Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
bits spune:
wow FELIS ai curaj nu gluma.asteptam pozici cu noua frizura
mie nu mi-a raspuns nimeni daca e ok sa-mi fac permanent in perioada alaptarii
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
diana2004 spune:
Bits, e ok ,fa-ti permanent linistita ,eventual sa fie solutia putin mai slaba ;singurul pericol este sa nu se absoarba prin pielea capului ,dar la o con centratie mica nu e pericol .
Eu am fost azi la o noua sedinta de electrostimulare ,am ramas cu burta si vreau sa scap de ea ,trebuie sa avem grija si de noi ca iesim cu bb la plimbare .
Fetele care pleaca la munte ,sa aveti vreme frumoasa !
Siminna spune:
Fetelor,
ma simt chiar aiurea, voi vorbiti de dintisori si diversificari, noi nici nu visam la asa ceva, inca sintem la colici!!!
Fetelor, spuneti-mi cum v-ati facut voi paginile cu poze, ca vreau sa ne facem si noi. multumim frumos.
simina + Maria (1 nov 2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
fetelor,eu nu mai stiu ce sa fac!!!!!De ceva zile Mariuca e tare maraita seara,desi peste zi doarme bine(de ex.azi a dormit de la 8.45 la 11,apoi afara de la12.30 la 15.30 si 15 minute la 18)deci e odihnita..ce sa fie?Si azi nopate s-a trezit des,acum maraie..sa fie dintisorii?Ca eu nu vreau......Alt motiv?????Ascult!
Eu va doresc la toate un we superb,maine plec la munte,asa ca ne vedem luni.
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
Si eu am inceput sa ma gandesc ca le ies dintisorii pt. ca de cateva zile Bianca e foarte agitata si ieri a atins maximul: plange si tzipa cat o tin plamanii. Nu se linisteste nici in brate, in orice pozitie as tine-o, nici in pat, nici in "scoica"...nicaieri. Daca insist eu la un moment dat se linisteste in brate si adoarme dar cand ma las eu jos cu ea sau o pun in patut o i-a de la capat. Nu pun la socoteala ca spatele meu e "varza", dar mai am un copil......si in general dragutul de Tudor asteapta pana-si termina numarul surioara si apoi incepe el. Asa ca mami lucreaza "la foc automat". Oare ce ne asteapta daca le cresc dintisorii?
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by danamunti
Fetelor am terminat cu baita lu Eric si ce credeti?I-a iesit primul dinte!Minca-l-ar mama pe el!Stiam ca-l dor gingiile si ca trebuie sa-i iasa dar ca i-a iesit deja nu ma gindeam.Bubulina mea face 4 luni simbata viitoare si are deja un dinte!
Pupici la toate si la toti bebeii!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
Hopaaa daca si lui Eric ii cresc dintisorii inseamna ca pot sa ma astept si eu la asa ceva.
BITS lui Kenzo inca nu i-au "rasarit" din gingiutza? .
Am uitat sa va felisit si pe tine si pe MAMALUIDAVID aveti niste copilasi de toata frumusetea, sa va traiasca! Si grasunei......eu incep sa cred ca Tudor cel putin, e prea slabut.
Are 5.700 kg si 66 cm. Voi ce ziceti?
pozele noastre
for2nity spune:
La multi ani! sarbatoritilor de astazi,Alexander, Alex si Victor, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti parinti ascultatori.
Azinoapte m-am convins ca exista o legatura mult mai puternica decat orice mi-as fi imaginat intre o mamica si puiul ei.M-am trezit pe la 3 aparent fara motiv, cu un sentiment de neliniste, m-am dus la Alexia in camera si gemea incetisor prin somn.Am luat-o in brate si ardea, avea temperatura 38,1.A plans putin cu suspine, dupa eferalgan s-a linistit, a adormit repede, dupa o jumatate de ora avea 36,7. Azi s-a trezit bine-dispusa, dar pe la 12 cand i-am luat temperatura avea din nou 37,8.Dupa inca o doza de eferalgan i-a scazut din nou la 36,4.Sunt ingrijorata fetelor, credeti ca ar trebui sa merg cu ea la urgenta? Nu stiu de la ce ar putea fi, parca ii e putin fornait nasucul, dar poate mi se pare de ingrijorare.Ieri am batut nitel orasul caci am alergat la ortoped sa nu pierdem programarea, eu m-am simtit rau si am adormit, m-am trezit cu o juma de ora inainte de ora programata si pe cand am ajuns acolo cu limba afara, stupoare, bilet pe usa: din motive personale am anulat toate programarile, babla.Sa mor de ciuda.Acum alte emotii pana Marti.Cred ca nu mai judec, spuneti-mi fetele care au avut temperatura la bebici, e grav 38?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
ad_rianna spune:
FOR2NITY mie pediatrul mi-a zis ca pot sa-mi fac probleme cand temperatura lui bebe ajunge in jur de 37.8. Asta inseamna ceva...poate chiar sa fie de la dintisori, sau de la o raceala mica...Incearca sa-i dai in continuare Eferalgan, mie mi-a zis ca pot sa-i dau si Paracetamol 120 parca, sirop, sai Paracetamol 125 supozitoare. Poate fi doar o alarma falsa insa, dar ideea e sa nu o lasi pe bebica Alexia cu febra. Sanatate!
