Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
irinabungau spune:
Neatza burtici,
eu de dimineata m-am trezit cu nasul plin de sange, dar stiind ca este ceva normal nu m-am impacientat. Ce inseamna sa fii bine informat... ![]()
![]()
Laura, te asteptam cu vesti bune, bafta la echo!!
si o zi frumoasa,
Irina si bebe 18 sapt.
truli-luli spune:
Irina, eu de prin saptamana 10 am probleme cu nasul, in sensul ca de fiecare data cand il suflu am sange pe servetel, nu cantitati mari dar se intampla de fiecare data fara exceptie. Si se infunda mult mai des decat inainte si il simt foarte uscat mai ales dimineata. Ultima problema am mai atenuat-o punand un vas cu apa pe calorifer ca sa mai cresc umiditatea din camera. Si a functionat. Oricum nu mi-am facut probleme pt ca am citit si eu ca e normal sa se intample asa.
Cami 18s+
corbioana spune:
Buna dimineata!
Laura ma bucur ca ai revenit printre noi, chiar ma intrebam ce mai faci! Multa bafta la eco!
Monica e mai frumos asa sa si vedem in poze pe unele dintre noi
si mai ales in reviste de specialitate. Claborezi permanent la revista? Felicitari! Mi-a placut!! 
Delia si eu iau Utrogestan INCA deci nu vad nici o problema daca ti l-a recomandat. Uite la cate a luat Monica! Nu-ti fa griji! La mine singura problema e ca nu se mai dau deloc gratuit dar speram ca de luna viitoare nu le mai luam. Nici Materna nu e gratuita asa ca...
Isa multa sanatate tie si la "gogoshici"
s-aveti un zbor usor! Si s-auzim de bine!
Noi ne simtim mai bine acum. Fetele care ati mai avut probl. pe la inceputul sarcinii cu atentie la efort, acum daca va simtiti mai bine faceti ceva exercitii? Tare as incerca cateva usoare asa...
O zi buna!!!
Ioana
sapt.22
Monica-Elena spune:
Este prima mea colaborare Ioana la revista. Dar de acuma voi scrie in fiecare luna pana nasc jurnalul gravidei.
Bafta Laura la eco azi.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
KULTA spune:
Monica-Elena, felicitari pentru colaborarea cu revista.
Sanatate la toate burticile.
La mine au inceput contractiile si le am in fiecare seara, ieri am auzit bataile inimii bebicului(150/min), sunt cam anemica si am tensiunea mica dar in rest totul bine.Eu sunt obosita si e si mai dificil cind nu dormi noaptea din cauza lui BB2.
BB loveste rar dar bine, se pare ca placenta este in fata si estompeaza bataile lui/ei.
Sarcini usoare si sanatate multa
K16+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
palmyrah2002 spune:
Monica-Elena felicitari pentru baietel si pentru colaborarea cu revista !
Delia si eu am luat Utrogestan cind am fost insarcinata cu Mihnea si nu a fost nici o probleme.Multa sanatate si ai grija de tine!
Mitub,nu stiu daca e burta mai mare,dar de miscat ma misc mai greu cu siguranta
,plus ca obosesc ingrozitor dupa citiva metri de mers,daramite cind alerg dupa Mihnea pe strada
.
Ioana,eu fac miscare toata ziua adunind tractorasele lui Mihnea
de prin casa.Le mai stringe si el,da mai rar...plus ca atunci cind venim de la gradi mai trebuie sa mai alerg dupa el(desi ma doare rau un picior)cind o zbugheste inainte spre strada.A,ca sa nu mai spun ce sport faceam cind eram insarcinata cu Mihnea,spalat geamuri(la 7 luni si un burtoi cit casa)"spinzurata"peste balcon de se uitatau vecinii la mine ca la alta aratar
.
Oricum sint de parere ca fiecare isi cunoaste organismul si mai bine sa nu risti daca nu te simti bine!
Bella,drum bun si sa ajungeti cu bine acasa!
Eu am trecut pe Penicilina V,Bronchicum si Bioparox fiindca tusesc cite doua ore incontinuu
si nu pot dormi noaptea!Sper sa nu-i fac rau bebelusului.Vineri noapte am avut frisoane groaznice,desi febra nu a fost mare(aproape 38)si nu ma puteam ridica din pat.
Multa sanatate si o saptamina frumoasa tuturor!
Cristina
Dumbo Jumbo 22 s si Mihnea
mitub spune:
Kulta stiam ca daca ritmul cardiac e peste 140 batai pe minut inseamna ca e baiat!
Ioana la bluze merge un nr mai mare, dar la pantaloni nu au si cracii largi, de arati ca o balenuta in ei?
Eu am luat ultimul Utrogestan la sfarsitul saptamanii, sper sa fie Ok si fara de-acum.
Irina, truli-luli si mie imi mai apar cateva firicele mici rosii pe servetel, dar sa curga de-adevaratelea nu. bine ca sunteti calme!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)
mamini spune:
Monica,Katink, aici am fost la 11 sapt si s-a uitat la pliul nucal si asa sa vada daca bebe e ok fiindca am avut probleme si eram speriata( febra zilnic 39, fara cauza aparenta,toate testele de singe ok,nu bacterii, nu virusi, 2-3 sapt) si a fost transvaginal. la 13 sapt a fost morfologia de trim I si aia a fost intii transvaginal, m-a torturat bine si apoi a trecut pe burtica. la aia de trim II merg la CMU si nu stiu care e "obiceiul casei". oricum, ar fi bine sa fie numai pe burtica.
si noi am fost ieri la control, inimioara 148 batai pe minut si fosgaiala,s-a sucit tot timul. l-a gasit abia sus, linga buric ( taticul lui a zis ca e SPIDERMAN, agatat de tavan
). totul e bine, sunt multumita, mami cam
, dar "ii trece" peste vre-un an...sper!
MAMINI
17S+5
BB23 spune:
Buna ziua burticute!
In sfarsit am revenit din concediul medical, in care am intrat pe data de 28.02.
Noi suntem bine, dar observ ca tot nu imi plce in scaun toata ziua...ieri m-am fatait, iar aseara cand am ajuns acasa, m-a cam durut mijlocul....
Voi vedea ce va mai spune d-na Lutescu, cand voi merge sambata la ea.
Recunosc ca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris inainte, dar promit ca voi recupera....
Eu nu mai iau nici utrogestan nici aspenter...numai no-spa si scopantil (scobutil) sopozitoare...
Pupici de la burtica de 22 sapt. cu BB Alexandru.
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
mamini spune:
ieri a fost doar cu Doppler, nu eco. se auzea inima: tucu-tucu- tucu si fishh cind se misca si tucu-tucu-tucu....abia astept sa il vad pe 23martie la ecograf!
M 17+5