Cum i-ati spus?
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
FELICITARI MONICA!!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Noi am avut un program foarte incarcat in perioada in care am ramas insarcinata. Eram in noiembrie, la inceputul anului 4 de facultate, ne logodisem de pe 15 august, dar nu eram inca casatoriti si nici nu stateam impreuna. Plus ca-mi fusese foarte rau cu o luna inainte, iar acum credeam ca motivele sunt aceleasi. Ciclurile le-am avut intotdeauna neregulate, asa ca am asteptat sa treaca 40 de zile de la ultimul ca sa-mi fac testul. Mi l-am facut in dimineata de 29 noiembrie 2000, la ora 8.....si au iesit 2 dungulite. Am ramas masca, nu stiam ce sa mai zic, sa plang sa ma bucur. Nu am reactionat de nici un fel...si l-am sunat pe logodnicul meu....pe care l-am trezit din somn. Vestea l-a trezit de tot si s-a pravalit cu tot cu telefon din pat, dupa care mi-a spus ca va fi totul ok, sa nu-mi fac probleme.
Am inchis telefonul si m-am dus la bucatarie sa-i spun lui tata care tocmai se pregatea sa plece la servici. A ramas si el masca, dupa care a spus ca el ne sprijina, sa nu-mi fac probleme. Si uite asa, insarcinata in 3 luni, cu greturi si tot tacamul am facut noi, pe 12 si 13 ianuarie 2001 cununia civila, respectiv cununia religioasa .
Asa ca acum suntem fericitii parinti ai unui baietel frumos si destept pe nume David care a implinit pe 26 ianuarie 1 an si 6 luni de viata. Aaaa...sa mai precizez ca la 2 ore dupa ce a aflat de la mine telefonic ca sunt insarcinata, sotul meu alesese deja numele pentru fetita...iar acum e cel mai mandru ca are baiat si ca-i seamana.
Sanatate maxima!
Veronicai spune:
Buna fetelor
Eu vin cu un raspuns care nu prea este in conformitate cu tema.
As vrea sa va spun cum ii voi arata sotului meu ca sunt gravida.
Mai intai de toate as face un consullt medical sa fiu f.f. sigura ca este bb pe drum, si apoi as cumpara niste botosei sau ceva pentru bb si i le-as pune pe perna, sub plapuma sa le gaseasca seara cand se baga in pat.
Sunt tare curioasa cum va reactiona!!
PRAG spune:
Dragile mele,
Va amintiti ca acuma citva timp va intrebam cum i-ati spus sotului ca va fi tatic? Ei bine, am trecut si noi prin asta. Am facut testul impreuna, si DA, sint insarcinata, si vom avea un bebe! :-) Dupa calculele mele, sint in saptamina a 7-a ( a 5-a de la conceptie). Doamne, sint asa de fericita, si ma rog sa avem un copilas sanatos, si frumos si fericit!
Sint insa si putin speriata. Sintem asa de departe de casa, si aici nu am pe nimeni cu care sa vorbesc, si care sa ma sfatuiasca. Asa ca va rog foare mult, fetelor din Canada, dati-mi si mie niste sfaturi. Cind ati mers prima data la medic? Ati mers la medicul de familie, el este cel care v-a urmarit sarcina, sau v-a trimis la ginecolog? Am inteles ca aici asigurarea acopera doar doua ecografii, in saptamina 18 si 32. Ati facut mai multe ecografii si le-ati platit? Va rog din suflet, ajutati-ma cu niste informatii!
Va multumesc!
crissandrada spune:
Noi am vrut sa-l facem ca la carte. Am cumparat o revista in care se spuneau lunile si pozitiile in care se naste baiat. Si noi baiat vroiam. Asa ca ne-am pus pe treaba. Cand trebuia sa imi vina ciclul surpriza : nu a venit. Am stat ca pea ace cateva zile dupa care am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Am mai asteptat cateva zile si apoi m-am dus la doctor unde mi s-a spus ca voi fi mamica. Eram asa de bucuroasa ca radeam singura pe strada. Cand am ajuns acasa sotul meu si-a dat seama singur dupa mimica fetei mele.
dar baietelul nostru (si la eco tot baiat mi-a spus ca este) s-a dovedit a fi o fetita. Bineinteles ca o iubim la fel de mult, poate chiar mai mult decat daca ar fi fost baietel.
Multa sanatate si un cat de curand.