pozele noastre
mamaluidavid spune:
Acum vreo luna jumate David a facut fara motiv,zic eu,febra 38,6.Normal m-am speriat si am sunat imediat la spital.Nu aveam medicamente in casa.Mi-au spus sa ii pun comprese cu apa rece pe frunte si sa nu imi fac griji.Pana la urma i-a scazut febra.Asa sunt doctorii de aici
la bebitza sa nu fie nimik grav
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
hena spune:
Roserb, cand am citit ca Mihnea al tau doarme patru ore dupaamiaza, nu mi-a venit sa cred. E nemaipomenit. Al meu cupil, doarme ( asa cum spunea si Bits) cate o jumatate de ora - rar o ora. in total, pe timpul zilei cam o ora si jumatate , doua ore.
Am citit ca bebelushii de 4 luni ar avea nevoie de 16 ore de somn zilnic. Mihnea nu doarme mai mult de 14 ore.
Si Mihnea (al meu)a inceput sa se intoarca, dar numai pe parti, pozitia pe burtica nu-i prea place (desi daca-l asez eu, sta) si o evita.
Danamunti, felicitari pentru dintzisorul lui Eric. Mare eveniment in familia voastra. Sa-l sarbatoritzi! lui Eric, ca merita.
Felis, iti tin pumnii, sa fie bine. Si vrem poze!!!
For2nity, sanatate multa Alexiei,. Nu cred ca e ceva grav, dar, cu siguranta, exista un motiv pentru care creste temperatura. Nu te speria, dar bine ar fi sa suni pediatru.
si numai bine!!!
lui Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
Ai grija ce-ti doresti pentru ca se poate indeplini!
roserb spune:
For2nity, poti sa mergi in continuare cu Eferalgan de 2 ori /zi daca tot nu cedeaza temperatura. In general, la bebelusi, febra se considera peste 37.5 grade( masurat in fundulet). Daca sunt semne ca ies dintisorii, asta poate fi cauza, sau, daca zici ca are si nasucul un pic infundat, poate fi o raceala.Oricum, nu e o temperatura care sa te sperie, nu te ingrijora! Atentie si la momentul in care masori temperatura, daca copilul s-a agitat mult, valorile sunt eronate, asa ca incearca sa i-o masori imediat dupa trezire. Multa sanatate!
Mihnea tot mucios este , deja au trecut 10 zile, dar vad ca nu se mai termina. Toata ziua sunt cu serul fiziologic, Sterimar-ul+ pompita in actiune. Sper sa scapam pana la botez, mai e doar o saptamana!
"Japonezoaicelor", aveti niste flacai frumosi foc! Sa va traiasca!
Adriana, in poze Tudor nu pare slabut deloc, eu zic sa nu-ti faci griji, si tu esti subtirica,iar copii sunt amandoi frumosi foc, Tudor iti seamana cel mai bine !
Pe elefantelul meu, nici nu l-am mai cantarit de vreo saptamana, atunci avea vreo 8,200 si 69-70 cm dar in ultimele saptamani nu a luat mai mult de 100-150 g pe saptamana, si-a incetinit ritmul, ca era si cazul.
Noi nu am iesit azi, mi s-a parut ca bate vantul cam tare. M-am saturat de stat in casa, abia astept sa se insanatoseasca toti, sa treaca si botezul , sa vina si primavara, sa inceapa si Bianca gradinita ( pe 4 apr) si sa ies si eu mai mult cu bb.Of!
Roxana&CO
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu