ca am incercat-o.
Aparatul la care m-am referit al prietenilor nostrii e chiar profi, costa de 10 ori mai mult decat camera ta (m-am uitat pe net la preturi, jumate aparatul si restul un obiectiv mai special tip tun cu care faci portrete beton) . Uite www.steves-digicams.com/2004_reviews/20d.html" target="_blank"> aici ca sa vezi despre ce vorbesc, si niste poze facute de mine si de prietenul nostru cu aparatul de care ziceam. Mai ales prima zic eu ca-i tare reusita.
Ioana, las ca se rezolva, mergi la veterinar!
Grate, multumim de aprecieri!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni
Grate spune:
Diana, hai ca ma bag si eu in discutie, aparatul prietenilor vostri e foarte, foarte fain, dar e pentru profesionisti, daca nu stii sa-l setezi cum trebuie, nu obtii o calitatea mai buna decit cea oferita de unul de 4-5 megapixeli, fac si eu ca vulpea la vie si totusi $1500 mi se pare prea mult. Vladut e un dulce ca de obicei! Eu am Nikon de 4.0 megapixels, 3*optical zoom, 15 scene modes, red -eye fix, cu o memorie de 256MB pot face si 400 de poze , depinde si de calitatea pe care o setez si e micut,usor portabil, n-a fost prea scump cam $360 si sunt multumita, uitati o poza facuta cu el aici.
http://photos.yahoo.com/gratepeter
DianaR spune:
Grate perfect de acord cu tine. Asa o camera foto e mult peste nevoile mele ca dovada ca ma multumesc cu HP-ul meu. Si ai dreptate si cu setarile. Eu nu mi-as lua asa ceva ar fi prea mult pentru mine chiar daca mi-as permite financiar, dar asta e pasiunea ei, fotografia iar sotul i-a facut pe plac. Si-a luat si carti sa studieze arta fotografica.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni
madutza spune:
Buna fetele,
M-a intristat foarte mult povestea lui Todorica! As vrea macar sa incercam sa punem mana de la mana sa ii donam hainute, jucarii, suzete, pampers, sa ii mai indulcim stropul de viaa pe care il mai are. Va dati seama ce mare lucru ar fi pentru el...Daca poate o fata din Bucuresti sa le stranga si sa le duca la spital, macar sa le lase la o asistenta. Va rog mult! Ce ziceti?
Eu maine dimineatza plec de acasa pana miercuri, dar pot lasa un nr de telefon pt cine vrea sa ma contacteze in legatura cu asta.
In rest noi suntem bine, dar nu am timp deloc de forum. Avem al 3lea dintisor, mergem de 1 manutza, facem tot felul de prostii (a gasit o punga cu coji de seminte pe care a imprastiat-o prin toata casa, a mancat ciocolata pe care taticul ei atent i-a lasat-o la indemana...), vrea numai la mami si cu mami, merge prin casa si apoi vine cu premergatorul si isi baga nasul in fusta mea sa o iau in brate, sau daca vine civena face la fel sa se ascunda. Nu stiu ce sa va mai spun...Aaa, azi i-am facut coditze impletite, va dti seama? O sa pun poze saptamana viitoare.
Am citit ce ati scris, ne-am uitat la poze. Toti copii sunt minunati!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
mephala30 spune:
Madutza, ma invidezi ca petrec prea mult timp pe forum?
Sa stii ca Iustin nu e asa cuminte cum crezi tu, doar ca sta la mine in brate, doarme la mine in brate, si eu in acest timp sunt pe DC...
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Diana, superbe pozele! Mortale! Iti dau dreptate:prima poza cu Vladut e tare faina.
Grate, si poza ta cu Patrick e superba!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Sunt prea mandra ca sa nu va spun si voua: Tommy este pe prima pagina, la Galeria de fotomodele.
Din pacate, iarasi nu am mai mult timp sa va scriu. Din partea noastra insa, pentru toate mamicile si bebelusii un .
Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)