gradinita - zona Barajul Dunarii

gradinita - zona Barajul Dunarii | Autor: gina2005

Link direct la acest mesaj

Buna,
Poate spune cineva ceva despre vreo gradinita din aceasta zona. Trebuie sa imi inscriu baietelul acolo si ... as vrea sa stiu daca stie cineva amanunte.
Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Pe Aleea Barajul Dunarii nr. 3 este gradinita nr 216. Dar nu iti pot da detalii mai multe. O stiu pentru ca stau in blocul de langa ea.

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michidutza spune:

Si eu stau in M 35 la sc1 si sunt tare curioasa sa aflu conditiile de la gradi 216,acolo vreau sa il dau pe Andrei in toamna desi nu ar avea decat 2,6ani in toamna dar sper sa-l primeasca.Eu voi merge prin mai sa vad despre ce e vorba sper sa nu fiu dezamagita,tot ce stiu e ca e de stat si ca a fost renovata acum vre-o 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Haide sa iti dau eu cateva lamuriri. Vorbim de una din cele mai mari gradinite din sector, 216, care are doua corpuri de cladire. Cadre didactice bune, are si grupe cu orar normal, si grupe cu orar prelungit, clasele nu sunt asa de aglomerate ca la alte gradinite, se fac cursuri optionale de calculator engleza, etc, au curte de joaca. Mergi linistita , e o gradinita buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Baietelul meu e in al doilea an la 216 si va merge si anul viitor la pregatitoare ,orar normal .Educatoarea este super ,sunt foarte multumita .Optionalele sunt :engleza ,calculator si dans .Am sjuns din intamplare ,stam pe 1 Decembrie asa ca e aproape .Puteti merge linistite ca nu veti regreta !Gradinita e renovata ,curata si toata iarna e cald ,caldura "vine" mai repede decat la blocurile din jur .Copilasul meu ,Vladut e destul de pretentios si nu prea sta cu oricine dar educatoarea este printre persoanele lui preferate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fiti dragute... de la ce varsta, sau in ce conditii se accepta la grupa mica?? si cu cat timp inainte sa-l inscriu??? andrei face la vara doi ani...stau destul de aproape...

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

de la 3 ani Cris, si am inteles ca in conditii speciale de la 2.5 ani. Daca numai sta cu pampers sau daca stie sa ceara la olitza, si sa manace singur.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina2005 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput