Aspirante optimiste (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna dimmineata fetelor!

Ma prezint la raport cu o zi calda intr-o mina si o floare in cealalta, ca mi-a fost dor de primavara asta pe care o astept de 6 luni.
Sorina, cum te simti? Trece raceala? Iti dau o idee, de cind am venit la nordicii astia unde vara tine o luna, iar iarna tine 6 luni, cu frig si umezeala, iau in fiecare luna GINSAVIT, cite doua saptamini pe luna. Si nu am racit deloc, dar ceilalti erau toti bolnavi pe linga mine. Lamiia cu miere face minuni.
Eu nu am mai facut monitorizari de 3 luni, am schimbat doctora si va dau vesti martea viitoare. Am inceput in schimb tratamentul Liviei si am sperante din ambele parti.

Are cineva vre-o idee, cum sa faci curatenie de Pasti, sa speli si sa faci mincare pentru ca asteptam musafiri peste doua zile, in cazul cind esti frinta de oboseala? Eu fac cite putin in fiecare zi, dar nu razbesc deloc.

Va pupic si va astept cu vesti bune.
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata iubitele mele.
Am deschis un nou capitol.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisiade spune:

Salutari tuturor aspirantelor!

De catva timp citesc mesajele voastre si mi-am dorit sa intru in aceasta mare familie pentru a gasi sprijin moral si a schimba impresii referitoare la problema noastra.

Incercam de aprox. 3 ani sa avem un , dar fara succes. Daca este sa fac un rezumat: o lista lunga de medici ginecologi, tratament balnear, laparoscopie la Giulesti, stimulare ovariana, 2 inseminari. Totul fara rezultat.

Asa ca am luat totul de la inceput: analize, teste, tratamente, etc. Stie cineva daca in RO se face testul Krugel pentru sperma?
Pentru ca noi pana acum nu avem nici un diagnostic clar: nici un medic nu ne-a spus ce problema avem.

Citind tratamentul naturist al Liviei, am facut o programare la Dr. meu homeopat si azi merg pentru a-l confirma profilului meu. Avand in vedere ca nu prezinta contraindicatii cred ca il voi incepe in curand.

Astept raspunsuri/sfaturi/incurajari (in special adresa unui doctor bun care sa aiba timp de discutii si sa se dedice cuplului in intregul sau).

Va multumesc si va doresc o zi placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

dionisiade te invit la ultimul capitol al aspirantelor (o sa reproduc acolo si textul tau)

Mergi la inceput