Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Cata si prietena ta are din nou rana pe col? Si iar cauterizare?
Anca dr. ti-a dat stimulare cu Clostylbegit? Eu am ramas in a doua luna de stimulare cu Closty, dupa laparoscopie, din pacate a fost SE ( dar asta e alta poveste). Si ai vazut ca si Laurici a ramas insarcinata tot a doua luna de stimulare. Deci, tin pumnii sa se lase cu bb chiar din prima, iar daca nu , sa ai rabdare inca o luna.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cata, Clostylbegitul e pt stimulare ovariana. La fel ca si Ovamitul, Serophenul...etc

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teo...Andra a avut rana pe col si a facut rezectie acum 4 ani...intre timp Moisa i-a zis ca s-a refacut dar ca nu se impune inca cauterizarea si i-a dat sa ia ovule mixte...asa ca momentan nu o cauterizeaza...Anca intotdeauna inainte de inseminare se da ceva pentru stimulare, ca banuiesc ca nu sunt probleme si tu ai ovulatie naturala, nu? Eu nu stiu cum e procedura la inseminare...dar dupa cele scrise de Teo, mi se par interesante exemplele de fete care dupa stimulare au ramas gravidute!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

thea, io am papat Clostylbegit pe paine timp de 2 ani. Am luat 10 luni. Cu toate ca nu ai voie mai mult de 2 luni consecutiv. Asta e. Mergeam la un dr. care asa a considerat. Ma mir ca n-am facut vreo minune de la atatea pastile. Si tot fara rezultat.

Cata, chiar daca ovulez natural, iau pentru ca iti cresc sansele. mai multi foliculi inseamna automat mai multe sanse.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Am inteles Ancuta...totul este ca doctorul sa aprecieze ca trebuie dat, nu? Ca daca ar fi dupa mine, as lua si eu, dar bag seama ca se ia numai la recomnadarea medicului, nu? Apropo, la laparo ce ti-a zis? Ce probleme ti-a rezolvat prin laparo? Pupici!

Mergi la inceput

Cata, aveam trompele infundate.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Da, Anca, si eu am luat 7 luni dintre care 6 fara rezultat ( am facut doua ture de trei luni, cu o pauza de o luna, fara monitorizare, iar la ultima tura nu am luat decat o luna pentru ca m-am ales cu un chist, dar, spre norocul meu, s-a retras). Sansele mele au crescut dupa laparo, asa ca eu spun ca sunt sperante in cazul tau, mai ales daca faci si inseminare.
Nici eu, nici Laurici, nu am facut inseminare dupa stimulare.

Teodora

Mergi la inceput

Ancuta ...prietena mea nici nu stiu daca avea pina la urma trompele infundate...pentru ca la HSG nu i sa vazut nici uterul, ce sa mai vorbesc de trompe....ioc...era ca o plansa goala...eu nu am mai vazut asa ceva...Oricum chiar daca nu avea trompele infundate, prin laparo a scapat de un chist de 3cm pe care i-l vazuse inca de la eco, precum si de tesut endometriotic pe ovarul drept....tu ai avut ambele trompe infundate? Te intreb pentru ca mie mi-a zis Moisa ca trompa dreapta este foarte buna, dar din pacate stinga nu este grozava...ori se pare ca foliculul este mai multe pe stinga si ovarul sting este mai productiv...ea a zis ca daca si lunile urmatoare se intimpla la fel va trebui sa fac si eu laparo, pentru ca altcumva nu-si da seama daca sunt sau nu aderente? Tu de ce ai facut laparo la T...si nu la ea?

Mergi la inceput

Cata, mie HSG-ul imi iesise bine. Tutunaru nici nu a vrut sa se uite pe HSG si bine a facut.
Am facut la T. laparo pt ca Moisa nu mi-a propus.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, eu dupa inseminare am stat cam 5-10 minute. Eu as mai avea o problemă, poate tu stii ceva despre asta, sau fetele: nu înțeleg de ce au început să mă doară sânii exact în ziua ovulației (ziua 10 a CM). Pe mine începeau să mă doară cu o săptămână înainte de ciclu.
Cătălina, inseminarea am făcut-o la cabinet.
Bety, pe unde mai ești? Știu că momentan stai pe margine, dar intră în gașcă... până vine...-ul tau.

Mergi la inceput