ajutor, fiere strangulata

ajutor, fiere strangulata | Autor: esty

Link direct la acest mesaj

fetita unei prietene de 12 ani in urma unei ecografi a fost diagnosticata cu fiere strangulata,va rog daca stie cineva vreun tratament naturist sau ceva cu ce sa o trateze?de la medic i sa spus ca doar regim.stie cineva ceva mai multe despre fiere strangulata?va multumesc mult si sa nu aveti probleme cu asa ceva niciodata.sanatate la copilasi.esty

timmmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inregistrare spune:

Si baietelul meu a fost diagnosticat, in urma unei ecografii, cu "fiere strangulata". Asta a fost in urma cu doi ani. Doctorii nu au stiut sa ne spuna vreun tratament. In afara faptului ca unele alimente nu-i fac bine (de exemplu alunele), nu am avut probleme majore. Nici eu nu sunt convins ca trebuie sa plimb copilul peste tot ca sa rezolv ceva care nu genereaza probleme majore
Sanatate tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Eu m-am nascut cu colecist strangulat, iar acum, la 30 ani, am facut pietre la fiere (momentan am 4).
Totusi, cand am intrebat-o pe dr. care mi-a facut ecografia, de ce mi-au aparut aceste pietre, daca de la faptul ca am colecistul strangulat, ea a zis ca NU, ca nu se stie cauza...
Multa sanatate, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

si eu am, se poate trai bine-merci cu asta; nu pot manca maioneza( nici nu-mi place), evit varza, fasolea si mai am mici neplaceri din cand in cand pe care le rezolv cu un colebil.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput