Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Amelie
Sa fi fericita si iubita si sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Claudiu
Sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de toti cei dragi.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani AMELIE
Sa fii cuminte si sanatoasa, ca frumoasa esti!

La Multi Ani Claudiu!
Sa fiti fericiti, Claudia, pana la adanci batraneti si sa va bucurati de Raul si de surioare/fratiori care or mai urma

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Fetele sunt taaaaaaaare bucuroasa.A mea cuscra (Kata) e bine , sanatoasa, ginerica la fel,cuscru, Cata toti sunt bine.
Nu ne mai onoreaza cu prezenta pt ca momentan e in criza de timp (cred si eu cu 3 barbati acasa), in orice caz se gandeste la noi si ne citeste din cand in cand.

Kataaaaaaaaaa de la noi toate si pt barbateii tai, tot de la noi.

si ca incepui cu urarile sa continui:

LA MULTI ANI

AMELIE

LA MULTI ANI

LA MULTI ANI

CLAUDIU

LA MULTI ANI

Mai da' la voi chiar ca va pun sortii ceva la cale:socru cu nora, ce pote fi mai frumos de sarbatorit?!

Sa fiti toti sanatosi si fericiti.

Ma duc sa vaz daca s-a trezit fi-mea ca....azi pt ca tre sa merem la cumpaaraturi (sa-i luam lustra la ea in camera), doarme cocolina de o ora si cand mami are treaba si spera sa apuce de ea macar 45 minutzele , dupa 30 min e in picioare.Pai e drept???

paaaaaaaaaa si un WE fain fetele

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Sunt restanta cu felicitarile, asa ca
LA MULTI ANI pentru DAVID!!
LA MULTI ANI pentru AMELIE!!!
LA MUTI ANI pentru CLAUDIU!!
sa fiti sanatosi si cuminti!
Clau, nu ne-am mai dus la Oradea ca fetita m-a chinuit muult pana la 10 luni, v-am povestit eu cu trezitul de 20 de ori pe noapte, si nu ii faceam fata fara mama, d-apoi sa mai am grija si de Cristi....in plus el nu s-ar fi putut odihni si are un serviciu extrem de greu. Iar in aprilie, tati vine definitiv la Brasov, asa ca n-are rost sa ma duc cu ea acum.
Acum eu incerc sa incarc poze ca sa le vedeti si voi. Poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum sa fac sa pun un titlu scurt la albume, cum am vazut la voi...
laptopul asta al meu merge greu si nu stiu daca reusesc...
va pup, Diana

Mergi la inceput

EVRIKA!!! (CEL PUTIN ASA CRED...CA AM REUSIT SA PUN POZELE!!!) Incercati sa le vedeti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dmoisuc/album?.dir=/6fdb
v-am pus poze cu noi doua, cu Maria singurica pe care voi n-ati mai vazut-o de muuult, si cu masinutza mea cea noua!!
va pus si sper sa le puteti vedea.
Diana si Maria

Mergi la inceput

hai ca m-am laudat degeaba..., eu una nu am putut sa e vad dupa ce am postat aici... iertati-ma...Incercati aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dmoisuc/album?.dir=6fdb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
va trebui sa-mi iau un alt calculator ca asta mi-a mancat zilele
tot-io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Dianaaa, ce fetita frumusica foc. Fetite numai una si una avem printre noi sa le tot peteasca baieteii. Sa fiti sanatoase si sa stapanaiti fericite masinuta cea noua.
Clau, asa doarme si tati al nostru cu Tudor, nu simte ca e cacat pana la urechi, daca nu plange el nu il schimba. Bine ca, copilul e fericit. La multi ani sotului tau.
Lavi, asa vrea si al meu sot, sa il dam la gradi mai repede ca cica ii place printre copii, dar si virusii misuna pe acolo. Pana la urma cred ca asa va fi il dam 2-3 ore pe zi treptat sa se obisnuiasca si daca se imbolnaveste sa fie maica-mea aici sa ne ajute si sa il rasfete. Nu stiti ce ii place sa fie rasfatat.
Alona, pe lista l-a pus in vara si acum m-au sunat, am intrebat daca pot sa il las pe lista pana la vara asta si mi-a spus ca totul e ocupat. Maica-mea sta pana la vara daca totul e in regula acasa, sunt tare bucuroasa, dar lasa ca voi mergeti acasa.
Nedda, si eu sunt curioasa care e a treia limba, romana, engleza si... Aici Tudor va invata din start engleza si franceza, la gradi se vorbesc amandoua sunt doua educatoare, una vorbeste engleza una franceza.
Elena, La multi ani pentru Amelie cea frumoasa si plimbareata. Sa fie sanatoasa si la fel de vesela.

Tudorel

Mergi la inceput

daca reuseste careva sa le vada....spuneti-mi si mie ca eu tot in ceatza sunt...am cedat nervos, dupa ce m-am chinuit nu stiu cat sa le pun (pozele), nici macar n-am certitudinea ca le vedeti...desi sunt in "public". Astept un semn de la voi...eu intru mai tarziu pe net sa vad ce am facut....ma duc sa iau o gura de aer sa ma calmez....

Mergi la inceput

Codrituleee!! Multumesc ca mi-ai spulberat dezamagirea!! Eu credeam ca nu le puteti vedea... Multumesc si pentru aprecieri, pupici dulci de la noi
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Diana, eu am reusit sa vad pozele.Maria e o frumoasa, are niste ochi superbi.Sa va bucurati de ea.Si masina e tare!
COdritu, deci ai mama pina la vara, exploateaz-o la maxim( glumesc).E tare bine cu ajutor.Cum mai e Tudor? I-a trecut dupa Smecta?

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput