Ajutor pentru Alina Mihaela (2)
Raspunsuri - Pagina 8
ulisernic spune:
Carmen, saptamana trecuta mi-a fost foarte rau, am avut o raceala serioasa care m-a tintuit in casa si nu am putut sa-i vizitez, dar stiu ca a fost Madis sambata si le-a dus ceva de mancare. Telefonul (pe care am dat 300.000, macar nu e paguba foarte mare si s-ar putea sa mi-l primeasca inapoi) nu mai merge deloc si nu pot sa-i contactez, asa ca ma duc diseara pe la ei si revin cu un mesaj cand ma intorc.
Va pup si va multumesc tuturor,
Mihaela
madis spune:
Buna,
Eu am fost simbata pe acolo impreuna cu prietena mea. Din nefericire telefonul Feliciei nu functioneaza, asa ca nu am putut sa vorbesc cu ea inainte sa vad daca este acasa. Si nu era. Am stat vreo jumatate de ora pe acolo, am socializat cu copii din fata blocului, am lasat mincarea pe care o cumparasem (si o punga mare de pampersi de la Bianca (Lyada)) la administrator. Sper ca a ajuns in posesia Feliciei si a celei mici.
Asteptam noutati cind o sa se intoarca Mihaela.
ulisernic spune:
Dragi prietene, nu am noutati deocamdata, din pacate, abia maine dimineata ma duc in Jilava, ca sa le duc si telefonul pe care-l va lua sotul meu maine dimineata. Oricum ma duc, cu sau fara telefon:-)
Va pup,
Mihaela
Freia spune:
daca mai aveti nevoie de taburet am 2 scaune de lemn care le putem oferi cu draga inima.
Freia si Alexa
ulisernic spune:
Freia, da, mai avem nevoie, multumim mult! Am fost in Jilava si, din pacate, familia plecase la dispensar cu Alinuta, din cate am inteles, asa ca trebuie sa ma mai duc o data, poate chiar maine dimineata.
Freia, sa-mi spui, te rog, cum facem sa iau scaunele de la tine.
Va pup,
Mihaela
madis spune:
Buna dimineata,
Am trecut ieri dupa-amiaza pe la Mihela unde erau si Alina, Felicia si George. Alina e bine, cu nasucul putin bronzat si parca tusea putin. Dar era plina de energie si si-a tot "alergat" taticul. Ceea ce a facut ca la intoarcerea spre casa sa si adoarma in masina in bratele lui.
La ei "acasa" parca a inceput a inceput sa semene putin a casa de om. Probabil la aceasta impresie au contribuit si cele doua fringhii de rufe puse la uscat ....
Daca o intrebi pe Felicia de ce anume ar mai avea nevoie e foarte putin probabil sa capeti un raspuns. Asa e ea, probabil foarte obisnuita sa se multumeasca cu foarte putin. Asa ca, o sa fac eu o lista cu ceea ce cred eu ca ar mai avea nevoie.
-saltea si covor - mi-a promis mie cineva, ramine doar problema transportului, sper sa o pot rezolva in weekendul viitor;
-o masuta si scaune - Freia, daca mai sunt taburetele disponibile si nu ajunge Mihaela in timpul saptaminii, poate trec eu sa-mi dai mie scaunele pentru Felicia. Masuta - daca are cineva una care chiar nu-i mai trebuie, daca nu o sa ma gindesc si inventez eu ceva;
-nu s-a rezolvat inca cu aragazul;
-daca are cineva ceva pantofi fara toc (36-37) pe care nu-i mai poarta, Felicia ar avea nevoie (are doar o pereche de adidasi pe care ii poarta tot timpul);
-poate are cineva o geaca de care nu mai are nevoie? Felicia are cam 1,65(cred) si este slabuta. Ieri era imbracata cu o geaca cu vreo citeva numere mai mare;
-ceva de mincare si niste detergent o sa-i duc eu Feliciei simbata.
PS Bianca, pampersii au ajuns la Felicia, multumim!
De asemenea, multumiri fetei inimoase care a gatit ieri pentru Felicia (eu sunt buna la cumparaturi, gatitul ma depaseste).
diana904 spune:
Cred ca o pot ajuta eu cu ceva haine si incaltaminte pe Felicia, vad ca are cam aceleasi masuri ca si mine. Problema mea e lipsa de timp asa ca, daca se poate sa se intilneasca cu mine cineva dintre voi care le poata duce la ele ar fi perfect. As putea sa pregatesc un pachet asta seara...
ulisernic spune:
Diana, iti multumim din toata inima! Iti trimit un PM ca sa stabilim unde si cum sa ne intalnim.
Multumesc mult de tot inca o data si-ti dorim toate cele bune!
Cu drag,
Mihaela
madis spune:
Diana, pe unde stai? Daca nu te-ai intilnit deja cu Mihaela, poti sa-mi dai si mie lucrurile. Voi merge in weekend pe la Felicia.
Freia spune:
Mihaela, ma vad cu Madis in seara asta, cred, daca are loc in portbagaj pt cele 2 scaune i le dau ei.
Freia si Alexa