Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Clau, am o mica curiozitate: unde faceti pauza de masa,acasa sau afara? Oricum plimbarica placuta si astazi!

Va pupik ...si o zi buna.
Plecam afara!!!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Va place Pozica?

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

laura si kata frumoase martisoare!!!
lauraa i slabi tare iti sta f bine. eu am rata pozele de la un an

kata nu prea folosim hamul, asa ca daca nu ai nu merita ii luati. sta prea aplecat in ham.

lumi daca eram gravida nu stiu ce faceam canama vaut atea mancarici. sa ne spui si noua ce ai pregatiti ca sa ne inspiram si noi. super felicitarile pe care le-ai facut.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Luminita este super pozica ! Stii ca primul lucru la care m-am uitat a fost masa si mancarurile ? Am sa ma inspir si eu putin . Si tortul mi-a placut simplu si de efect !
Malina, se vede ca am slabit ?????? Ura !!!!!! N-am inteles ce poze n-ai vazut .
Clau, petrecerea a fost super pentru ceilalti. Noi, eu si sotulache, am ajuns la asa nivel de oboseala incat le-am expediat la un moment dat pe bunici in dormitor ca nu le mai suportam( amandoua sunt invatatoare si vorbesc FOARTE TARE ). Bineinteles ca n-am rezistat fara ele decat un sfert de ora ....
Fetitele din foto au 6 si respectiv 10 ani, si s-au jucat foarte frumos cu cei doi BB-i, dar mi s-a parut ca s-a petrecut totul foarte repede, intre drumuri la bucatarie si facut poze n-am apucat sa schimb doua vorbe cu invitatii . Grija lor nu ar fi trebuit sa o avem, dar noi suntem mamici super grijulii... Hana, mama lui Vladut m-a rugat sa-i dau frunze, pui de la florile mele, pentru ca ale ei au murit in iarna asta, si iata inca o ocupatie...Marius se uita pe pozele de la ziua lui Vladut sau era cu barbatii la o tigara...
A fost frumos totusi, fiica mea s-a distrat de asta sunt sigura, toata noaptea a ras prin somn si-a "dansat "
Ati observat ce maniaca sunt cu asortatul ? asa mi-au spus toti, pentru ca i-am schimbat cerceii ficamii cu unii care aveau pietricica asortata cu sarafanul. Sunt cerceii mei de cand eram copila mosteniti de la mama.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Lumi, acum am vazut toate pozele ! Sunt super, cea cu pestera e haioasa rau !

Aici sunt cateva din fotografiile de ieri de la petrecere : pozulici.
Sunt f putine pentru ca restul sunt in ceata, au cate un deget pe obiectiv....dupa bere si gin se intelege ( pacat ca n-am baut nimic ca aveam si eu o scuza )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Frumoase pozici! Le-am admirat impreuna cu David! Mai mai sa intre in monitor!

Haideti sa vedeti ce am pus eu pe masa:

-chiftelute mici, masline, rosii tip cireasa (aici se spune tomate cerise)
- oua umplute (maioneza+telemea de vaca+marar+galbenus fiert+piper)
- salata de boeuf (care de fapt a fst cu carne de pui),
- rosii umplute cu salata de vinete (am pus si ceapa in ele, si au fst tare gustoase),
- rosii umplute cu branza (am amestecat: telemea de vaca+mozzarela+branza cu usturoi+marar+piper = totul la robot),
-feliute de paine cu: icre (ornate cu icre negre si rosii), pasta de branza (ca mai ramasese), cu pasta de ou (ca ramasese si din aceea), cu margarina+peste afumat+icre negre;(pestele afumat l-am taiat si aranjat sub forma de steluta, si in centru erau bilutele de icre negre)
- diferite tipuri de salamuri facute rulou si umplute cu pateu de ficat (pe care il frecasem cu margarina, piper si putin marar) - a pus si o bucatica mica de cascaval in rulou, ca atunci cand am bagat scobitoarea, sa poata sa se fixeze bine, sa nu se dezintegreze;
- diferite asortimente de salam (am luat gata feliat si la vid)
- diferite asortiente de branza (erau cu diferite arome..le luai cu scobitoarea..f frumos prezentate -niste cilindrii micuti, asa le-am cumparat);
- blini (niste cilindri facuti din carne de crab), natur si cu diferite arome (aia cu arome i-am cumparat asa)..
- si arborii de care sunt tare mandra - am cumparat din Neckermann 2 arbori din plastic pe care i-am impodobit cu: cascaval (care era in 2 culori: galben si portocaliu),masline verzi si negre, rosii cireasa, chiftelute mici,si crenwusti mici. Au facut impresie!
- am mai avut si saleuri cu diferite arome (pizza, mac..cascaval..)

Plus bautura: vin alb, sampanie, bere, cola, fanta, apa minerala, sucuri naturale fara zahar ptr copii...cam atat.

Pupicei!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! Astazi implinesc un an :

IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN

Iar HANNA implineste 11 luni

Sa fiti sanatosi, frumosi, destepti si norocosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Doamne, cin a trecut un an?
LA MULTI ANISORI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI. SANATATE SI MULTE IMPLINIRI.
Fetele, va multumesc pentru raspunsurile despre dintisori. Se pare ca incep sa iasa, pentru ca are gingiutele tare rosii si musca tot ce prinde cu nervisorii de rigoare.

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna ziua!
Ce mai fac fetele?
Eu sint cam rupta de cind a inceput Bubulina sa mearga,o fugarim prin toata casa!!Avantajul este ca pica de oboseala si doarme mai mult dupa-amiaza!!Iar nopatea doarme neintoarsa,dupa sutele de ture facute !
Claudico,ce te invidiez ca a venit primavara!La noi a nins ieri!Nici noi nu putem sa facem aniversarea pe 12 ,va trebui sa o facem saptamina urmatoare,pentru ca multa lume nu poate atunci!o sa o facem la Växjö,ca acolo e loc mult,au curte,toate avantajele.
Luminita,tare dragalas e David!Si pupacios exact ca fetita mea!
Laura ,e o dulcica Daria ,mai ales in poza asta
Katalina ,ham de agatat cupilu am avut eu,o sa caut o poza sa-l vezi ,dar vreau sa-ti spun ca Amelie se plictisea foarte repede in el!Poate lui Robert o sa-i placa!Noi l-am vindut deja ,ca nu l-am folosit deloc.
Daniela,sper ca o sa ne mai arati totusi papusica Lara!Eu m-am hotarit sa-mi las albumele la vedere,nu cred ca e chiar asa,cum se mai scrie pe forum,ca o fi,ca o pati..sau poate sint inconstienta?
Pupici tuturor mamicilor de peste ocean,ca nu prea le apuc online!
Si acum sa sarbatorim:
LA MULTI ANI
Hanna
Stefan Catalin
Ioana
Andreea Cristina

sa cresteti mari si voinici!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45346" target="_blank">Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput