Ajutor pentru Alina Mihaela (2)
Raspunsuri - Pagina 9
diana904 spune:
quote:
Originally posted by madis
Diana, pe unde stai? Daca nu te-ai intilnit deja cu Mihaela, poti sa-mi dai si mie lucrurile. Voi merge in weekend pe la Felicia.
Madi,iti dau un PM acum
Freia spune:
S-a hotarat ca toate ajutoarele pentru Felicia si Alinutza sa ajunga la ele prin Madis, Geanina sau craluca.
Freia si Alexa
Dan.D. spune:
Fetele, intirziind cu banii pentru Maria de la Tirgu Frumos ,am aflat ca s-au strins pentru ea suficienti. DE aceea am hotarit sa o ajutam pe Alina. Dati-mi un nr. de telefon sau adresa celor care se ocupa(Madis, Geanina sau Craluca).
Cu drag fam. Dragulin.
Anette123 spune:
Buna Mihaela, si le salut pe toate fetele. Eu am urmarit in ultimele luni subiectul fara a ma implica pentru ca em trecut si eu la randul meu printr-o perioada deosebit de agitata si de stransa dpdv financiar. M-a bucurat insa nespus de mult ceea ce fetele de aici (includ in categoria "fete" si pe barbatii implicati ) au facut si fac in continuare pentru ajutorul Feliciei si Alinutzei.
Acuma, insa, pentru ca un pic un pic ne-am mai eliberat si noi, m-am gandit sa intervin, cu atat mai mult cu cat citeam ceva de hainutze pentru Felicia. Eu am aceleasi masuri cu ea. Din pacate nu am decat pantofi cu tocuri foarte mari (complex de intaltime, probabil...). Dar cateva hainutze mai pot strange...Mihaela, spune-mi te rog ce ar mai avea nevoie Felicia in garderoba. Dar, te rog mult, lasa jena deoparte, pentru ca e placerea noastra sa o ajutam, deci nu trebuie sa-ti fie jena.
Apoi, am observat ca o informatie extrem de importanta a trecut aproape neobservata aici pe forum. Am inteles ca Felicia a devenit distribuitor Oriflame. FETELOR, asta e o oportunitate grozava pentru ea! Am putea sa o ajutam mult mai mult doar ajutand-o sa reuseasca in acest job. Sunt sigura ca multe dintre noi lucreaza in locuri cu multe angajate/angajati. Daca o introducem pe la servici, si strange comenzi din locuri cu mai multi angajati este grozav! Mai ales acolo unde vanzatorii ambulanti nu au acces fara recomandarea cuiva din interior (si stiu ca sunt multe locuri cu astfel de politici). Sunto convinsa, ca si cel mai dur sef ar fi de acord sa o lase pe Felicia sa vina si sa stranga niste comenzi, daca ii expunem situatia ei...Ce ziceti, nu facem noi asta pentru Felicia?
Uitati, ma gandeam si la o alta varianta...stiind ca Feliciei ii este greu sa se deplaseze! Eu ma ofer sa scanez de fiecare data noul catalog (dar am nevoie sa mi-l transmita Felicia de cate ori apare) si sa-l trimit pe email catre toti cei interesati sa o ajute pe Felicia. Facem tabel cu comenzile (macar o oja sau un sapun de persoana si tot se strange ceva), si-l trimitem Feliciei gata facut! E drept ca tot ar trebui sa o ajute cineva si cu livratul produselor, dar gasim noi o cale! Mihaela, tu ce zici? Felicia are timpul/posibilitatea sa se ocupe de comenzi? Nu zic bine ca am putea sa o ajutam mai mult asa?
Va pup pe toate inca o data pentru lucrurile minunate pe care le infaptuiti pentru Felicia si Alinutza, si nu numai pentru ele!
Anette
ulisernic spune:
Va multumesc mult de tot atat in numele meu cat si al Feliciei si Alinutei.
Freia, Madis, Geanina si Raluca, va multumesc mult ca ati preluat voi cazul Feliciei intr-o perioada in care eu ma confrunt cu niste probleme personale care nu-mi permit sa ma mai ocup asa cum trebuie de Felicia si Alinutei.
Va multumim mult si dumneavoastra, domnule Dragulin si va dorim multa sanatate si numai bine.
Anette, iti multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase si sa stii ca nu te-am uitat deloc:-) Din pacate, Felicia sta la o distanta foarte mare de Bucuresti si, din cauza ca nu a mai avut posibilitatea sa vina des in Bucuresti (se ajunge greu cu mijloacele de transport in comun, este un drum care dureaza in jur de doua ore), am incetat colaborarea cu Oriflame deja, care era greoaie mai ales datorita faptului ca fiecare comanda trebuia sa fie facuta la sediul lor din Baneasa sau Pipera, nu mai retin exact, si numai prin intermediul coordonatoarei. De fapt, acest din urma aspect s-a dovedit dificil, nu neaparat drumul spre Bucuresti, pentru ca, in fond, nu ar veni in fiecare zi. Pe de alta parte, nici nu am gasit prea multi clienti, nici pentru produsele Oriflame si nici pentru cele de la Avon, insa suntem deschise la orice idee.
In legatura cu garderoba, chiar nu stiu ce sa zic, Madalina stie mai bine, pentru ca se duce mai des decat mine in Jilava:-) A fost mare balamuc cu mutatul si inca nu au desfacut toti sacii, o parte din lucruri inca sunt la mine, dureaza ceva mai mult pana se vor aranja definitiv, mai ales datorita greutatii transportului, insa lucrurile merg intr-o directie foarte buna pentru ei si va multumim foarte mult pentru tot ajutorul pe care ni l-ati dat.
Va pup si va doresc numai bine,
Mihaela
madis spune:
Buna,
Fost simbata dupamiaza la Jilava impreuna cu Mihaela.
Alina este bine (abia se trezise din somn), i-a trecut tusea si este bronzata pe nasuc.
N-am reusit sa duc salteaua si covorul, dar promit sa fac lucrul asta pina de Paste.
Dar, am dus urmatoarele:
-mincare gatita de la Geanina
-haine si un iepure de ciocolata de la Diana
-diverse de mincare de la Raluca
-alte chestii de mincare de la supermarket si din piata.
Pentru saptamina viitoare ar fi nevoie de pampersi pentru cea mica. S-au mai strins si ceva lucruri de imbracat pentru Felicia si pentru George, ramine sa le duc saptamina viitoare.
craluca spune:
M-am intalnit duminica cu Dan Dragulin si mi-a dat hainute pentru Alinutza dar unele din ele sunt micute (pentru bebe de 2, 6 sau 10-12 luni), haine pentru Felicia si sotul ei precum si 3.000.000 lei din partea lui. Mii de multumiri.
Madis, voi cumpara eu pampers din acesti bani.
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Bebe Beca spune:
George ce masura poarta? La incaltaminte si haine.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ulisernic spune:
George este foarte slabut, perechea de blugi pe care o poarta a fost a fetitei mele:-) Cred ca are in jur de 1.55-1,58, iar la picior poarta numarul 37.
Pupici,
Mihaela