Cum i-ati spus?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

in primul rind felicitari Monica!!!!!! multa sanatate si... sarcina placuta si BB sanatos si norocos

eu eram sigura sau aproape sigura ca nu pot face copii.... of ce suparata eram dar vorbisem cu el ca intr-o zi, cind va veni timpul, vom merge la dr sa facem tratamente asa ca nu-mi era deloc capul la bebici si nici nu am fost prea atenti pt ca eram siguri ca fara tratament nu putem face bebici... cind a inceput sa-mi fie rau credeam la inceput ca trebuie sa-mi vina ciclu? ca poate am o inigestie? ca sunt bolnava? luam pastile 4-5-6 pe zi ca sa-mi calmez durerile si starile de rau, ma trezeam si noaptea, el ma tot intreba ce am eu ziceam ca nimic, mi-e putin rau... dar dupa vreo 2 saptamini jumate am inceput sa fiu ingrijorata ca nu-mi mai trece raul si i-am spus ca trebuie sa megem la dr pt ca s-ar putea sa fiu bolnava... el m-a luat la intrebari amanuntite, ca ce ma doare, de cind, unde etc si a decretat "esti insarcinata, o sa avem un copil" OOOooo Doamne! mi s-au muiat picioarele ma sprijineam de el si plingeam de rupeam. Adevarul e ca aveam eu o banuiala dar nici nu indrazneam sa sper! Testul l-am facut in dimineata de Craciun, un fel de superstitie, eu cred in Mos Craciun si am zis ca poate asa n-o sa iasa testul negativ si intr-adevar Mosul a venit cu vestea cea buna ca vom avea o Carlita mica si iubita

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Este un moment pe care ni-l vom aminti toata viata cu aceeasi placere! Noi am fost impreuna la control si pina nu i-a confirmat medicul a crezut ca este vorba de o intirziere. Imi amintesc ca, in ziua aceea am fost amindoi zabaugi de cap si ne-a trebuit ceva timp sa ne obisnuim cu ideea ca vom avea un copil!

Un An Nou fericit!
Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

31 Decembrie 2002.Intarziere 4 zile.Banuieli.Imi propusesem sa fac testul la 12 noaptea dar..trebuia cumparat din timp nu?Am fost cu sotul meu,am cumparat unul"Femina"si-am revenit acasa.Eu, desi stateam ca pe ace as fi avut rabdare pana seara.El nu.Dupa insistente,am cedat si l-am facut.N-am avut curaj sa stau sa vad rezultatul.L-am lasat pe el in baie si eu am inceput sa ma plimb prin casa.Mi-a spus ca sunt 2 dungi.tremurand m-am dus sa vad cu ochii mei dar pt. ca era cam palida cea de-a doua dungulita,ne-am dus si am mai luat unul.Pe asta, de nerabdare l-a cam sfasiat Mircea si desi au iesit tot 2 dungi am zis ca nu se pune ca l-a stricat.A urmat si al treilea test tot cu...2 dungi!!!
Eu am bagat plans la greu,tremuraturi si alte alea iar el...a pus mana pe telefoane.
Seara,am petrecut cu prietenii nostrii si am profitat ca i-am prins pe toti la un loc si le-am dat vestea.

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Felicitari Monicar, iti doresc o sarcina usoara. M-am inmuiat toata cand am citit acest subiect. Daca ati stii de cate ori nu imi inchipui si eu momentul cand voi afla vestea. Dar anii trec, teste imi tot fac de cate ori intarzie, si nimic. Acum fac Polidin si poate o sa vad si eu doua liniute in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Draga Gabriela,
ma bucur sa vad ca mai este cineva in situatia mea.
Ma gandesc de multe ori cum sa fie momentul in care o sa afle.
Imi va fi cam greu sa ii tin ascuns ceva ptr. ca stie ziua in care trebuie sa-mi vina menstruatia, si daca intarzie o sa-si dea seama. Dar cu ajutorul vostru poate il "amagesc" 1 zi in care sa-mi fac testul si sa-i fac o surpriza. As vrea sa fie un moment intim, cu lumanarele, acasa la noi, si as cumpara un bebelus mic(o jucarie) pe care as impacheta-o frumos, si-as zice ca am un cadou ptr. el!!!
Eeee, ce zici?
Astept si eu idei noi, in curand sper sa sarbatorim!
Crisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna!!!
Eu am stiut ca sunt insarcinata doar dupa ce mi-am facut testul "Barza". Pana atunci aveam toate simtomele pe care le ai la ciclu. Doar ca nu imi venea. Asa ca am facut testul "Barza". Imediat dupa ce am facut testul i-am spus sotului meu. Direct!! In ziua aceea am fost cei mai fericiti oameni de pe pamant. Parca zburam, dar nu am putut spune nimanui. Doar dupa ce am facut testul de sange si s-a confirmat sarcina am anuntat vestea cea mare. Cam asa a fost.

Ralu -mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Da Monica, noi suntem( M&M ). De cand am descoperit acest site incerc sa-mi gasesc cat mai mult timp liber ca sa citesc. Este super. Sunt o gramada de lucruri interesante scrise in acest forum.

Ce facem? Sarbatorim?

Mihaela si Monicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Eu am ramas la o luna dupa ce m-a cerut in casatorie si unde mai pui ca luam contraceptive...Sa bucurat si a luat sarcina ca un semn de la Dumnezeu...

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eram la mare si stiam ca in 7-10 zile tre' sa vina...greturi, ameteli, somnolenta, etc. dar eu nu stiam ce si cum.credeam ca de la kebab:)
au trecut cele 7-10 zile si...nimic!!! inca 10 zile si nimic!!!
teste de sarcina...neclare.programare la medic particular care imi spune ca este sarcina extrauterina si trebuie extirpat ovarul!!! stupoare, shok, plans, etc.
vazut alt medic...verdict:sarcina in 7 saptamani!!!! chiuiala, dar si spaima...
seara, intalnire cu iubitul (acum sotul) si transmis vestea:shok!knock-out!
apoi tratative:el-ca nu e momentul, eu-ca nici moarta nu-i fac rau lui bebe, etc.
peste 1 sapt.:anunt de casatorie, peste 2 luni cununie, peste alte 2 luni anunt oficial: vom fi parinti!!!
in aprilie asteptam comoara:ALEXANDRA:)
end of story:)

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

FELICITARI, MONICA!!!!!!!
SUPER. SA FITI SANATOSI CU TOTII!

Alina si Andra

Mergi la inceput