Masina de spalat, unde?

Masina de spalat, unde? | Autor: Stefana

Link direct la acest mesaj

Ne-am luat de curand masina de spalat rufe si nu stim unde e mai bine sa o punem. Deocamdata sta in hol, langa baie. E un loc bunicel, insa nu-mi prea place ideea de a o vedea toata lumea care intra in casa. Baia e cam micuta, insa ar incapea acolo. Dar am citit in prospect ca nu trebuie sa fie amplasata in locuri cu umiditate crescuta. Or in baie... e destul de umed, mai ales cand facem baie. In bucatarie nu avem unde.
Voi unde tineti masina de spalat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Daca ai posibilitatea sa o pui pe hol fara sa va incurce este mai bine decat in baie unde spui ca nu ai spatiu prea mult. La noi masina este in baie si ma incurca tare mult pentru ca baia e mica. Dar nu pot face eu modificari in apartamentul in care lociesc asa ca ma multumesc asa. Poti sa pui un obiect decorativ pe ea daca o vei tine in hol.

Alexia Maria cocheta

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu o am intr-un hol mic de langa baie. Desi a mea nu se vede decat de cei care merg la baie, nu cred ca e o problema daca e prea vizibila in casa, nu e urata, nu e murdara, poate fi vazuta de toata lumea fara sa deranjeze ochii cuiva. In apartamentele astea de bloc nu prea ai multe optiuni, o pui acolo unde ai loc si unde iti este la indemana. Eu una nici daca as avea loc nu as pune-o in bucatarie, mi se pare total nepotrivit sa spal rufe in bucatarie.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu o am in bucatarie, pentru ca in baie nu am loc.Asa ca stau si spal..la bucatarie

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Ajutati in OM sa traiasca

--------------------------------------------------------
www.stefanita.org/" target="_blank">Stefanita merita sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

La renovarea apartamentului am instalat special conducte de apa rece si scurgere pentru masina de spalat pe hol, langa baie, pentru mine locul respectiv este ideal, avand in vedere partitionarea apartamentulu, dar depinde de fiecare.
Baia este de evita din pricina aburului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Daca nu vrei sa arate urat in hol sau sa se uite invitatii la ea, exista niste huse frumoase, dintr-un material plastifiat care poate fi usor spalat (le-am vazut in Cora) si poti acoperi masina estetic...
Acum vad ca tu stai in Iasi...Daca aveti Metro sau Carrefour incearca si poate gasesti.

Zic si eu...O idee!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

daca e masina cu incarcare orizontala, merge oriunde, si in baie, si in bucatarie, si pe hol chiar. Daca e din aceea cu incarcare verticala, cred ca merge bine in baie, poate si la bucatarie, daca nu ai mobila cu blat de bucatarie, sau daca ai spatiu pentru asa ceva. Parerea mea este ca locul masinii de spalat e la baie, ce treaba are detergentul cu bucataria - locul unde mananci si faci mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

A mea sta de 4 ani in baie si n-are nici o problema. Oricum, la mine e singurul loc unde ar putea sta.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

a noastra sta acum in bucatarie (nu stiu sa explic de ce acolo mi se pare mie ca ii este locul) dar cand o sa ne mutam cred ca o sa o punem pe hol ca sunt disperata dupa spatii de depozitare

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si masina mea sta tot in bucataie. Nu ne incomodeaza cu nimic, ba chiar e f bine, pt ca baile de la bloc sunt f mici. Ai mei stau la casa si tot in bucatarie o au, desi baile sunt enorme. Nu stiu unde e mai bine. Dar eu sunt multumita de locul unde e acum.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La noi masina de spalat e pe hol langa bucatarie
singurul loc pe care l-am gasit pt ea...
E la vedere dar nu ma deranjeaza .

Anca

Mergi la inceput